Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

22 68.75%
  • Berabere Biter

6 18.75%
  • İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kazanır

4 12.50%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 108 arası toplam 108 sonuç

Konu: TSL 18.Hafta |Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ligde ki ŞampiyonLuk düğümünü bence BeLediye,Konya,DenizLi ve Kayserispor takımLarı beLirLeyecek. Ligi zirve de bitirmek isteyen takımLarın bu takımLar karşısında puan kaybetmesi ekstra sonuçLar getirecektir. Dün Fenerbahçe futboL adına birşey sahaya yansıtmadı. Ama son dakikaLarda buLduğu goLLer iLe en azından ekstra bir puan çıkarmayı başardı bana göre. ALex için ben bu takımın %70 i derken benimLe iddaaLaşanLar oLuyordu. Formda ve sürekLiLiği oLan bir ALex bu takımın herşeydir. Bütün sistem onun üstüne kuruLu. O oLmadığı zaman uyguLanacak bir B pLanı yok Fenerbahçenin. Bu yüzden de ALex in oLmadığı veya oLupta iyi oynamadığı maçLarın hepsinde zorLandı. Avrupa da ve Lig de iLerLemek istiyorsa Fenerbahçe ALex siz bir oyun pLanı üretmek zorunda. Yoksa iki kuLvarda da bir yerde mutLaka tıkanacaktır.

BeLediye yi de kutLamak gerek. Çok disipLinLi ve akıLLıca oynadıLar. Bu sezon bütün büyük takımLara kök söktürdüLer ama tecrübesizLikLerinin kurbanı oLup tam puanLarı çıkaramadıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Dün geceki maçta Abdullah Avcı'da bundan yakındı. Kadıköy'de 2-1 öndesin ve o dakikaya kadar pozisyon vermiyorsun ama 88.dakikada kontraataktan goL yiyorsun. 2-1 öndeyken Fenerbahçe'den kontraataktan gol yiyorsan eğer Belediye'ye hak bunlar. Kapan ,pres yap 10 dakika kaLmış ,üsteLik Fenerbahçe aLex'siz sahada. Tek keLime ile tecrübesizLik.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Açıkçası maç 2-0 oldukdan sonra maç bitti dedim, hatta 1-0 olduğunda dediğim söz şudur;

Alex´de yok çıkıp Edu´mu gol atacak kurtaracak bizi.

Bu sözü dediğim gibi 2. golü de yedik iyice ümitsizliğe bürünmüştüm, ta ki Edu golü atana kadar..

Fenerbahçeli futbolcular, Fenerbahçenin büyüklüğünü son üç dakikada anladılar olsa gerek ki atak yapmayı düşünebildiler. 87 dakika boyunca Fenerbahçenin İstanbul Büyükşehir Belediyespor´un kalesinde tehlike yarattığını görmedim ben, evinde oynuyorsun eh bir zahmet gol atmak için çabala, futbol kabala pazara oynanacak bir oyun değildir..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tüm bunlar bir oyuncuya bağlanıyor Alex yok Fenerbahçe Yok diye..Alex futbolu bıraktığı zaman ne yapacaz küme mi düşelim..Alex falan değil bunun sebebi..İnanmadılar küçümsediler..Ve Ali Bilgin gibi bir oyuncuya Alex'e verilen görev verildi!! Daha ne olsunki?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Tüm bunlar bir oyuncuya bağlanıyor Alex yok Fenerbahçe Yok diye..Alex futbolu bıraktığı zaman ne yapacaz küme mi düşelim..Alex falan değil bunun sebebi..İnanmadılar küçümsediler..Ve Ali Bilgin gibi bir oyuncuya Alex'e verilen görev verildi!! Daha ne olsunki?

ALex oLmadığı zaman onun işini yapacak bir adam buLacaksınız ya da o da oLmadı sistem değiştireceksiniz bu kadar basit. Tabi ki herşey ALex e bağLı. Fenerbahçenin tek eksiği ve en büyük handikapı ALex siz bir oyun anLayışına sahip oLmaması. Onsuz takımın oynayacağı bir sistem yok. O yüzden de o oLmadığı için oLuyor bunLar. ALi biLgin e o görevi veriyorsun tamam da. Adam bakaLım yapabiLecek mi o işi. ALi biLgin kanat oyuncusu. Çizgi de oynamayı seven,bir oyuncu. NasıL çıksında ALex in yaptığı görevi yapabiLsin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex yok Fenerbahçe yok görüşü bana görede çok saçma bu sözde tek forvetli sistemimiz Alex'e göre kurulmuş bir sistem sözde tek forvetiz ama Alex direk olarak hucümu düşünen bir oyuncu yani forvet gibi bir oyuncu Alex'in yerine oynayan Ali Bilgin (ki kanat adamı ne işi var orada top mu dağıtacak) defansıda düşünüyordu.Semih yalnız kalıyordu.İlhan Parlak girdi baktık ki takıma hareketlenme geldi.Yani Alex'in olmadığı zamanlar çift forvete dönülebilir.Birde Carlos bir açıklama yapmıştı gerektiğinde oyundan çıkmaya hazırım diye bu adam 34 yaşında bir star her maçta üst düzey performans sergileyecek diyede birşey yok arada sırada dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.2.golde ofsaytı bozdu.Aynı şekilde Gökhan'da tamam ofansa çok destek veriyor ama arkasına çok açık bırakıyor.O da ara sıra Önder'le değişmeli oynamalı.Dünkü değişen adamlar bence hatalıydı Deivid kesin çıkmalıydı gol atması birşey değiştirmez.Birde İlhan Parlak daha fazla şans bulmalı

alex in oynadığı sistemde fenerbahce 4-4-1-1 ile oynuyor ama alexsiz oynarsak bence 4-4-2 ye dönmemiz gerekirdi zico sistemi aynı tutarak oyuncuları değiştirdi bence burda baştan çift forvete dönmeliydi ya da deivid i amc de oynatmalıydı. alex amc oynamasına rağmen her sezon 20 gol atan bir oyuncu yani biraz istisna bir amc,forvet konumunda.eğer kendi sahamızda alex yoksa bir forvet oynasa sonuç daha iyi olabilirdi.zaten ali bilgin cıktıktan sonra deivid amc ye geçip bariz bir şekilde faydalı oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zico Önder-Gökhan şeklinde yapsa sağ kanadı, çok daha verimli olabilir özellikle Sevilla maçlarında..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yani bize mi yazık olacak, yoksa size mi, bilmem. O kadar kural koyduk bu bölüme, halen bakıp da feyz alalım, uyalım demiyorsunuz.

1. Maç esnasında şu bol oldu bu attı şu attı goooolllll işte edu deivid yok gökhan kaba yok şu çıktı şu girdi tarzında mesajlar atmayın. Demedik mi iki kelimelik dandik yorumlara yer yok artık diye?

2. Tartışmalarınızı birebir husumete dönüştürmeyin. Dönüşen mesajlar silinir. Ellerinize yazık.

3. Şimdilik sadece mesajlar silindi. O silinen mesajlara uyarılar da verilecek, gereken arkadaşlar okur grubuna alınacak. Bunu da bilelim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aslında önemli bir ayrıntı var kimse konusmuyor..Carlos yine ofsaytı bozmuş..Bu sezon 5.defamı ne ofsaytı bozmus gol olmuş.Ahmet çakar daha çok bozar dedi..Birde türk olsa çoktan bitmişdi dediler..Bencede önemli bir ayrıntı..Sizinle paylasmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    yok böyle birşey yahu dünyanın en şanslı takımı...
    Maçın heyecanıyla mı bunu dedin bilmiyorum ama ligin başından bu haftaya kadar bir göz atarsan şanslı takımın Fenerbahçe olmadığını görürsün.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    yok böyle birşey yahu dünyanın en şanslı takımı...
    Evet bende öyle diyordum zaten.

Maç 90 Dakikadır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Belediye'nin Fenerbahçe'den az puana ihtiyacı olduğu için.Biz futboldan anlayanlar bu tip maçlarda Fenerbahçe puan kaybetti diyoruz
    Yalan mı Mehmet? 83'te 2-0 öne geçiyorsun maç 2-2 bitiyo. Sence 1 puan kazandımı İ.B.B yoksa 2 puan kaybetti mi?

İki takımada tebrikler bu arada.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Belediye'nin Fenerbahçe'den az puana ihtiyacı olduğu için.Biz futboldan anlayanlar bu tip maçlarda Fenerbahçe puan kaybetti diyoruz
    "bana göre fener puan kaybetti" diyebilirsin ama "biz futboldan anlayanlar" diyemezsin. diğerleri futboldan anlamıyor mu?

böyle bir mesajın daha gelirse, futboldan anlayan senin gibi biri forum kurallarını anlamıyor demektir. gereği de uygulanır böylece.

neyse devam edelim güzel bir şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    2.gol ofsayt değilmi?
    Roberto Carlos çok az bişiyle ofsaytı bozuyor. Ben öyle gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe´nin orta sahada ki zahafı bu maçta tekrar ortaya çıktı, Aurelio tek başına yükü kaldıramaz oldu, transfer şart Zico bunu görmeli. Orta saha ana baba gününe döndü bu maç fark olmadığına şükür etmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Roberto Carlos çok az bişiyle ofsaytı bozuyor. Ben öyle gördüm.
    buna bi önlem almak gerek o zaman kaç oldu bu carlosun:Sbu kadar tecrübeli bir futbolcu şaşırtıyor bu kadar basit hatalarla:S

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Fenerbahçe´nin orta sahada ki zahafı bu maçta tekrar ortaya çıktı, Aurelio tek başına yükü kaldıramaz oldu, transfer şart Zico bunu görmeli. Orta saha ana baba gününe döndü bu maç fark olmadığına şükür etmeliyiz.
    evet orta sahaya transfer kesinlikle şart.appiah bu vakitten sonra iyilessede kısa vadede faydalı olamaz.ayrıca i.b.bspordaki erman kılıc cok etkili.cok begeniyorum bu adamı.bence bizede yararlı olur orta sahada hızlı ve cabuk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Onu bence sadece fanatikler söyler.Genelde tarafsız futbol severler 2-0 dan maçı son 5 dakikada kaçıranlara galibiyeti kaçırdı derler.Fenerbahçe'liler genel olarak bu skora sevinmesede Fenerbahçe bu maçı son dakikalarda bulduğu gollerle kurtararak 1 puan kazanmıştır.
    Büyük takımlar puan kaybetti mi önemli olur puan kaybetti yazılır.Oyunla alakası yok.Burda o arkadaşın tarafsız olarak senin düşündüklerini düşünmeyip hangi amaçla yazdığını biliyoruz.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri