Beckham ve Owen iyi işler çıkarıyor gördüğüm kadarıyla![]()
5 maçlık mağlubiyet serisi kötü olmuş , artık ligde pek iddaamızın kaldığı söylenemez bence bu sene kupalara önem ver hocam..
Liverpool'u geçersek finaldeyiz hocam ama Liverpool yani.Bakalım play off yapabiliriz belki kadromuz o kadar güçlü değil fazla maça dayanamıyorlar.Beckham'ı şöyle düşün orta sahada bi beyin var arkadaşlarına topu atıyor onlarda bomboş pozisyonda ki diğer arkadaşına atıp gol attırıyor.
Kupaya ağırlık vermek şuan için en mantıklısı ligde orta sıralardayız play-off zor kupalardan başarı ve para gelsin
Hocam Liverpool son geçtik mi onu finaldeyiz!Onların evinde 2-1 ile ayrıldık kasap gibiler bir pres bir pres bizim evimizde korkak oynarlarsa affetmeyiz ezer geçeriz ama geçen oyun gibi oynarlarsa sakatlarla birlikte pek etkili olamayız.
Ben kazandım sıra sende getir bize o kupayı![]()
Final güzel olmuş
Lig 1.si ile zorlu mücadeleden 3 puanı söktük aldık.]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url
Owen gollerini atmaya devam ediyor.Son olarak Tranmere'ye 2 tane salladı ve 2-2 bitti maç.Tottenham maçını bekliyoruz!
İşte kupa bizde!Michael Owen defansın yaptığı hatayı affeder mi soruları son bulmuştur.Oyuna yaptığımız değişikler ile iyi etki ettik ve Beckham'ı Defansif oyun kurucu olarak görevlendirdik.Savunmanın önünde ki Beckham bu görevi oldukça iyi yerine getirdi.Her ne kadar şanslı bir gol atsalarda çok güzel bir gol idi.Kyle Walker sağdan ortaladı fakat top kaleyi buldu ve bizim kaleciyi astı resmen.Fakat aynı Kyle Walker kalecisine dönerken kurnaz Michael Owen'ı unuttu ve affetmedi!
kaç maç kaldı playoffla aramızda pek bişi olmaması gerek![]()
Hocam az kaldı taş çatlasa 10 maç daha var ve şansımız sürüyor FA Cupta Liverpool intikamını aldı 3 ledi bizi bayağı hırslanmışlar ama Tottenham'ı eledik ve kupayı aldık görmüşsündür Avrupaya gideceğiz fakat bu bütçe ile bir şey olmaz o yüzden playoff'a kalırsam ben güveniyorum çıkabiliriz.