çok iyi gidiyorsun genç bir arjantinli olabilir şampiyonluk bekliyoruz
çok iyi gidiyorsun genç bir arjantinli olabilir şampiyonluk bekliyoruz
Arjantin'li yıldızımız Piatti,Saviola,Cambiasso,M.Roudriguez vs. değil. Aldığımız 10 numara mevkii oyuncumuz 22 kez A Milli olup 3 golü bulunuyor.
ANKARAGÜCÜ 0 - TRABZONSPOR 1
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Yıldıray Arslan
ANKARAGÜCÜ: Serkan 7, Kalabane 7, Chaabani 7, Vinicius 7, D.Monar 7, S.Çalık 7, M.Duruer 6, Cem Can 6, Murat Erdoğan 7, Bebbe 7, M.Yılmaz 7
TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Fatih 7, Song 8, Egemen 7, Magrao 7, Colman 7, Zafer Yelen 8, M.Guerreiro 7, Umut 7, Gökhan 7
Gol: Dk.73 Zafer Yelen (Trabzonspor)
TRABZONSPOR 2 - ANKARASPOR 0
STAT: H.Avni Aker
HAKEM: Hüseyin Göçek
TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Song 7, Egemen 7, Selçuk 7, Colman 7, Serkan 7, Zafer Yelen 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 8
ANKARASPOR: Senecky 6, Erhan 6, Eren 7, Risp 8, Baki 7, M.Çakır 7, Hürriyet 7, Ferhat 7, Özer 7, Neca 7, De Nigris 6
Goller: Dk.81 Zafer Yelen , Dk.83 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
BEŞİKTAŞ 0 - TRABZONSPOR 1
STAT: İnönü
HAKEM: Vedat Yüksel
BEŞİKTAŞ: Rüştü 6, Serdar 7, İ.Üzülmez 7, İ.Toraman 7, Zapotocny 7, Koray Şanlı 6, Cisse 8, Tello 7, Holosko 7, Serdar Özkan 7, Bobo 7
TRABZONSPOR: Tony Sylva 8, Etto 7, Cale 7, Song 7, Egemen 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 7, Gökhan 8
Gol: Dk.80 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
TRABZONSPOR 2 - DENİZLİSPOR 1
HAKEM: Oktay Demiray
TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Song 7, Egemen 7, Selçuk 6, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 8, Gökhan 8
DENİZLİSPOR: Vega 8, Hasan 7, Kratochvil 8, Burak 6 , İrineu 6, Verlinden 7, Murat 7, Caner 7, Abraham 7, Fatih 7, Selahattin 7
Goller: Dk.5 M.Guerreiro , Dk.57 Gökhan Ünal (Trabzonspor) - Dk.68 Kratochvil (Denizlispor)
![]()
şampiyonluk garanti artık
Zafer'in kaç golü oldu öyle her maç atıyor![]()
ESKİŞEHİRSPOR 2 - TRABZONSPOR 2
STAT: Atatürk
HAKEM: Hakan Özkan
ESKİŞEHİRSPOR: Gatti 6, Özgür 7, R.Ninja 7, Vucko 6, Nadarevic 7, Engin 7, Mustafa 8, Emre Toraman 7, Kamber 7, Tayfun 8, Dahmane 7
TRABZONSPOR: Tony Sylva 6, Etto 8, Cale 6, Giray 7, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 7, Gökhan 8
Goller: Dk.71 Tayfun , Dk.85 Mustafa (E.Şehirspor) - Dk.6 Tümer , Dk.83 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
ANTALYASPOR 1 - TRABZONSPOR 6
HAKEM: Bülent Demirlek
ANTALYASPOR: Ömer 6, Emre 4, Dziwiecki 5, Orhan Ak 5, Soto 5, Ömer 6, Volkan 6, Cihan 6, Hakan 5, A.Kuru 5, Borja 6
TRABZONSPOR: Tony Sylva 8, Etto 8, Cale 7, Giray 8, Song 8, Selçuk 9, Hüseyin 8, Zafer Yelen 9, Colman 8, M.Guerreiro 8, Umut 8
Goller: Dk.77 Caner Altın (Antalyaspor) - Dk.9 M.Guerreiro , Dk.21 ve 62 Selçuk İnan , Dk.28 Zafer Yelen , Dk.35 pen Hüseyin , Dk.58 Giray Kaçar (Trabzonspor)
TRABZONSPOR 1 - GAZİANTEPSPOR 0
HAKEM: Cemil Sensöz
TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 6, Song 7, Selçuk 6, Hüseyin 7, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 8, Umut 7
GAZİANTEPSPOR: Murat 7, Hasan 6, Ivan 7, Deumi 7, Bekir 7, Sedlak 6, M.Polat 7, Tabata 6, Olcan 7, Özgürcan 6, Neira 6
Gol: Dk.47 Marcio Guerreiro (Trabzonspor)
KOCAELİSPOR 2 - TRABZONSPOR 2
STAT: İsmet Paşa
HAKEM: M.Fatih Gökçe
KOCAELİSPOR: Serdar 8, Fabinho 7, Taylan 7, Gal 6, Tutoric 7, Musa 7, J.Cesar 6, Bülent 8, Patrik 7, Can Erdem 7, Jestrovic 7
TRABZONSPOR: Tony Sylva 6, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Erhan 6, Tümer 5, M.Guerreiro 7, Umut 8
Goller: Dk.80 Bülent , Dk.90 pen Jestrovic (Kocaelispor) - Dk.38 Umut , Dk.59 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
TURKCELL SÜPER LİG 30.HAFTA PUAN DURUMU
![]()
Artık şampiyonluk kaçınılmaz bir hal almış özlem bitti diyebiliriz bence![]()
$ampiyonluk garanti gibi, artik aciklasan su transferi![]()
emrah tebrıkler kardesım cok ıyı gıdıyorsun lig garanti hadi sonunuda görelim
başarılar![]()
bana sorucak olursan kariyerini daha hiç okumadım yorum yazıyorum bu kadroyla hiç transfer yapmadan sampiyon luk mutlaka senin
Emrah maçları ekleyemiyorsun yogunlugundan dolayı ama bari açıkla şu transferi![]()
Evet arkadaşlar 2 gündür evde yoktum bu akşam da işe gidecem ama madem bu kadar merak ettiniz transferi şimdiden açıklıyorum.. kalan maçları ve sezon özetinide bu gece koyarım..
Andrés D'Alessandro ile sözleşme imzaladık..!
bu adam oldugu aklıma gelmıstı ha tebrık ederım ıyı oyuncu kanky
transferde büyük bi aşama kaydetmişsin:9 güzel
D'Alessandro çoşturur takımı hayırlı olsun.![]()
başarılar bende galatasarayım 9m param var hangi adamı önerirsiniz(mevki farketmez)
Amc mevkisinde sıkıntı yaşıyorduk Colman'ın oyundaki hali çok da iyi değildi bu yüzden oraya D'Alessandro süper olacak.
Başkan ve yönetimimiz büyük oynuyor ben sadece isim veriyorum bu diye .. onlarda hemen alıveriyorlar
Takımımda yaratıcılığı yüksek oyuncular pek olmadığı için takım komutlarında yaratıcılık en az da.. ama D'Alessandro'nun yaratıcılık 19 , özel yetenek 20 .. bunlardan yararlanmam lazım .. tam da karar veremedim yaratıcılığını full mu yapsam yoksa takım komutlarına bağlı olarak en az da mı kalsa diye..
Valla 9 M parayla taksitle iyi oyuncular alabilirsin ama sistemini , zayıf olan mevkini bilmeden kimi önerebiliriz ki .. search yapmaya dvm et sen
YARI FİNAL
TRABZONSPOR 4 - DENİZLİSPOR 0
TRABZONSPOR: Sylva 8, Etto 8, Cale 8, Giray 8, Egemen 8, Selçuk 8, Colman 8, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Umut 8
DENİZLİSPOR: Vega 7, Hasan 6, Kratochvil 6, Burak 6, Ireneu 5, Roberts 6, Ergün 7, Bülent 7, Abraham 6, Caner 6, Ali Bayraktar 6
GOLLER: Dk.3 Egemen , Dk.20 Selçuk , Dk.23 Umut , Dk.50 Etto (Trabzonspor)
DENİZLİSPOR 3 - TRABZONSPOR 1
DENİZLİSPOR: Vega 8, Kratochvil 6, Murat 6, Burak 8, Irıneu 8, Verlinden 7, Çağlar 7, Bülent 8, Abraham 7, Caner 7, Selahattin 7
TRABZONSPOR: Tolga 6, Serkan 6, Fatih 6, Tayfun 7, Egemen 7, Magrao 7, Adnan 6, Tümer 8, Erhan 7, Umut 7, Isaac 8
GOLLER: Dk.6 Irıneu , Dk.58 Roberts, Dk.79 Bülent (Denizlispor) - Dk.53 Tümer Metin (Trabzonspor)
TRABZONSPOR 3 - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 1
TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Magrao 7, Selçuk 6, Zafer Yelen 8, Tümer 7, M.Guerreiro 7, Gökhan 8
B.BLD.SPOR: Hasagic 6, Rızvan 6, Sancak 7, Metin 8, Vinicuis 7, Kerim 7, Erman 7, Efe 7, Serhat 7, İlyas 7, Adriano 7
GOLLER: Dk.11 ve 57 Gökhan Ünal , Dk.70 Giray (Trabzonspor) - Dk.82 Metin (B.Bld.spor)
HACETTEPE 2 - TRABZONSPOR 5
STAT: Ankara 19 Mayıs
HACETTEPE: Recep 6, Orhan 6, Petkovic 6, İlhan 5, Megahag 6, Serkan 7, Kemal 7, Tozo 7, Bülent 6, İbrahim 7, Sandro 7
TRABZONSPOR: Sylva 8, Etto 8, Cale 8, Giray 10, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 8, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 6
GOLLER: Dk.10 Etto (kk) , Dk.19 Sandro (Hacettepe) - Dk.45,57,87 Giray , Dk.48 Etto , Dk.59 Marcio Guerreiro (Trabzonspor)
TRABZONSPOR 2 - GENÇLERBİRLİĞİ 0
TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Selçuk 6, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 7
GENÇLERBİRLİĞİ: Periç 8, Erkan 7, Ergün 7, Traore 6, İlhan 7, Koray 7, Mehmet Nas 7, M.Akyüz 7, Engin 6, Mustafa 6, Djite 6
GOLLER: Dk.47 Giray , Dk.59 M.Guerreiro (Trabzonspor)
34.Hafta maçı Sivasspor 1 - Trabzonspor 2 şeklindeydi ama o maçın ss'sini almayı unutmuşum şuan ofiste olduğum için de alma şansım yok o yüzden Sivas maçı , Fortis Kupasındaki Fenerbahçe Finali ve Turkcell Süper detaylı sezon istatistikleri yarın burda olacak.. bizi takip etmeye devam =)
o eto kım ya sımdı gordum onu,bde colman cok ıyı oynamıo anlamadım bende
Tebrikler şampiyon oldun sanırım.Dalessandroda çok iyi transfer
Etoo değil la o EttoEtto Araújo dos Santos Dinamo Zagreb'de oynuyordu sağ bek sezon başında almıştım. Colman orta seviyede ama umarım FM 2009 da daha iyi yapılır en azından pası 12 olmaz umarım.
Evet 31.haftada şampiyonluğumuzu ilan etmiştik zaten. D'Alessandro bakalım neler verecek bize seneye Avrupa'da..
tebrikler abi şampiyonluk güzel d'alessandro transferide iyi seneye başarılar ŞLde![]()
Transferin gerçekten de güzel bir trasnfer
Şampiyonluk da harika olmuş başarılarının devamını ŞL de bekliyoruz![]()
[quote=kaydırı kuppak;1223941]başarılar bende galatasarayım 9m param var hangi adamı önerirsiniz(mevki farketmez)[/quote
kalecisi cok basit goller yiyor orkun un yada aykutun yerine fernando henrique yi öneririm 12.5 mn ytl ye aldım ben 1 oyuncu sat onu al pişman olmazsın ligde 27.haftam 13 gol yedim bunların 7sini volkan yedi zaten ortalama 23-24 macta 6 gol yiyen kaleci olurmu hiç
digerleri güzel düşünürsen ardaya alternatif yedek seviye birini al sağ kanadın zzaten dolu herkes sağ bek nerdeysegs de sağ taraf sorun olmaz ama bence kale digerleri zaten kewel var lincoln var meira servet var
bn yenilerle oynamıyorum zayıf tarafım AMR????
Giray'ın profili koyarmısın müsait bir zamanda baya gol atmıştaNerede oynatıyorsun adamı forvette mi ?
![]()
SİVASSPOR 1 - TRABZONSPOR 2
STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEM: Özgüç Türkalp
SİVASSPOR: Petkovic 6, Abdurrahman 7, Hayrettin 7, Murat 7, Diallo 7, Devran 7, Kanfory 6, Uğur 8, İlhan 7, Balili 8, Cvetkov 6
TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 7, Song 7, Magrao 7, Selçuk 6, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 7, Gökhan 8
GOLLER: Dk.1 Balili (Sivasspor) - Dk.70 ve 88 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
ŞAMPİYON TRABZONSPOR ... ŞAMPİYON TRABZONSPOR ..!
TRABZONSPOR 24 YIL SONRA YENİDEN ŞAMPİYON..!
MAZİYE BİR BAKIVER..!
1984 YILINDAN SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK..!
TURKCELL SÜPER LİG SEZON SONU PUAN DURUMU
BANK ASYA LİGE DÜŞEN TAKIMLAR » DENİZLİSPOR , ESKİŞEHİR , HACETTEPE
TURKCELL SÜPER LİG GOL KRALI » GÖKHAN ÜNAL ..!
TURKCELL SÜPER LİG YILIN OYUNCUSU » ZAFER YELEN ..!
TURKCELL SÜPER LİG YILIN YABANCI FUTBOLCUSU » ADRİANO ..!
MANAGER OF THE YEAR » EMRAH KABUL (TRABZONSPOR)
TURKCELL SÜPER LİG YILIN TAKIMI
TURKCELL SÜPER LİG YILIN GENÇ OYUNCUSU » MURAT DURUER
TURKCELL SÜPER LİG SEZON ÖZETİ
AVRUPA KULÜP SIRALAMALARI AÇIKLANDI..!
BANK ASYA LİG PUAN DURUMU
SÜPER LİGE YÜKSELEN TAKIMLAR » MANİSASPOR , MALATYASPOR , ORDUSPOR
DÜŞEN TAKIMLAR » SAMSUNSPOR , K.ERCİYESSPOR , G.ANTEP BLD.SPOR
FİNAL MAÇI
TRABZONSPOR 3 - FENERBAHÇE 2
STAT: Atatürk Olimpiyat Stadyumu
TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 8
FENERBAHÇE: Volkan 6, Önder 7, Lugano 7, Edu 7, Can 7, Kazım 7, Wederson 6, Appiah 7, Alex 7, Guiza 5, Deivid 8
GOLLER: Dk.23 Giray , Dk.39 ve 66 Gökhan Ünal (Trabzonspor) - Dk.13 Deivid , Dk.84 Semih (Fenerbahçe)
FORTİS TÜRKİYE KUPASI TRABZONSPOR'UN ..!
2 şampiyonluk çok iyi bir sezon geçirdin yılın oyuncusu bence Giray'dır defans oyuncusu olupta bu kadar gol atmak imkansız gibi birşey![]()
bravo gerçekten çok kaliteli bir kariyer oldu bunuda 2 kupayla süsledin..şampiyonlar ligi olmazda UEFA senin bu sene..