Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 338 sonuç

Konu: [TSL]Beşiktaş Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bence serdarin futbol zekasi iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında bir DMC de fiziksel özellikler üst düzeyde olmalı diye bir genelleme yapılamaz çünkü fiziksel açıdan zayıf fakat top tekniği gelişmiş DMC ler de mevcut. Mesela ilk aklıma gelenler Pirlo ve Pizarro. Neyse bu önemli değil bence önemli olan Serdar'ı Serdar yapan özelliklerinin fiziksel özellikler olması. Yada bir başka deyiş ile Serdar deyince akla ilk gelenin gücü, kuvveti, dayanıklılığı olması. Yani bugün Serdar'ı birkaç kez izlemiş birine Serdar nasıl bir futbolcu diye sorsanız sanmıyorum ki çok teknik ve müthiş zekası olan tam bir oyun kurucu cevabı versin. Büyük ihtimalle sağlam bir çocuk cevabı verecektir. Bu bir futbolcunun ön plana çıkan özelliğidir ve buna dayanarak yani bu özelliği rakamlarda ön plana çıkararak o oyuncu oyuna aktarılır. Fakat bir de şöyle bir durum var ki Türkiye liglerinde pek çok oyuncunun fiziksel özellikleri cömertçe yüksek tutulmuş, sanırsınız Premier Lig. Bu tabi yine hepimizin sorumluluğunda olan bir şey ve bunu düzeltecek olan bizleriz. Yani Serdar o fiziksel özellikleriyle lig genelinde ön plana çıkamıyor. Burada yapılması gereken Serdarın özelliklerini yükseltmektense diğer bazı oyuncuların rakamlarını düşürmek olmalıdır.

Top tekniğine gelince yani pas verme yeteneği, adam geçme yeteneği, topa ilk kontrol ve teknik dediğim gibi vasat olmalı. Vasatı en fazla 12 diye algıla. Bence 12den fazlası Türkiye ligi için artık iyi kategorisine giriyor. Yine dediğim gibi fiziksel açıdan iyi yapılacak ve vasat top tekniği, vasat hava hakimiyeti, vasat belki de vasatın da altındaki yaratıcılığı, çok hızlı olmayan ve vasatın üstündeki savunma yeteneğiyle Serdar gereken CA ya ulaşacaktır.

Bir de ayrıca Serdar ile ilgili değil genel anlamda Beşiktaş takımıyla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Beşiktaş hakkındaki düşüncelerinizi, yanlış olduğunu düşündüğünüz kısımları, eklemek istediklerinizi yani Beşiktaş takımını oyuna en iyi şekilde yansıtabilmek için düşüncelerinizi burada paylaşmanızı istiyorum. Ne kadar önce başlarsak bu fikir paylaşımına o derece başarılı bir çalışma yapabliriz.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Beşiktaş Oyuncuları Araştırması

Beşiktaş oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

beşiktaşın introduction bölümünde olan other rival clubsta sadece trabzon geciyor bence onun yanına ankaragücü ve bursa da eklenmeli..bundan sonra derbilerden daha önemli hale gelecek bu maçlar

Quote Originally Posted by delgadoh View Post
    beşiktaşın introduction bölümünde olan other rival clubsta sadece trabzon geciyor bence onun yanına ankaragücü ve bursa da eklenmeli..bundan sonra derbilerden daha önemli hale gelecek bu maçlar
    Sana katılmıyorum.Çünkü derbi olması için ya aynı kentin takımı olması ya da bahsettiğin takımların bir başarıları olması gerekir.
    Eminim bunları yazarken son zamanlarda gelişen olaylarla ilgili olarak yazmışsındır ama bunlar her zaman oluyor o zaman ankaragücü fenerbahçe ile de derbi olsun ya da gençlerbirliği fenerbahçe.Bu örneklemeler sabaha kadar sürer anlıyacağın yalnız ben başta da belirttiğim gibi sonuna kadar görüşüne katılmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

rival kelimesinin anlami derby degil rakip rekabet etmektir burada derbiyle alakasi yok ts-fb bir derbi degldir

evet benim anlatmak istediğim rekabetti son zamanlardaki olaylardan dolayı yazdım bunları.ama ben sadece fikrimi söledim beni fb gs baglamz isterse fb de gencleri yazsın other rival kısmına...artık bursa ve ankaragücü maçları kesinlikle eskisi gib olmayacak bundan eminim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tam isim Beşiktaş Jimnastik Kulübü
    Takma isim(ler) Karakartal
    Renkler Siyah - Beyaz
    Kuruluş 1903
    Stad İnönü Stadyumu
    Kapasite 32.145
    Başkan Yıldırım Demirören
    Teknik Direktör Jean Tigana
    İnternet Adresi www.bjk.com.tr
    Lig Turkcell Süper Ligi
    2005-06 Turkcell Süper Ligi, 3.
    Ezeli Rakipler: Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    Tam isim Beşiktaş Jimnastik Kulübü
    Takma isim(ler) Karakartal
    Renkler Siyah - Beyaz
    Kuruluş 1903
    Stad İnönü Stadyumu
    Kapasite 32.145
    Başkan Yıldırım Demirören
    Teknik Direktör Jean Tigana
    İnternet Adresi www.bjk.com.tr
    Lig Turkcell Süper Ligi
    2005-06 Turkcell Süper Ligi, 3.
    Ezeli Rakipler: Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor
    Diğer rakipleri bursaspor ankaragücü

bursaspor ile ankaragücü bizim rakibimiz bile olamaz arkadaslar ne ezeli rakipi

merak ettiğim bişi var.. türkiye liginin haricinde fransa ligini secinde PascalNouma gözüküo, kulüp bilgilerinde fakat fransa ligi secilmeyince gözükmüo ve bulamiosun onada bi care bulunıur mu acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

Bursaspor Kesİnlİkle Ezelİ Rakİplerde Olsun Adamlarin Bİze DemedİĞİ Laf Yok LÜtfennn

Nesil
    2003

Beşiktaş Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Beşiktaş'ın mali açıdan her geçen gün daha iyi hale geldiğini belirtti.

Beşiktaş Dergisi'nin mayıs ayı sayısında röportajı yer alan Ertunç Soğancıoğlu, Beşiktaş'ın mali yapısıyla Türkiye'de en güçlü olan kulüplerden bir tanesi, belki de en güçlüsü olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Belki bir dönem yapılan transferler ve harcamalar nedeniyle yüksek borçlanmalar söz konusu olabildi, ama bunu çabuk geçtik. Son iki yılda önemli oranda borç tasfiyesine başladık. Kullandığımız bütün kredilerde her türlü yabancı kaynağın karşısına mutlaka bir gelir koyduk. Bir mali disiplin sağladık. Beşiktaş Kulübü borçlanmasını hiçbir zaman bir karşılığı olmadan yapmadı.''

Bu dönem içerisinde ilave yatırımlar yaptıklarını belirten Soğancıoğlu, ''Ancak sportif başarının gelmemesi, harcanan paraların eleştiri konusu olmasına neden oldu. Mali yapıdaki gözle görülür önemli düzelmeler, sportif başarının da gelmesiyle kulübe rahatlık sağlayacak'' dedi.

"BANKA BORÇLARI 45 MİLYON DOLAR"

Ertunç Soğancıoğlu, Beşiktaş Kulübü'nün kısa ve uzun vadede banka borçlarının 45 milyon dolar olduğunu bildirdi.

Bu banka borçlarına karşılık televizyon yayın geliri temlikleri, müşteri çekleri ve senetleri gibi likit güvenceler bulunduğunu aktaran Ertunç Soğancıoğlu, şu bilgileri verdi:

''Biz Beşiktaş'ın bütün borçlarını kısa vadeden çıkarıp uzun vadeye yaymayı hedefliyoruz. Bir bankadan 10 yıl vadeli bir kredi kullanacağız. Karşılık olarak da Fulya kira gelirlerini teminat olarak göstereceğiz. Kulübü borçsuz bir hale getireceğiz. Zaten gelir gider dengesini sağladık. Şampiyonlar Ligi'ne kaldığımızda 7-8 milyon Avro ilave gelirimiz olacak ve bu gelir nakit akışımıza büyük katkı sağlayacak.''

Soğancıoğlu, BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin bitimiyle birlikte plaza geliri dahil yıllık toplam 16,5 milyon dolar civarında kira geliri elde etmeyi planladıklarını da ifade etti.

Nesil
    2003

Hakan Arıkan ile yıllık 450 bin YTL garanti para ve 13 bin YTL maç başı ücreti olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Ankaraspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak Ramazan Kurşunlu'nun bonservis hakkının devri ile beraber 700 bin Euro ödenecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Delgado'ya 12-13 civarında sağ kanat özelliği eklenmeli. Bir de P.A'sı -10 olan Muhammet eklenirse çok harika olur. Mehmet Sedef aslında bir bek oyuncusu. Markaj özelliği artmalı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Delgado'ya 12-13 civarında sağ kanat özelliği eklenmeli. Bir de C.A'sı -10 olan Muhammet eklenirse çok harika olur. Mehmet Sedef aslında bir bek oyuncusu. Markaj özelliği artmalı.
    Muhammet profesyonel sozlesme imzaladigi zaman eklenir. Gerci hala yas olarak oyun icin biraz genc.

Ben besiktasi aldigimda delgado AMC\AML olarak gozukuo ve sol ayak ve BJK de Sag kanatta oynayan bi adam yok

Nesil
    2003

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

O muhammet var ya dehset bir topcu olacak. Kafadan ismi guzel zaten. O bir yana mukkemmel dribling yapiyor en son sifo mehmetin okulunun macinda izledim cocugu
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2003

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’den İMKB’ye gönderilen yazıda, "Şirketimiz kaleci Rüştü ile yıllık 1.5 milyon euro garanti para karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalamıştır" denildi.

Şirket, ayrıca bir başka transfer Mehmet Yozgatlı ile 840 bin YTL garanti para ve 11 bin 200 YTL de maç başı ücretle 2 artı 1 olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Nesil
    2003

"Şirketimiz kalecisi Runje’nin transferi hususunda Lens ile yapılan görüşmeler neticesinde 1 milyon Euro karşılığında satış sözleşmesi imzalanmıştır"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş'ta Delgado'nun özellikleri biraz düşürülmeli,gerçekte keşke o kadar iyi oynayabilse

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

delgadonun paslari uzun sut ve frikikleri cok iyi kornerlerde iyi bitiricilik 13-14 olabilir.

delgadonun bitiriciliği düşük olmalı muhammed oyuna eklenmeli cisse var tabi bide

Nesil
    2003

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben aylardır Bobo'nun gücü ve CA'sının yükseltilmesini savunuyorum. Dilimde tüy bitti adeta, PA'sı 160-165 olmalı, daha güçlü yapılmalı diye.

Buyrun, Sarper Boz isimli yazarımızdan alıntı:

Bobo ise şu an Türkiye liglerinde oynayan en önemli hücum oyuncusu. Fiziği son derece kuvvetli, sürratli, gol vuruşu düzgün olan ve daha çok genç bir oyuncu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

İstanbulspor Beşiktaş'ın pilot kulübü oldu.(affliated clubs'a eklense iyi olur.)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yeteer View Post
    İstanbulspor Beşiktaş'ın pilot kulübü oldu.(affliated clubs'a eklense iyi olur.)
    Yazmadan once keske iki mesaj onceye baksaydin...

1- medyadan takip ettigim kadariyla muhammed demirci besiktas kulubunden aylik aliyor. hatta bir habere gore aldigi para alt yapi antrenorlerinin maasindan daha fazlaymis. bir arkadasimiz sozlesmeden bahsetmis bu yuzden yazdim.
    2- gokhan gulec turk liginin en yetenekli genc forvetlerinden gozukuyor. bence gereginden fazla abartilmis.
    3- burak yilmaz tamam sag kanat oynasin ama adam sezon basindan beri kac kere soyledi `asil yerim forvet ve forvet arkasi. sag kanatta oynamak istemiyorum. orada verimli olamiyorum `diye.
    4- bir arkadas serdar ozkan es gecilmis adam aslinda cok yetenekli diye yazmis. serdar ozkan 2004-2005 sezonunda da kadrodaydi. ve daha o zaman cok yetenekliydi. ama serdar fiziksel olarak gelismeye basladigindan beri(oldukca boyu uzadi) teknik acidan oldukca zayifladi. eskisi kadar kivrak degil artik.
    5- batuhan karadeniz hakikatten turk futbolunun gelecegi olan oyunculari arasinda. bunu su karadeniz spor oyunlarinda da gorduk. oyunda fiziksel ozellikler ve yetenek acisindan cok zayif yapilmis.
    6- gokhan zan ve ibrahim toraman gibi turk milli takiminin iki stoperi mustafa doganin 10'da biri kadar oynayamiyor oyunda. ozellikle gokhan zanin adi bir ara arsenal ile anilmisti. bence bu haberler bile onun icin yeterli referans kaynagidir.
    7- ayrica birde sakaryasporun altyapisindan hic futbolcu cikmiyor. bu da ayri bir yanlis olmus. turk futbolunun son yillardaki en onemli yildizlari buradan cikmistir. bakiniz hakan sukur. oguz cetin. tuncay sanli. aykut kocaman. recep cetin. engin ipekoglu ve suan aklima gelmeyen diger oyuncular. bence sakaryasporun alt yapisinin daha iyi oyuncular verecek sekilde yapilmasi gerekir.
    son olarak bizim kuluplerimizin bu kadar borcu var. niye hicbirinin borcu gozukmuyor?

Nesil
    2003

Burak Yilmaz'in sakatligi eklenmeli. Baslangic tarihi 12 Temmuz, 2007. Sakatlik: Torn Calf Muscle, sure 3 hafta.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nail Tilbaç'ın özellikleri gözden geçirilmeli. Can Erdem'in hız ve hızlanma özellikleri gözden geçirilmeli. Bobo'nun strength ve technique özellikleri artırılmalı.

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri