işin kötüsü yanılmıyorsam feyanordda benficada aynı taktikle oynuyor birini yenecek iksiri bulursan diğerini de yenersin (:
dortmund dağıtmış ortalığı benfica maçı kaderi belirlicek işin zor ama yeneriz içerde![]()
Harbi bu profil ne ya büyük haksızlık yapılmış arkadaşa![]()
tam sana iksiri yazıyordum![]()
5. Maç
Erken bulduğumuz gol sonrasında biraz daha sert bir savunma anlayışına döndük ve raikibi uzaktan şutlara zorladık. İlk yarı bitmeden gelen gol bizi rahatlatır, ikinci yarıda farka gideriz derken, rakip bir %100 pozisyon kaçırdı ve bir frikikleri direkten döndü. Son vuruşlarda beceriksiz görüntü sergileyen Benfica'yı yenerek ikinciliği geri aldık.
6. Maç
Hiçbir iddiası kalmamış Feyenoord'a karşı maçı alır, keyfimize bakarız diye düşünüyordum. Hiç öyle olmadı sahayı bize dar ettiler, rahat pozisyona giremedik. Kornerden gelen tek golümüzle umutlanmış olsak da, bu dakikadan sonra çok daha iyi sert bir savunmayla karşılaştık. Kazansaydık önümüze arkamıza bakmayacaktık ama kaybettik, sonuç neydi ?
Dortmund deplasmanda Benfica'yı tek golle geçmiş ve önümüzü açmıştı. Şansın da yardımıyla kötü geçirdiğimiz grup periyodunu atlattık.
Bu seviyeye yükselen her takımın bir şansı olduğunu düşünüyorum. Elimizden geleni yapacağız.
Celtic - Olympiakos eşleşmesi dikkat çekici bir eşleşme olmuş.
En zor rakiplerden biri cikmis.. icerde guzel bir skor alabilirsek sansimiz olur![]()
Serie A
Beyler biraz daldım gittim, sadece kritik maçların sslerini koysam sıkıntı olmaz değil mi ?
Spoiler: 12. Hafta vs Cagliari
Spoiler: 13. Hafta vs Napoli
Spoiler: 14. Hafta vs Roma
3 değişik maç. Takımın 3 haftadaki tutarsız sonuçları.
Cagliari'ye karşı pozisyon üretemeyen ve teslim olan bir Fio.
Napoli'ye karşı atan, attığı gibi yiyen bir Fio.
Roma'ya karşı pozisyon üreten ama topu kaleye sokamayan Fio.
Bu sezon bu durumlarla çok karşı karşıya kaldık. İlk haftalardan sonra forvetlerde bir düşüş başladı. Kaleciden de memnun değilim. Ortasaha desen bir hafta var, bir hafta yok. Savunma bir maç iyi bir maç kötü. Taktikte küçük değişiklikler yaptım, biraz kendine geliyor takım. Fakat geçen sezonki Fio'dan eser yok.
Bazen düşünüyorum acaba Savic'i satmasa mıydım diye.![]()
Aubameyang ağır sakatlık mı geçirmiş ? Normalde daha yüksek profili vardı sanki.
TariboWest
Beyler ben biraz fazla ilerledim sanırım.![]()
Serie A
Spoiler: vs Milan
Spoiler: vs Juventus
Spoiler: vs Catania
Aldığımız kötü sonuçlarla bir ara 4.'lüğe kadar gerilemiştik. Taktiği geçen sezon başındaki taktiğe döndürüp biraz değişiklik yaptım ve takım çıkışa geçti. İlk 2 Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor, 3. ise ön eleme oynuyor. Galibiyet serisiyle ilk 2'ye yaklaşmak ve ön eleme oynamaktan kurtulmak istiyoruz.
Transfer
Alex Sandro'yu 11.75M€'ya kadromuza kattık ve kendisi iyi bir performans sergiliyor.
Kendisini Şampiyonlar Ligi'nde oynatamıyoruz.
Joaquin'i Newcastle'a kiraladık.
Alex Sandro'yu almışken Danilo'yu da alaydın da 5-6 yıl sol-sağ bek sorunun olmazdı![]()
1. Eleme Turu 1. Ayak vs Manchester City
Maça Tomovic'in köşeden yolladığı füzesiyle muhteşem başladık. Sonrasında defansif bir oyun sergilemeye başladık. 16. Dakikada Cuadrado ile sağ kanattan kontraya çıktık, bel hizasında yaptığı orta Gomez'e çarpıp Rossi'nin önüne düştü, o da affetmedi. 16 dakikada bir anda 2-0 öne geçmiştik.
City çok daha baskılı oynamaya başladı. Thiago Motta bir dakika içerisinde iki sarı kart görmeyi başardı ve 10 kişi kaldık. Onun kaliitesine ve tecrübesine hiç yakışmadı. Maç bildiğin tek kaleye dönmüştü, tamamen savunmadaydık. Hafif sakatlıklar geçiren Gomez ve Rossi çıkmıştı, forvette sadece Eduardo Vargas vardı.
Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Pasqual topu kendi yarı sahamızdan karşı alana, Vargas'ın önüne doğru havalandırdı. Vargas topu aldı Kompany ve Varane'ın arasından ceza sahasına kadar gitti, Kompany'nin hareketiyle yerde kaldı. Penaltıyı Tadic sert ve düzgün biçimde kalecinin tahmin ettiği köşeye ama uzanamayacağı yere gönderdi. "3-0" Sert savunmaya devam ettik ve taraftarlara FM'nin deyişiyle bir "Şükran Günü" yaşattık.
1. Eleme Turu 2. Ayak vs Manchester City
Bizi karınca gibi ezebilirlerdi ama yapamadılar. Ben bu kadar beceriksiz oyuncu topluluğu görmedim![]()
Rescaldani de farkını ortaya koydu. Güzel geliştirdi kendini kerata
Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri
tamam benden bu kadar beyler ben gidiyorum
![]()
Serie A
Spoiler: 30. Hafta vs Inter
Spoiler: 31. Hafta vs Cagliari
Spoiler: 32. Hafta vs Napoli
Zorlu 3 maçtan aldığımız 9 puan bizi zirve yarışına yaklaştırdı. Napoli'yle aramızdaki puan farkı eridi, en kötü 2. olmak istiyoruz.
Çeyrek Final 1. Ayak
Maç öncesinde hedefimiz ilk maçı evimizde gol yemeden tamamlamak ve en az bir gol atmaktı. Kalemizi dünya devine karşı kapatamadık ve dezavantajlı bir skor aldık. Deplasmanda elimizden geleni yapacağız ama açıkçası işimiz çok zor.
Vaybee şu eşleşmelerden Celtic , PSV hatta Shaktar'dan biri geleymiş yarı final kesin olurmuş , Bayern , Barça'dan bile çok tehlikeli takım geldimmi genelde boş gitmiyor
Gruplardaki Feyenord maçı kaç kaç bitti o maçıda çok merak ediyordum ?baktımda göremedim
Bayern kurası şanssızlık olmuş diğer takımlara göre. Yalnız City rövanş maçı istatistikleri ucuz yırtmışsın gibime geliyor.
Çeyrek Final 2. Ayak
Çok umut beslediğimiz bir maç değildi. Rakibin golünden sonra on kişi kalmamız da harika oldu ve rakibimizin karşısında duramadık. Normal![]()
Halil hocam buyur. Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm sonuçları görebilirsin buradan![]()
Öncelikle teşekkür ederim sonrası için ise kusura bakma bir süre kopuk kopuk girdim foruma senden rica etmiştim sende eklemişsin tşklergruptan çıkmana rağmen bir eleştiri yapmak istiyorum izninle , Feyenord'u deplasmanda yenememek bence hiç olmamış Lig ise övgü duyulacak biryerde bitmiş çok çok kabul edilebilir bir yerde bitmiş kesinlikle sonraki yıl için yapacağın transferlerle artık Şampiyonluğa oynarız hee bu arada yiğidi öldür hakkını yeme demişler City maçı içinde Tebrikler
yeni güncellemeleri bekliyoruz
Serie A
Ligdeki maçları tamamlıyoruz.
Güzel başlangıç yaptığımız ligi hedeflerimizin 1 sıra altında tamamlıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacağız. Bu sezon ilk sezona göre daha zorlu geçti. Hatalarımızdan ders çıkarabilirsek önümüzdeki sezon şampiyonluğu zorlarız diye düşünüyorum.
Rescaldani, Rebic, Ryder ve O'Brien'ın gelişimi umut vericiydi.
Romero ve Eduardo Vargas beklentilerin çok altında kaldı. İkisini de göndermeyi düşünüyorum.
3. Sezon Başlıyor
Geçtiğimiz iki sezona baktığımızda büyük sürprizlere imza attık. İki sezon üst üste şampiyonluk yarışında bulunduk, ilk sezon Avrupa Ligi'nde ikinci sezon Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin üstüne çıktık.
Bu sırada her zaman takımı daha yukarıya taşıyacak hamleler yapılmaya çalışıldı, bazıları başarılı oldu, bazılarıysa olmadı. Gün geldi büyük hatalar yapıldı, bir sigara yakıldı.Hepsi birer tecrübeydi ve artık daha tecrübeli daha dinamik bir takımla hedefimiz belli: Kupa, Kupa, Kupa
Öncelikli hedefimiz Şampiyonluk. Şampiyonluk bize sınıf atlatır.
Şampiyonlar Ligi çok gerçekçi bir hedef olarak görünmese de niye olmasın, o kupayı almak takımı uçurur.
Daha önce aldığımız İtalya Kupası rakiplerimiz için gözdağı, bizim için moral olur.
Yönetim gayet iyi bir bütçe vermişti fakat sattığımız oyuncular kasamıza doping etkisi yarattı.
![]()
Ayrıca pek çok genç oyuncuyu kiraya yolladık ve kulüpte gelecek görmediğimiz oyuncuları serbest bıraktık.
Geçtiğimiz senelerin aksine bu sezon çok sayıda kendini kanıtlamış tecrübeli ismi kadromuza kattık. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattığımız Romeu'yu da bedelsiz bir şekilde kadroya kattık. Kaleyi de Zieler - Romero ikisine teslim ettik.
Arada gençler de var, fakat yaşları çok genç ve kiraya yolladık.
Hazırlık dönemini böyle geçirdik ve Şampiyonlar Ligi eleme turunda Genk'i rahat eledik.
Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuz şöyle şekillendi:
Geçen seneki kadar zor bir grup olmasa da yine de tehlikeli takımların olduğu bir gruptayız.
Gruptan en kötü 3.lük gelir başarılar![]()
Teşekkürler![]()
Hocam Şampiyonlar Ligi'nde dediğin gibi geçen sene çok iyi oynamadan şansımızla çıktık gruptan. Sonrasında şanssız kura gelmesine rağmen evimizde parçaladık Manchester City'yi.
Otamendi'ye gelince dediğin gibi hava toplarında etkisiz bir stoper. Yanında oynatmayı düşündüğüm Papadopoulos da çok uzun sayılmaz. Hatta aslına bakarsan genç Cassasola dışında uzun stoper yok takımdaSavic'i sattıktan sonra hava toplarında iyi bir stoper bulamadık.
Manchester'dan ve Almanya'dan yenilgiyle dönmezsek gruptan çıkmak garanti olur bence![]()
Hedefimiz o yönde. Kiev tehlikeli takım.
Cuadrado - Valencia inanılmaz bir çekişmeye girecek. Bu çekişmeden genç Ryder çıkıp formayı alırsa şaşırmam![]()
Ilicic ve Vargas'a başka teklif yapan olmadıSalifu'yu da geçen sezon kiralamıştık, opsiyonlu kiralamışız meğer. Bilsem kiralamazdım, iyi topçu olacak gibiydi.
Güncelleme gelmiş ben yazarkenTransferlerde Otamendi dışındakilierin hepsini beğendim özelikle benim çok beğendim Alman Panteri Zieleri almışsın Otamandi'yi boyu itibari ile beğenmiyorum eğer yanı kule ise sorun yaşamazsın ama yanındakide 1,80 - 85 arası ise çok sıkıntın olur bilgine sunulur
Edit : ŞL Görüşüm geçen sene ile aynı zorlukta gelmiş rakipler , geçen sene Benfica sıkıntı idi bu yıl Schalke sıkıntı olacak bu kez Kiev'den 6 puan bekliyorum bol şans