Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sondan başlayalım 5 dakika uzatma çok azdı bana göre. Kayserili oyuncular yerden kalkmadılar maşşallah.

Semih'in golü ofsayttı diyen yok mu?

2 top meselasine gelirsek, Vederson tacı attıktan sonra Kayseri kulübesinden sahaya atıldı diğer top, gol olunca o topu sahaya atan adamın suratını görmek isterdim. Top oyuna girdiğinde 2. topu sahaya bilerek atarsan hakem de oyunu durdurmaz.

Penaltı pozisyonunda Deivid'e arkadan müdahale var ama o müdahaleyle oyuncu o şekilde düşmez. Tam göremedim ayakları yerde değilse düşebilir ama yine de Erman Hoca'nın dediği gibi penaltı gibi penaltı değil.

Beşiktaşlı arkadaşlara birşey diyemem ama Galatasaraylılar ne çabuk unuttular geçmiş maçları. Hakan ve Ümit'in havada uçup kazandırdıkları penaltılar. O zaman neden bu şekilde tepki göstermediniz. Hele Hakan'ın 1 pozisyonu vardı hatırlıyorum rakip ona değdiği anda kendini atıp kazanmıştı penaltı.

Servet'in 5 metreden ofsayttan son dakikalarda attığı golü unutmayalım. Bugün Fenerbahçe lehine hata yapıldıysa geçmişte daha fazlası Galatasaray lehine yapılmıştı.

Maç hakkında yorumuma gelirsek, ilk 10-15 dakika etkiliydik, gol bulabilsek rahat maç olurdu, olmadı.

Deivid inşallah ŞL'de gol kralı falan olur da birisi alır onu. Zico da bugün formsuzdu, kısacısı bu maça hiç konsantre olamamışlar ama yine de 3 puana ulaştık. Şimdi Chelsea maçını düşünmeye başlamalıyız.

Hakem maçın genelinde kötüydü. Kayserililerin bilerek zaman geçirmelerine çok göz yumdu. Yardımcı hakemin sakatlandığını da ilk defa bu maçta gördüm. Yüzündeki acıyı hissedebiliyordum, yine de maçı tamamladı, helal olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı yanlış karar,bunu kabullenmemiz lazım.Ama gol pozisyonunu kafede tam olarak göremedim.Bu arada sanırsam 3 hafta önce falan Galatasaray-Kayserispor macında yerlerde sürünen Kayseri ile bugün durmadan koşan sanki şampiyonluga oynarmış gibi mücadele eden Kayseri beni şaşırttı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Penaltı yanlış karar,bunu kabullenmemiz lazım.Ama gol pozisyonunu kafede tam olarak göremedim.Bu arada sanırsam 3 hafta önce falan Galatasaray-Kayserispor macında yerlerde sürünen Kayseri ile bugün durmadan koşan sanki şampiyonluga oynarmış gibi mücadele eden Kayseri beni şaşırttı.

Ne alaka Mertcan o kayseri bu kayseri. O macta biz oynadık, oynatmadık. 2-0 geriye düşen bir takım ne kadar mücadele edebilir ki?

Bu mac için söylenecek hiç birsey yok. ilk gol penaltı alakası yok. 2. gol ofsayt tabi hakem göremdi bunları ! 2. golü anlarım da penaltıyı calmasını kabul edemem...

Tebrikler fenerbahce sampiyonluk yolunda altın degerinde bir 3 puana sahip oldu ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe'li arkadaşlar bunun savunulacak hiç bir yanı yok.Kabul edin Hakan Sivriselvi 2 - 1 Kayserispor...

İki hafta önce sağa bakarken solundaki pozisyonu mükemmel süzen bu hakem.İki adım önünde olmasına rağmen Deivid'in balıklama atlayışını süzemedi ve penaltıyı çaldı,mükemmel bir yetenek Hakan Sivriselvi gerçekten...

İkinci golde 90+6'yı geçtim gol ofsayt...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe futbol oynamadan neyi hakedecekti ? Bırakın Allah aşkına, birde zeyitnyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem hatası ilk defa Fenerbahçe'ye mi yapıldı yaaa ? Acaba hakemler sezon başından beri %100 doru kararlar verseydi BJK 4. GS 2. olur muydu ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Hakem hatası ilk defa Fenerbahçe'ye mi yapıldı yaaa ? Acaba hakemler sezon başından beri %100 doru kararlar verseydi BJK 4. GS 2. olur muydu ?
    G.Saray'ı bilmem ama Beşiktaş'ın çok daha üst sıralarda olacağına adım gibi eminim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

Evet oLmazLardı.

Beşiktaşın şu an ki puan hanesine +10

GaLatasarayın +7 ekLersen ne yapıyor. Ben hesapLayamadım ama sanırım sen hesapLarsın artık
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Evet oLmazLardı.

GaLatasarayın +7 ekLersen ne yapıyor. Ben hesapLayamadım ama sanırım sen hesapLarsın artık
    dogru dogru..

TRT 1 macin genis özeti var, bakalim gollere iyice..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet oLmazLardı.

Beşiktaş'ı anladımda Galatasaray +7 ne oluyor ? Galatasraya bu sene çalınan penaltıları bir daha izlemeni öneririm Neyse konu Fenerbahçe-Kayseri Fenerbahçe takımı olarak bu maçı iyi oynayarak kazanmak isterdik iyi oynayamadık Chelsea maçı öncesi çok güzel moral oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet oLmazLardı.

Galatasaray'a +7 mi?O nasıl oluyor Hayrettin abi açıklar mısın acaba?Merak ettimde.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Fenerbahcenin iki golüde hakemin armagani, ama mac bitti artik birsey yapilamaz..

Bu yil daha öncede böyle seyler olmustu ve yine olacak...ama hakem gercekten berbatti..

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Fenerbahcenin iki golüde hakemin armagani, ama mac bitti artik birsey yapilamaz..

Bu yil daha öncede böyle seyler olmustu ve yine olacak...ama hakem gercekten berbatti..
    sezon başını ne çabuk unutuyorsun galatasaray lı arkadaşım? 10 civarı tartışmalı puanınız var. ayrıca bana fenerbahçenin 2 senedir bu penaltının dışında başka haksız bir puanını gösterirmisin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    sezon başını ne çabuk unutuyorsun galatasaray lı arkadaşım? 10 civarı tartışmalı puanınız var. ayrıca bana fenerbahçenin 2 senedir bu penaltının dışında başka haksız bir puanını gösterirmisin.
    2 senede kaç penaltı verildi ki zaten yahu, sen de.

Geçen sene net 6-7 penaltımız verilmemişti, o zaman neredeydiniz hak savunucuları?

Unutturmayacağım, Servet 5 metre ofsayttan gol atarken neredeydiniz?

Tolunay Kafkaf çok karakterli oyuncun Mehmet Topuz Edu'yu oyundan attırırıken hak savunucuları neredeydiniz? Bu mudur Tolunay Hoca karakterli oyuncularınız?

Lütfen arkadaşlar, ortamın gazına gelmeyin. Tekrarlıyorum, kendimize yapıldığında sessiz kaldığıız olaylar rakibe yapılınca ortalığı yıkmak ne derece doğrudur?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    2 senede kaç penaltı verildi ki zaten yahu, sen de.

Geçen sene net 6-7 penaltımız verilmemişti, o zaman neredeydiniz hak savunucuları?

Unutturmayacağım, Servet 5 metre ofsayttan gol atarken neredeydiniz?

Tolunay Kafkaf çok karakterli oyuncun Mehmet Topuz Edu'yu oyundan attırırıken hak savunucuları neredeydiniz? Bu mudur Tolunay Hoca karakterli oyuncularınız?

Lütfen arkadaşlar, ortamın gazına gelmeyin. Tekrarlıyorum, kendimize yapıldığında sessiz kaldığıız olaylar rakibe yapılınca ortalığı yıkmak ne derece doğrudur?
    Gaza gelmeyin diye uyarıyorsunuz, sizin üsluplarınızın da aşağı kalır yanı yok. Aradaki rütbe farkı yüzünden kullandığınız cümleler o kadar sert oluyorki, net aleminde olduğumuzu unutuyorsunuz sanırım.

Lafım özellikle size değildir Sekopej, bu şekilde davranan yöneticileredir..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    sana istersen iyice arastirip liste bile cikartiririm

Ben birtek Fenerbahcede böyle oluyor demiyom, Galatasaray, Besiktas, hattaa 3.ligte bir takimada böyle seyler olur..

Galatasarayin 10 puan civari tartismali puani var diyorsun, ama sunu unutma en az o kadarda hakemlerin engellemeriyle alamadigimiz puan var!

Konu burda bitsin, hic bir yere varamayiz kavgayla..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Fenerbahçe

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

son yıllarda Türkiye de izlediğim en taraflı maçtı..Hakem Sivriselvi bu kadar yanlı yönetmese de Fenerbahçe oynadığı güzel futbolla Kayserisporu yenebilirdi ama Hakan Sivriselvi verdiği yanlı kararlarla maçın önüne geçti ve bu önemli galibiyete leke sürdü..

kesinlikle bir daha görev almaması gerekiyor bu hakemin..araştırıldığı taktir de altından çok şey çıkabilir bu maçın...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Uzatmayın arkadaşlar. Sanki fener her maçında hakem hatasıyla kazanıyor. Geçiniz efendim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi üşenmeyeceğim eski konuları tek tek çıkarıp bakacağım bugün hata hata diye ortalığı yıkanlar o zamanlar neredeydi?

İlk maçta Edu haksız atılmadı mı? Üstelik 30. dakikada ve o maçı kaybettik. O maçtan sonra ne yorumlar gelmiş merak ediyorum?

Servet son dakikalarda 5 metre ofsayttan gol attığında ne yorumlar gelmiş merak ediyorum?

Hakem kötü müydü evet kötüydü. Başka maçlarda başka hakemler de kötü müydü evet kötüydü.

Yani hep söylediğimiz gibi hakemlerimiz kötü mü evet kötü. Ve bu kötü hakemlerden memnun olmadığımı senelerdir söyler dururum ben ama hakemler aynı şekilde devam ederler hatalar yapmaya...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben artık forum içerisinde üslup kaygısı güden biriyim. Herşeyi güzel bir dille anlatın tartışın yorumlayın. Zaten silmeyiz öyle bir mesajı.
    Ama gidipte vay efendiiiiim şöylede böyle.. gibi başlamak yakışık değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam işte serkancım bizim ve herkesin istediği bu zaten. KabuL etmek. Biz herkese yapıLmıyor demiyoruz ki. Burda ki çoğu arkadaşın hemfikir oLduğu nokta Fenerbahçe kazanmasına rağmen hakem hataLarı iLe kabuLLenmemesi.

Herkes zatne senin gibi objektif oLsa. OLay feLan çıkmaz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam işte serkancım bizim ve herkesin istediği bu zaten. KabuL etmek. Biz herkese yapıLmıyor demiyoruz ki. Burda ki çoğu arkadaşın hemfikir oLduğu nokta Fenerbahçe kazanmasına rağmen hakem hataLarı iLe kabuLLenmemesi.

Hakem hatalarını kabullenmeyen mi oldu ?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Abi şu an burada 4 fenerbahçeli yorum yapıyor maçtan beri. Bir mesajlarını oku bakalım hepsi penaltı konusunda ne yazmış. Benimkiler dahil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Böyle aşağılık bir adam görmedim"

Tolunay Kafkas maç sonrasında esti gürledi. Lig TV mikrofonlarına konuşan genç teknik adam maçın hakemi için "20 yıldır futbolun içerisindeyim ama böyle aşağılık bir adam görmedim" dedi.

Kafkas'ın açıklamaları şöyle:

"Benim söylemek istediğim tek şey şu; Anadolu'dan şampiyon çıksın yalanını artık bıraksınlar. Bugün sahada bir zavallı vardı. Biz bugün iyi niyetimizle mücadele etmek istedik ama buna izin verilmedi. 20 yıldır futbol oynuyorum böyle aşağılık adam görmedim. Ben üst düzey futbol oynadım kimin ne yapmak istediğini çok iyi bilirim. hakem camiasında çok iyi insanlar var ama bu hakem böyle biri değil"

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post

Biz bugün iyi niyetimizle mücadele etmek istedik ama buna izin verilmedi.
    Hangi iyi niyetle mücadele etmiş takımı acaba.90 dk boyunca yerden kalkmadılar.Sahada ne pislik varsa yaptılar.Bide iyi niyet diyor.

Neyse sorun degil yav,lig zaten Galatasaray-Fenerbahce macinda belli olacak.Eger biz her macimizi kazanirsak zaten Fener ilgilendirmez bizi.
    Tek dilegim Tffnin yine sacma sapan cezalar yüzünden sahamizi kapatmamasi,hakemlerin son haftalarda aleyhimize gösterdigi kararlarin bir daha gösterilmemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar biraz kafamızı dinlendirelim..Ntv izleyin arkadaslar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maç sonrası Lig TV kameralarına konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın hakemine yönelik ağır ifadeler kullandı. O sözler:

" Bıraksınlar bu Anadolu'dan takımlar çıksın zirveyi zorlasın palavralarını... Böyle birşey yok. İnsanları kandırıp boşuna heveslendirmesinler... Bugün sahada çok kötü bir hakem vardı. Kaybettiğimiz puanlar önemli değil. Futbolda yenilirsiniz, yenersiniz bu doğaldır. Ama sahada gördüğünü çalmayan bir hakem vardı. Ben açık yürekli bir adamım. Hakem camiasında iyi adam vardır kötü hakem vardı. Buna inanıyoru. Ama şunu açık bir şekilde dile getirmek istiyorum. Ben böyle aşağılık adam görmedim. Yenilgiyi değil haksızlığı hazmedemiyorum. Maçta hakemi konuşmak istemezdim ama sonucun önüne geçti."

Yorum yok..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Maç sonrası Lig TV kameralarına konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın hakemine yönelik ağır ifadeler kullandı. O sözler:

" Bıraksınlar bu Anadolu'dan takımlar çıksın zirveyi zorlasın palavralarını... Böyle birşey yok. İnsanları kandırıp boşuna heveslendirmesinler... Bugün sahada çok kötü bir hakem vardı. Kaybettiğimiz puanlar önemli değil. Futbolda yenilirsiniz, yenersiniz bu doğaldır. Ama sahada gördüğünü çalmayan bir hakem vardı. Ben açık yürekli bir adamım. Hakem camiasında iyi adam vardır kötü hakem vardı. Buna inanıyoru. Ama şunu açık bir şekilde dile getirmek istiyorum. Ben böyle aşağılık adam görmedim. Yenilgiyi değil haksızlığı hazmedemiyorum. Maçta hakemi konuşmak istemezdim ama sonucun önüne geçti."
    [/
    Bu çok dürüst delikanlı takılan Tolunay efendi 96 senesinde şampiyonluğu büyük ölçüde kaybettikleri vanspor yenilgisinden sonra Vanspor'lu oyunculara şampiyon mu olacaksınız laan diye bağaran bir adamdır bunu da belirtmeden geçemedim.

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri