Sondan başlayalım 5 dakika uzatma çok azdı bana göre. Kayserili oyuncular yerden kalkmadılar maşşallah.
Semih'in golü ofsayttı diyen yok mu?
2 top meselasine gelirsek, Vederson tacı attıktan sonra Kayseri kulübesinden sahaya atıldı diğer top, gol olunca o topu sahaya atan adamın suratını görmek isterdim. Top oyuna girdiğinde 2. topu sahaya bilerek atarsan hakem de oyunu durdurmaz.
Penaltı pozisyonunda Deivid'e arkadan müdahale var ama o müdahaleyle oyuncu o şekilde düşmez. Tam göremedim ayakları yerde değilse düşebilir ama yine de Erman Hoca'nın dediği gibi penaltı gibi penaltı değil.
Beşiktaşlı arkadaşlara birşey diyemem ama Galatasaraylılar ne çabuk unuttular geçmiş maçları. Hakan ve Ümit'in havada uçup kazandırdıkları penaltılar. O zaman neden bu şekilde tepki göstermediniz. Hele Hakan'ın 1 pozisyonu vardı hatırlıyorum rakip ona değdiği anda kendini atıp kazanmıştı penaltı.
Servet'in 5 metreden ofsayttan son dakikalarda attığı golü unutmayalım. Bugün Fenerbahçe lehine hata yapıldıysa geçmişte daha fazlası Galatasaray lehine yapılmıştı.
Maç hakkında yorumuma gelirsek, ilk 10-15 dakika etkiliydik, gol bulabilsek rahat maç olurdu, olmadı.
Deivid inşallah ŞL'de gol kralı falan olur da birisi alır onu. Zico da bugün formsuzdu, kısacısı bu maça hiç konsantre olamamışlar ama yine de 3 puana ulaştık. Şimdi Chelsea maçını düşünmeye başlamalıyız.
Hakem maçın genelinde kötüydü. Kayserililerin bilerek zaman geçirmelerine çok göz yumdu. Yardımcı hakemin sakatlandığını da ilk defa bu maçta gördüm. Yüzündeki acıyı hissedebiliyordum, yine de maçı tamamladı, helal olsun.

dogru dogru..