chivu inter e giderse,ilk sezon el üstünde tutulur..akabindeki sezonlarda intere gelen her oyuncunun yaşadığı olaylara maruz kalır..özellikle de yedek kalır.
chivu inter e giderse,ilk sezon el üstünde tutulur..akabindeki sezonlarda intere gelen her oyuncunun yaşadığı olaylara maruz kalır..özellikle de yedek kalır.
Az önce Tv de resmi oLarak anLaşıLdı dedi.Bence Roma da kaLsaydı en azından kendisine saygı duyuLurdu.İnterde pek istediği ortamı buLabiLeceğini sanmıyorum.Birde bu adam sanki ön Libero da daha iyi oynar gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Grosso gitti büyük ihtimal sol bek oynar... Chivu da Real Madrid varken Inter e gitti... Ne diyelim hayırlı olsun...
İntere gitmekle çok iyi yapmış romada kalsa kupa yüzü görebilecek miydi ?
Buffon daha çook oynar zaten italya çok iyi kaleci yetiştiremiyor
Chivu artık bir efsane oldu..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Çin medyasına göre Juventus, İnter ve Udinese, Çin milli takımının kaptanı Chen Tao ile ciddi olarak ilgileniyorlar.
22 yaşındaki Chen Tao, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle son anda İnter’e kiralık olarak gitme şansını kaçırmıştı. Bu durumu, "Gerçekten çok şanssızdım. Bu durumu çok zor kabullendim. İtalya’ya gitmeyi çok istiyordum ve bu kariyerimin dönüm noktası olacaktı" şeklinde açıkladı.
Tao artık iyileşti ve yeniden formuna kavuşmaya başladı. İşte bu nedenle de İtalyan kulüplerin bu futbolcuyu yeniden gözlem altına aldıkları ve içlerinden birinin bu transferi gerçekleştirmesinin beklendiği söyleniyor.
Genellikle santraforun arkasında serbest adam olarak oynayan ortasaha oyuncusu, daha önce PSV ve Anderlecht tarafından da denenmiş; fakat etkili olamamıştı.
tamamen duygusal bir transfer olur..bildiğiniz üzere çin in nüfusu ortada..taraftarları da ortada..yurtdışına transfer olan futbolcularını yalnız bırakmıyolar,maçlara gidiyolar..ve en önemlisi forma satışlarına olan ilgileri..
hele ki juve ye gelirse sezonda 2-3 maç oynar..
Çin'de yaklaşık 80 milyon kişinin Juventus takipçisi olduğunu biliyorum.Bu durumda dünyadaki en çok Juventus'lu Çin'de oluyor haliyle.Ama Çinlilerin ne kadar taraftar olduğu tartışılır.
Çok akıllıca bir transfer olur Çin deki ürün satışları açısından.
16 milyon euro+andreolli'ye transfer bitti.
Andreolli,Chiellini ve Criscito ile birlikte İtalyanın gelecek vaad eden 3 defansından biriydi.inter italyan kaldırmadığı için yollandı.grosso'da yollanmıştı.materazzi'yi kişi olarak saymıyorum.inter'de yedek kaleci toldo dışında italyan kalmadı.
Carrizo, Lazio'ya İmzayı Atıyor Eski River Plate kalecisi Juan Pablo Carrizo, kendisini 7,5 milyon Avro karşılığında 5 yıllığına Laziolu yapacak sözleşmeyi imzalamak üzere Roma’ya geldi.
Arjantinli kaleci, Buenos Aires’ten Roma’ya gelmek için yaptığı uzun uçak yolculuğundan sonra ayağının tozuyla basın mensuplarına "Roma’da bulunmaktan ve Lazio’da forma giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum" açıklamasında bulundu.
23 yaşındaki genç file bekçisi konuşmasını sürdürerek, "Büyük bir kulüpte oynama şansı yakaladığım için çok keyifliyim. Ancak, taraftarlar için Angelo Peruzzi’yi unutmak pek de kolay olmayacaktır. Onun emanetini devraldıktan sonra elimden gelenin en iyisini yapacağımı taraftarlara garanti edebilirim" şeklinde konuştu.
Carrizo, uzun zaman önce Lazio'nun ezeli rakibi Roma’da forma giyen Abel Balbo’nun yolundan yürüyerek başkentte şampiyonluk yaşamak istiyor. Arjantinli kaleci, Alfio Basile tarafından kurulan Copa America kadrosunda Getafe kalecisi Roberto Abbondanzieri’nin ardında yer alan ikinci kaleciydi.
Bu sezon Lazio'nun birinci kalecisi olarak forma giyecek olan Arjantinli, "En kısa sürede sağlık testlerinden geçip, pasaport işlerimi halledeceğim. Sonra da idmanlardaki yerimi alıp takımla çalışmalara başlayacağım" dedi.
kaynak:goal
TANIMAM ama iyimiş.![]()
Ben de tanımam ama hayırlı olsun Lazio'ya.
Arkadaşlar, Türkiye'de haberi ilk olarak Turksportal'da gördünüz![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Andreolli Co-owner olarak gitti.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
japonyada Del Piero hayranı bir ülke japonyada binalarda dev Del Piero posterleri war.japonlara boş yere en akıllı ülke demiyorlar![]()
bence italyada iyi kaleciler war size katılmıyorum.Buffon,Peruzzi,Mirante,Amelia,Curci,V iviano (italya genç takım kalecisiydi çok yetenekli ) ,Pelizzoli,Roma,Sereni,Antonioli,Scignano,Lupatell i,Coppola,Castellazzi ve intere gitmeden önceki toldo aklıma gelenler...