ya bunlar bahane oyuncu açığını taktikle kapatacaksın birader![]()
hem Kore'de şampiyon olmuşsun hem de siz doptan ne anlarsınız diyip istifa etmişsin.![]()
Avusturya'da başarılar. Viena güzel şehirdir ha, keyfine bak.![]()
yav o değilde kaç hafta bu lig
hadi bakalım bütçeye uygun güzel elemanlardan kurulu ortalığı kasıp kavuracak taktikli bir şeyler hadi
Öncelikle Kore'de yaşadığın şampiyonluk için tebrik ederim, reyiz inanılmaz bir performans göstermiş. Açıkçası Çin Ligi'nden Shenhua'ya gitmeni isterdim Demba Ba'nın yanına Sabri'yi de alır orasınıda kasıp kavururdunAvusturya Ligi zorlu bir lig eğer takımda kalacaksan ciddi takviyeler gerekli. Ayrıca Reyizi gittiğin takımda görmek istiyoruz
![]()
bakalım kardeşim önce takviyeler sonra taktik..![]()
Takım finansal olarak tam bir facia suan..ImBoss Öncelikle Kore'de yaşadığın şampiyonluk için tebrik ederim, reyiz inanılmaz bir performans göstermiş. Açıkçası Çin Ligi'nden Shenhua'ya gitmeni isterdim Demba Ba'nın yanına Sabri'yi de alır orasınıda kasıp kavururdunAvusturya Ligi zorlu bir lig eğer takımda kalacaksan ciddi takviyeler gerekli. Ayrıca Reyizi gittiğin takımda görmek istiyoruz
![]()
kiralama teklifini zaten yaptım. kabul ederse kaptan olarak aramızda olacak kendisi
Çİn Ligine gelince. yerli oyuncu konusunda cidden cok cok sıkıntılı bir lig..
o yüzden isteklerimi en yüksek seviyede tuttum..
kabul görmedi kabul görse iyi bir bütceyle iyi seyler yapabilirdik diye düşünüyorum.. ama kısmet degilmiş.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Yeni sezonda takımda eksik görülen yerlere yaptıgımız nokta ---Transferlerimiz---
Cengiz Ünder. -AMRL-
Geçen sezon son 8 maç denedigim taktiklerde Kanat olarak cok sıkıntı cektigimizden ilk tercihim olarak bana da yoldaşlık edecegini düşündügüm cengiz i Bedelsiz olarak kadroya dahil ettik..
Ozbolt -AM/FC-
Geçen sezon yaşadıgımız bitirici oyuncu sıkıntısını dordmunt alt yapısından bedelsiz olarak takıma dahil ettigimiz ozbolt ile cözebilecegimizi düşünüyorum.
Burgui -AMRL-
Real Madrid in alt yapısından yetişen ve gelecegi cok parlak olan oyuncuyu bir diger kanattaki cektigimiz sıkıntı icin bedelsiz kadroya dahil etmeyi başardık..
Fede -MC-
en eksik bölge olan orta alanımıza fede gibi bir oyuncunun takviyesiyle sınıf atlatmaya çalışacaz.. onuda bedelsiz olarak kadroya kattık
Meffert -D/MC-
Defans ile savunma arasında ki boşlukta orta sahanın hamallıgını yapacak oyuncu olarak transfer yaptık.. onuda bedelsiz olarak kadroya kattık
Klübün mali durumu cok kötü oldugundan tüm maas bütcesini bu oyunculara harcadık sayılırtakımdan ayrılan olmazsa eger transfer yapabilecegimizi düşünmüyorum fakat yinede bir sag bek ile bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var ..
Transferler iyi Cengiz Avusturya Liginde iyi bir performans ortaya koyabilir.Burgi den de iyi şekilde yararlanacağını düşünüyorum.
Avrupa Ligi Ön elemeleri 1. Tur maçlarımız
Çok zayıf olan rakibimizle oynadıgımız maclarda zorlanmadan turu aldık.
Avrupa Ligi Ön Elemeleri 2. tur maçlarımız
rakibin kapalı kutu olması 2 macında 1-1 lik skorla sona erip uzatmaya gitmesine neden oldu... mali açıdan zor günler geçirdigimiz kritik zamanda elenmek açıkçası pekte iyi olmadı
Avusturya FF Cup 1. Tur
Zayıf Rakibimizi tek golle rahat bir oyunla geçtik..
Ligde 1. Hafta
Ligin açılış maçında rakibimizi burgui ve cengiz in önderliginde mükemmel bir oyunla geçmeyi başardık..
Ligde 2. Hafta
Geriye düştügümüz maçı domine ederek kazanmayı bildik.. Ligde 2 de 2 yaparak beklentilerin üzerine cıktık
Ligde 3. Hafta
İlk yarının hemen başlamasından sonra 15 dakika içersinde topu 3 defa direge nişanlamamız ve yakaladıgımız fırsatlarda kaleyi es gecmemizden sonra 1 puan ı kurtuluş olarak görüyorum![]()
Ligde 4. Hafta
2 defa geriye düşmemize ragmen beraberligi yakaladık son 20 dakika saldırdık ezdik fakat suyunu cıkaramadık rakibin.. beraberlikle ayrılıyoruz maçtan
Adamın suyuna mı gideydim. toplantıda yönetimle ilgili düşüncelerimi sordular daha görüş ayrılıkları var dedim sonrası bu msjı aldımtoplantıyı bile bitiremedik
pinti biriydi zaten.
ama ilkler hep güzeldir.. Austria Wien i kalbime aldım ..
ne güzelde takımı kurmuştuk simdi gelecek olan adam meyveleri toplar..
![]()
Hadi ya.![]()
Austria Wien'in başkanı:
Ekleme: Forumda işlerin doğru düzgün gittiği kariyer yok mu ya?Bende işler yerinde gidiyor gibi görünüyor ama bizim de yarınımız belli değil. Ligde 29. Hafta oynanıyor yeni sözleşme teklifi gelmedi henüz.
![]()