tarih belli oldu simdi orayi bulmak kaldi
tarih belli oldu simdi orayi bulmak kaldi
Onur tamam sana her mevkiyi yazdım![]()
bide bi sorum var anadolu tarafından karşıya geçecek olan varmı+varsa toplu gidermiyiz beşiktaşa 1 kere gittimde kaybolmayalım![]()
bende bayrampasadan gecelm bakalim, nasil gelcem
Eren'in mevkisini yazdım, Emre ayarlayacaz abi olmadı ortak bi meydanda buluşur ben hepinizi toplarım
Bu arada Tarığın arkadaşı sitemizede kayıtlı Ömer diye bir arkadaşda geliyor..![]()
erenle ben bakıröyde buluşcaz isteyen bize katılabilir![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Hava durumuna baktım, cumartesi sabahı ve gecesi açık diyor, inşallah bir aksilik olmazsa pazar günüde açıktır..
arkadaşlar bende geliyorum ömer tarık la birlikte kadıköyden hareket edeceğiz isteyen arkadaşlarda bize katılıp geceriz. mevkim st dir golcü bi kişiliğe sahibim![]()
10 kişi olduk 2 kişi daha buldukmu tamamdır siteden bazı kişilere sorak yaa hadi herkes reklam yapsın![]()
teşekkürler 2 kişi bulunur![]()
17 aralıkmı? 24 aralıkmı?
Taşkın, tarih 17 Aralık Pazar günü yani bu hafta
Evet şuan için 10 kişiyiz, 2 kişi daha bekliyoruz..
Arkadaşlar 2 kişi daha bulduk mu takımları kurmaya başlıyoruz, yarın sahayı görmeye gideceğim, geldiğimde muhtemelen takımları kurmuş oluruz..![]()
bende gelirim yahu tarih ve saat bana uyar ..bende defans gobekte ve sol bekte oynarim ..
abi benide alın kadroya ben antalyada oynayayım semsıyle t tek kale sıze sonucu bıldırelım skoru ona gore uzerıne ekleyınnasıl fikir
![]()
Özkan listeye ekledim..
- Arkadaşlar son 1 kişi ondan sonra liste kapanıyor
- Hemen bir düzeltme yapayım, 2. değil 3.Turnuvaymış..
bana dc yazan ellerin tırnakları çarpuk çurpuk çıksın...=)=)
senderson son ders hangi konu isleniyorsa soylersin mactan sonra ben seni calistiririm.. ee 4 yilda kafayi yedim ders ders ders diye ..
Onur son derse girme çünkü saat 13:00'da buluşmamız lazım, maç 14:00'da.. Ayarladım bu arada sahayı..
okeey...saha ayarlama falan süper...de ben nasıl gelcem=) geçen maç çağrı abiyin 246727 kere aradım ancak buldum=)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=28920
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=28919
Kadrolar açıklandı, bu konuya kilit![]()