geçmiş olsun Eraycım![]()
geçmiş olsun Eraycım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kimler elendi şimdi?
ibob-eray dengiz
genç kartal-tosunpaşa
nekop-uaburak89
murat özdemir-inorax
yunusgs-ronnie91
jigsaw-bursa_mc
venom-beat
shevanıl-bay önder
Tur atlayanlar koyu renkli.Diğer maçlar belli değil.
Batuhan şubatın 2. ve 3. haftası böyle bişey olacak zaten. don't worry...![]()
bakıcaz artık şu benim finaller bitsin elimizde yapmamız gereken şeyler var. onları da halledince şubatın 2. haftasına denk geliyor.
Jigsaw yapalım şu tavlayı..
Beyler Yapalım Artık Maçları..![]()
arkadaşlar tavla oynamak isteyen var mı![]()
TavLayı biLmem ama Okey de iddaaLıyımBi ara da okey turnuvası yapaLım
![]()
Benim rakip ortalarda görünmüyor, oynayamadık henüz..
Yeni rakibimi istiyorum ben artık![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Jigsaw nerdesin yaw..Akşam oynacayaktık seni bekledim ama yoktun![]()
Oooo hadi yapın artık.![]()
Evet ya lütfen yapın artıkk.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beyler birbirinizle konuşup yapın maçlarınızı maksimum 20 dk sürer.
Firefox sorunlu biraz, İE kullanın daha rahat edersiniz..
ya forumlardaydım 3 gundur ama buraya bakmamışım venom istedigin zaman macı yaparız.
Evet arkadaşlar İE'den yapın mozillada sorun çıkabiliyor.
Jigsaw????
Sömestir uygundur.![]()
bursa_mc nickli Mertcan arkadaşımızla harika bir maç yaptık. inanılmaz keyif aldım oyundan. oyun 5-4 benim galibiyetimle sonuçlandı ve bir üst tura çıktım. son anda aldığım riskler ve bu risklerin gerçekten doğru olması beni sonuca götürdü. Mertcan 4-2 galipti ve o aldığım riskle onu mars edip 4-4 yaptım. son oyunda da saolsun zar beni kırmadı ve oyunu bana getirerek skou 5-4 yaptım ve oyunu kazandım. Mertcan'a bu oyunu benimle oynadığı için teşekkürler..
bi üst tura kaldığıma göre benim iddaam halen devam ediyor BURAK EFENDİ!!! umarım siz yenilmezsiniz de ilerleyen turlarda karşıma çıkarsınız. sizi PEMBE NİCKLE GÖRMEK BAYAA KEYİFLİ OLACAK!!!![]()
Ne Şemsi girebiliyor Mynet'ten ne ben.. Giremediğim için bekletmekte istemiyorum. O yüzden elde olmayan sebeplerden dolayı çekiliyorum.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Javayı güncellemeniz gerekiyor.
Geçen akşam Oghuse rumuzlu arkadaşla oynadık aynı sorun onda da oldu javayı güncellediğinde oynayabildik.