Daha Birikmedi mi Koca Oğlan Bekliyoruz![]()
![]()
Daha Birikmedi mi Koca Oğlan Bekliyoruz![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
5 dakika önce açmıştım oyunu ha, adapte olayım, oyun moduna gireyim, yepyeni hezimetlerim sizlerle.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar, bu kariyeri yeni gördüm ve bir solukta okudum. Linfield, dediğin gibi altyapı bakımından çok güçlü. Benim Rangers kariyerimde benim pilot klübüm. Her ne kadar üst düzey olmasalarda iyi gençler çıkartıyorlar Bu arada takımın için üst liglerden oyuncu kiralayabilirsin. En azından sezonu kurtarırlar.
Eh güncellemeler gelse diyorum hocam.
2016-2017 sezonu hiç beklediğim gibi geçmedi, aslında avrupa maçları ve hazırlık maçları bunun sinyalini vermişti, kadroda daha fazla gençle mücadele etmeyi düşünüyordum ama hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alamayınca, taktikte değişikliğe gitmemiz gerekti. Sezon içerisinde 3'lü defans olmak üzere değişik taktikler üzerinde durduk, bu da uyum konusunda sıkıntı yarattı, ne zaman dar rotasyonla devam etsek seri yakalıyoruz, yorgunluk sebebiyle zaruri değişiklikler kayba uğruyoruz ve sonrasında toparlamak zor oluyor.
Avrupa hayal kırıklığı oldu yine bizim için, 2. ön eleme turunda avrupaya veda ettik. Lige pek iyi başlayamasak da Antrim Ödülü'nü ikinci defa üst üste kazandık, tüm sezon bu bana fazlasıyla kredi sağladı.
Üstelik finalde ezeli rakibimizi yenerek kupayı almamız, bana büyük kredi sağladı. Linfield üstün bir oyun sergilese de oyuncularımız son güçlerine kadar mücadele edip, uzatmaların ilk dakikalarında (93) golü atıp kalan yarım saati skorun üzerine yatarak geçirdiler ve kupaya ulaşmamızı sağladılar.
Ligde ya galibiyet ya mağlubiyet serileriyle yolumuza devam ettik, bir ara çok aşağılara düştük, sezon ortasında durumu toparladık hatta liderle farkı 2 puana düşürdüğümüz anlar da oldu ama yine aldığımız mağlubiyetlerle zirveden uzaklaştık.
Hatta normal sezonun son 2 maçını kazanıp, avrupa şansını sürdürmek için ilk grupta yer alma fırsatını da, bu iki maçı kazanamayarak kaybettik.
Çok kötü bir sezon geçiriyorduk. Play off maçlarında, şampiyon olduğumuz sezonda kullandığımız taktiğe dönüş yaptım ve 5 maçta 4 galibiyet alarak ligi 7. sırada tamamladık.
En azından Linfield'ın şampiyon olmamasına sevindik. Ama Glentoran şampiyon olabiliyorsa bu ligde, biz asla 7. sırada olmamalıyız.
Sezon içerisinde 200. maçıma çıktım, artık iyice benimsedim burayı ayrıca sezon sonuna doğru başkan baktı bu takımdan bir yol olmayacak, takım ilk defa bu sezon zarar etmeye başlayınca kulübü hemen sattı. Yeni başkanın daha ılımlı olmasını diliyorum ve artık şu profesyonellik olayını çözmesini bekliyorum.
Sezon başında 4 oyuncu transfer ettik. Beklediğim tek katkıyı Mitchell sağladı, oynadığı 44 maçta 25 gol atarak sezonun futbolcusu oldu. Diğer 3 transfer, profillerinden uzak bir performans sergilediler, alt yapıdan oyuncu takviyelerine devam.
Bu sezon nasıl bir plan uygulayacağım konusunda kafam karışık. Artık oyuncu yetiştirmek yerine kazanabilecek 14-15 oyuncu ile sezonu geçirmek mi, çünkü ne kadar aynı kadro ile yürürsem işler o kadar kolay oluyor yoksa şampiyon olduğumuz sezonda olduğumuz gibi oyunun tek yönünü düşünüp yediğimizden fazla atalım taktiğiyle bir şeyler yapmak mı yoksa yerimizi bilip daha dengeli, daha savunma ağırlıklı ve kontra üzerine kurulu, deneyimli oyuncularla zirve mücadelesi vermek mi bilemedim. Gençlere takımı emanet etme zamanı geldi mi yoksa karma şekilde mücadele devam mı yoksa alt yapıdan bu sezon da 4-5 oyuncu kadroya katıp onların da gelişmesine yardımcı olmak mı tamamen kafamda karışmış durumda.
"YÜCE ATATÜRK"
Alt yapılardan iyi oyuncular çıkabiliyor yani bu lig seviyesi için iyi.Tabi yarı profesyonel olmak kiralık oyuncu getirmeyi zorlaştırıyor yoksa gözüm hep İskoçya İngiltere İrlanda yani Britanya Ligleri üzerinde, şansımı hep deniyorum kiralık oyuncular için ama kabul eden pek çıkmadı. Kardeş kulüp olayına da, biz büyük kulübüz diye eski başkan karşı çıkıp duruyordu, yeni başkandan istedim bakalım cevabı bekliyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Bence artık hedefimiz başarı olmalıProf.olduktan sonra düşünürüz altyapıyı
![]()
Bu konuda karar kılmıştım ben de, artık gençleri değil, başarabilecek oyuncuları düşünüyorum, tecrübeli ehtiyarları takıma toplayacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İyi Bek Olurum![]()
![]()
Aynen artık başarı gerekiyor. Bu yüzden toplayabildiğin kadar tecrübelileri toplaman gerekecek. Alt yapıyı sonra düşünürsün. Arada çıkanları kiralayabilirsen kirala bari.
Orta alanı ele alabilirim![]()
Abi adam lazımsa mahalleden adam toplayıp getireyim klübe
Ekleme: Defansif orta saha olabilirim , top geçer adam geçmez![]()
Sen bu işi yapameycen gibi be abi![]()
Zor durumda kullanmak üzere stoperlik yaparım ama garanti vereyim top geçer adam geçmezçoğu gollerim kendi kalemedir onuda ekleyim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uçak biletlerini ayarlıyorum o zaman hepinizi bekliyorum, genci yaşlısı yok artık bu işin, ell ele verip şu takımı şampiyon yapalım.Bizim ekip benim bebelerden daha iyi oynar eminim, tabi adam geçirmeyen defans anlayışımızla rakiplerde oynayacak oyuncu bırakmazsak şampiyon olabiliriz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
181 cm boy 95 kilo 33 yaş yeterli ise gönder bileti![]()
Adam geçmez, hazırlan abi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi kaleyide ben alabilirim lisansım hala kulüpte sorun çıkartmazlar sana![]()
Transfer parası vermem, masraflar sana ait, ben sadece biletleri alırım, bu şartlar uyuyorsa atla gel.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Teknik Direktörü Zaten Pinti Adam Çaydan Başka Bir Şeyi Karşılamam Diyor
Neyse Benim Yerim Sağlam En Azından. Çay Dışında Yemeğimi + Tatlılarımı da Karşılayacak![]()
![]()
30 yaş üstüne yemek ve tatlı yok, aman fazla kaçırırsınız sonra gurbet ellerde aman başıma iş açmayın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Forvet olarak gelirim aynı Andy Selvayım![]()
Eh şimdi kanatlar la sağ sol beklermi kaldı.
Yokmu başka gelen![]()
Sizi topluyorum, yine başaramazsak sınır dışı ederler daha da Britanya'ya bile sokmazlar bizi baştan söyleyeyim ha.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Zaten Almanyaya beni sokmuyorlar. İngilizlerde beni pek sevmiyor sorun olmaz.![]()
Hayırdır vazmı geçtin bizlerden biletlerde gelmedi daha
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi