Halil abi ferdi nokta transfer olmuş üstelik bedava satışından gelecek parayıda düşününce mükemmel transfer diyebilirim
A.) Şampiyonlar Liginden AL'ye düşer
B.) Şampiyonlar Liginde tur atlar orada elenir
C.) Çeyrek Final
D.) Yarı Final
E.) 100.Yılında imkansızı başarır ŞL kupasını alır
F.) Lig'de Şampiyon olur
G.) Lig'i 2.Bitirir
H.) Hayal kırıklığı yaratır
Halil abi ferdi nokta transfer olmuş üstelik bedava satışından gelecek parayıda düşününce mükemmel transfer diyebilirim
Hocam güzel zevkli ve renkli kariyer.. Başarılar.. (:
Fernandes GelmişHayırlı Olsun
![]()
Halil Hocam Bu Paylaştığım Yaptığınız Resimlerin PSD Uzantılı Dosyalarını Paylaşacakmısınız Acaba))) ?????
Süper gidiyoruz, ŞLde rahat çeyrek final görüp ligde kupa alırız.
HAZIRLIK KAMPI SONU Eindhoven’a Dönüş
Antalya’daki hazırlık kampına gelmeden önce burada yapacaklarımı planlamıştım yaptığım plan doğrultusunda ilk olarak Fernandesi takıma kazandırmış sonrasındada Şampiyonlar Ligi rakibimiz Galatasaray’ın kendi sahasında oynadığı Lig maçını izlemek için İstanbul’a uçmuştum , Galatasaray o hafta sahasında Konyapor’u konuk etmişti , gerekli analizleri not ettikten sonra ertesi gün tekrar Antalya’ya geçip Galatasaray’ı oyunculara iyice ezberletmeye başlamışdım
Antalyada Hazılıklarımızı tamamladıktan sonra Hollanda’ya uçup 3 gün sonra oynayacağımız Vitesse maçı için oyunculara 1 günlük izin vermiştim
Bonservis bedeli ödemeden Fernandes'i takıma katmak güzel..
Sunum ve görsellik şahane zaten
Galatasaray'ı geçebileceğini düşünüyorum fakat ilk maçı gol yemeden kazanmalıyız..
Gidişat güzel, GS'yi geçeriz.
20.Hafta'da hata olmuş![]()
100.yılında 100.yorumun benden inşallah söylediklerim gerçekleşir...
-Bu sene ligde şampiyon olursun inşallah.
-Galatasaraylı olduğum için sanki biraz galatasaray yensin be
-Seneyede avrupa ligi şampiyonu olursun..
Başarılar Halil Bey![]()
Groningen maci kaza olmus.. diger maclar iyiUmarim avantajli bir skor alirsin ilk macta
Güncelleme isterik
Haydi bastır Galatasaray
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halil Abi ve takımını bekliyoruz
Ah be son 2 maç olmamış, sağlık olsun.![]()
Haydi Bastır Cimbom !![]()
H.bulduk abi , ilk maç istediğimiz skoru almışız deplasmandan , evimizde bitireceğiz işini![]()
ŞL maçına önem verdin ama hem ŞL'de hem ligde kötü sonuçlar aldık
Neyse ligde durumumuz iyi ama GS'yı geçmelisin![]()
Son 6-7 maçta takımda bir düşüş var![]()
gs karşısında kötü olmuş ilk maçtaki skor ama istanbuldan turla dönersen harika olur ligde zaten şampiyonluk gelcek gibi![]()
Kaybedilen çok birşey yok önemi yok yani
Boş takım değilsiniz hani
Hayırlısı kardeşim iyi olan kazandı ne diyim
Lig zaten banko gibi tek önem verdiğim yer şuan ŞL orada bir Çeyrek final harika olur
ama rakibimizde çok iyi değil onun için fark kapanmıyor herşey lehimize
Ligi garanti görüyorum bakalım ŞL 'de nereye kadar gideceğiz![]()
Erdoğan gene atılmış![]()
hönkürdüm ya .
![]()
Maçın başında 10 kişi kalıp gol atmışız , fakat daha sonra 2-1 geriye düşmüşüz.Tam maç bitti derken Rondon turu getirmiş
Bu sezon beklentim Çeyrek Final'di ve gerçekleşti , bu turda gelecek rakibi merak ediyorum.Umarım en zayıfı gelir ve geçebilme şansımız olur![]()
efsanevi bir şekilde turu geçmişsin![]()
Sorma hacı ya üzüldüm o çocuğada
2-1 geri düştükden sonra dedim bu maç hayatta daha çevrilmez maçı kapadım internet sitelerinde geziyodum açtım 30 sny sonra 2-2 olduvalla artık gitti gözüyle bakıyom neredeyse 90 dakika 10 kişi
Neredeyse 90 dakika deplasmanda 10 kişi
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<