wallahi harika kaptan...ellerinize sağlık..yapanlardan allah razı olsun....
wallahi harika kaptan...ellerinize sağlık..yapanlardan allah razı olsun....
arkadaslar allah rizasi icin...
super olmus beaaa
sorun su ki... gelen dosya bana direk rar dosyası olarak geliyo! ondan sonra nasıl bir işlem uygulicam neyi nereye atcam
rar dosyasının içinde bulunan exe. formatındaki ülkeleri tek tek yükleyeceksin o kadar
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
peki ben bu rar dosyasindaki ulkeleri nasil gorecem su anda bu rar dosyasi benim desktopta bekliyo
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ellerinize sağlık beyler
FM 2007 yi dün aldım hemen başladım packleri indirmeye![]()
seria b yi de werin bari
Mesajında küfür kullandığı için atılmıştır.
İndiriyorum inşallah çalışır emeğinize sağlık çok teşekkürler...
Çalıştı süper oldu oyun harbiden çok teşekkürler...
hoca saolda ben ben bi turlu indiremiom :S
abiler her indirmeye calistigim yamalarda 1 saniye icinde yonlendirileceksiniz dio kalio 1 saniye de nasil olcak bu is cvp yazarsaniz sewinirim
elinize sağlık cok güzel olmuş,emeğinize sağlık.
eyw kardes eline saglık
ELİNE SAGLIK çok güzel olmuş kardeş
teşekkürler eline emeğine sağlık
FenerbahÇe 100,yil Forma Ve Logo Su Olan Varmi
Sitemizdeki Süper kits yaması ve super logo pack yamasında mevcuttur.
pekı arkadaslar bu ek paketler lerı ındırıyoruz oyunumuzu yavaşlatırmı bu paketler oyunumuzu bozarmı
Teşekkürler....
Nasil yuklucez bunu?
Nasıl kurcaz ayrıntılı bılgı lutfennnnnnn
winrar içinden çıkanları tek tek kurun zaten otomatiktir o. sadece ileri ileri deyin o kadar.
Bende sorun cikiyo tikliyorm hata verio
Super Super Super!!!!!
son yama yı yukledim bi sorun olur mu??*
eline emeğe sağlık.
ben yükledim cache yi de sildim ama hala formalar çıkmıyor neden? bilen varmı???