Sayfa 4 / 367 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

chivu inter e giderse,ilk sezon el üstünde tutulur..akabindeki sezonlarda intere gelen her oyuncunun yaşadığı olaylara maruz kalır..özellikle de yedek kalır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Az önce Tv de resmi oLarak anLaşıLdı dedi.Bence Roma da kaLsaydı en azından kendisine saygı duyuLurdu.İnterde pek istediği ortamı buLabiLeceğini sanmıyorum.Birde bu adam sanki ön Libero da daha iyi oynar gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Az önce Tv de resmi oLarak anLaşıLdı dedi.Bence Roma da kaLsaydı en azından kendisine saygı duyuLurdu.İnterde pek istediği ortamı buLabiLeceğini sanmıyorum.Birde bu adam sanki ön Libero da daha iyi oynar gibi.
    ben buraya yazıyorum..bu sezon ön libero mu oynar yoksa sol back mi bilemem...ama 2sezon sonra klubede köşe kapmaca oynar

Grosso gitti büyük ihtimal sol bek oynar... Chivu da Real Madrid varken Inter e gitti... Ne diyelim hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Grosso gitti büyük ihtimal sol bek oynar... Chivu da Real Madrid varken Inter e gitti... Ne diyelim hayırlı olsun...
    real madrid e gitseydi banko oynardı..r.carlos un yerini doldururdu ve takımın demirbaşlarından olabilirdi....

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    real madrid e gitseydi banko oynardı..r.carlos un yerini doldururdu ve takımın demirbaşlarından olabilirdi....

Aynen Abi katılıyorum... İnter e giderek bence iyi yapmadı... Roma da kalsaydı çok daha iyi yapardı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İntere gitmekle çok iyi yapmış romada kalsa kupa yüzü görebilecek miydi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buffon daha çook oynar zaten italya çok iyi kaleci yetiştiremiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Buffon daha çook oynar zaten italya çok iyi kaleci yetiştiremiyor
    yanılıyosun ...gianluigi buffon,dino zoff,angelo peruzzi,ravelli,gianluca pagliuca,walter zenga

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    yanılıyosun ...gianluigi buffon,dino zoff,angelo peruzzi,ravelli,gianluca pagliuca,walter zenga
    Bu zamandan bahsettim genelden değil

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Bu zamandan bahsettim genelden değil

pardon..dediğin gibi bu zamanda yetişmiyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

İntere gitmekle çok iyi yapmış romada kalsa kupa yüzü görebilecek miydi ?
    roma italya kupası falan alıyordu şampiyonlar liginde interden çok daha iyiydi.interin hangi kupası garanti ki.18 yıl aradan sonra juvenin küme düşmesiyle şampiyon oldular o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    roma italya kupası falan alıyordu şampiyonlar liginde interden çok daha iyiydi.interin hangi kupası garanti ki.18 yıl aradan sonra juvenin küme düşmesiyle şampiyon oldular o kadar.
    En Azından Kupa Hedeflerine Romadan daha yakın

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by lucho View Post
    bu konu ancak bu cümlelerle özetlenebilirdi...terazi varmı buralarda...+ rep verecem

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Chivu artık bir efsane oldu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Chivu artık bir efsane oldu..
    bu ne ya..arkadaşlar siz aştınız mı??ne oldu size böyle..

tarık süper bir iğneleme yapmıssın...tek cümle..sonsuz anlam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Çinli Yıldızın Peşinde Birtakım İtalyanlar

Çin medyasına göre Juventus, İnter ve Udinese, Çin milli takımının kaptanı Chen Tao ile ciddi olarak ilgileniyorlar.
    22 yaşındaki Chen Tao, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle son anda İnter’e kiralık olarak gitme şansını kaçırmıştı. Bu durumu, "Gerçekten çok şanssızdım. Bu durumu çok zor kabullendim. İtalya’ya gitmeyi çok istiyordum ve bu kariyerimin dönüm noktası olacaktı" şeklinde açıkladı.

Tao artık iyileşti ve yeniden formuna kavuşmaya başladı. İşte bu nedenle de İtalyan kulüplerin bu futbolcuyu yeniden gözlem altına aldıkları ve içlerinden birinin bu transferi gerçekleştirmesinin beklendiği söyleniyor.

Genellikle santraforun arkasında serbest adam olarak oynayan ortasaha oyuncusu, daha önce PSV ve Anderlecht tarafından da denenmiş; fakat etkili olamamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

tamamen duygusal bir transfer olur..bildiğiniz üzere çin in nüfusu ortada..taraftarları da ortada..yurtdışına transfer olan futbolcularını yalnız bırakmıyolar,maçlara gidiyolar..ve en önemlisi forma satışlarına olan ilgileri..

hele ki juve ye gelirse sezonda 2-3 maç oynar..

Del Piero_10 Misafir

Çin'de yaklaşık 80 milyon kişinin Juventus takipçisi olduğunu biliyorum.Bu durumda dünyadaki en çok Juventus'lu Çin'de oluyor haliyle.Ama Çinlilerin ne kadar taraftar olduğu tartışılır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Çok akıllıca bir transfer olur Çin deki ürün satışları açısından.

Del Piero_10 Misafir

16 milyon euro+andreolli'ye transfer bitti.

Andreolli,Chiellini ve Criscito ile birlikte İtalyanın gelecek vaad eden 3 defansından biriydi.inter italyan kaldırmadığı için yollandı.grosso'da yollanmıştı.materazzi'yi kişi olarak saymıyorum.inter'de yedek kaleci toldo dışında italyan kalmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Carrizo, Lazio'ya İmzayı Atıyor

Carrizo, Lazio'ya İmzayı Atıyor Eski River Plate kalecisi Juan Pablo Carrizo, kendisini 7,5 milyon Avro karşılığında 5 yıllığına Laziolu yapacak sözleşmeyi imzalamak üzere Roma’ya geldi.

Arjantinli kaleci, Buenos Aires’ten Roma’ya gelmek için yaptığı uzun uçak yolculuğundan sonra ayağının tozuyla basın mensuplarına "Roma’da bulunmaktan ve Lazio’da forma giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum" açıklamasında bulundu.

23 yaşındaki genç file bekçisi konuşmasını sürdürerek, "Büyük bir kulüpte oynama şansı yakaladığım için çok keyifliyim. Ancak, taraftarlar için Angelo Peruzzi’yi unutmak pek de kolay olmayacaktır. Onun emanetini devraldıktan sonra elimden gelenin en iyisini yapacağımı taraftarlara garanti edebilirim" şeklinde konuştu.

Carrizo, uzun zaman önce Lazio'nun ezeli rakibi Roma’da forma giyen Abel Balbo’nun yolundan yürüyerek başkentte şampiyonluk yaşamak istiyor. Arjantinli kaleci, Alfio Basile tarafından kurulan Copa America kadrosunda Getafe kalecisi Roberto Abbondanzieri’nin ardında yer alan ikinci kaleciydi.

Bu sezon Lazio'nun birinci kalecisi olarak forma giyecek olan Arjantinli, "En kısa sürede sağlık testlerinden geçip, pasaport işlerimi halledeceğim. Sonra da idmanlardaki yerimi alıp takımla çalışmalara başlayacağım" dedi.

kaynak:goal

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    16 milyon euro+andreolli'ye transfer bitti.

Andreolli,Chiellini ve Criscito ile birlikte İtalyanın gelecek vaad eden 3 defansından biriydi.inter italyan kaldırmadığı için yollandı.grosso'da yollanmıştı.materazzi'yi kişi olarak saymıyorum.inter'de yedek kaleci toldo dışında italyan kalmadı.

sırf transfer olmak için romadan intere gitmek saçmalıktır.hem kendine yazık etti hem de romalı taraftarlarını üzmüştür.

Nesil
    2006
    Yer
    -

TANIMAM ama iyimiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Ben de tanımam ama hayırlı olsun Lazio'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, Türkiye'de haberi ilk olarak Turksportal'da gördünüz
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Andreolli Co-owner olarak gitti.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    1grosso'da yollanmıştı.materazzi'yi kişi olarak saymıyorum.inter'de yedek kaleci toldo dışında italyan kalmadı.
    Evet Inter bunu hep yapıyor... Sürekli her sene bi dünya oyuncu alıp satıyolar... Grosso da başarılı bir performans gösterdi hmn aldı sattı...Andreolli yi kesin 4sene sonra geri almaya çalışır Inter...

japonyada Del Piero hayranı bir ülke japonyada binalarda dev Del Piero posterleri war.japonlara boş yere en akıllı ülke demiyorlar

bence italyada iyi kaleciler war size katılmıyorum.Buffon,Peruzzi,Mirante,Amelia,Curci,V iviano (italya genç takım kalecisiydi çok yetenekli ) ,Pelizzoli,Roma,Sereni,Antonioli,Scignano,Lupatell i,Coppola,Castellazzi ve intere gitmeden önceki toldo aklıma gelenler...

Sayfa 4 / 367 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri