Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 127 sonuç

Konu: ‘Şampiyonluk süreci başlamıştır’ |TrabzonSpor 2008-09|

sakary Ali Misafir

çok iyi gidiyorsun genç bir arjantinli olabilir şampiyonluk bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Arjantin'li yıldızımız Piatti,Saviola,Cambiasso,M.Roudriguez vs. değil. Aldığımız 10 numara mevkii oyuncumuz 22 kez A Milli olup 3 golü bulunuyor.

ANKARAGÜCÜ 0 - TRABZONSPOR 1

STAT: Ankara 19 Mayıs
    HAKEM: Yıldıray Arslan

ANKARAGÜCÜ: Serkan 7, Kalabane 7, Chaabani 7, Vinicius 7, D.Monar 7, S.Çalık 7, M.Duruer 6, Cem Can 6, Murat Erdoğan 7, Bebbe 7, M.Yılmaz 7

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Fatih 7, Song 8, Egemen 7, Magrao 7, Colman 7, Zafer Yelen 8, M.Guerreiro 7, Umut 7, Gökhan 7

Gol: Dk.73 Zafer Yelen (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 2 - ANKARASPOR 0

STAT: H.Avni Aker
    HAKEM: Hüseyin Göçek

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Song 7, Egemen 7, Selçuk 7, Colman 7, Serkan 7, Zafer Yelen 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 8

ANKARASPOR: Senecky 6, Erhan 6, Eren 7, Risp 8, Baki 7, M.Çakır 7, Hürriyet 7, Ferhat 7, Özer 7, Neca 7, De Nigris 6

Goller: Dk.81 Zafer Yelen , Dk.83 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

BEŞİKTAŞ 0 - TRABZONSPOR 1

STAT: İnönü
    HAKEM: Vedat Yüksel

BEŞİKTAŞ: Rüştü 6, Serdar 7, İ.Üzülmez 7, İ.Toraman 7, Zapotocny 7, Koray Şanlı 6, Cisse 8, Tello 7, Holosko 7, Serdar Özkan 7, Bobo 7

TRABZONSPOR: Tony Sylva 8, Etto 7, Cale 7, Song 7, Egemen 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 7, Gökhan 8

Gol: Dk.80 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 2 - DENİZLİSPOR 1

HAKEM: Oktay Demiray

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Song 7, Egemen 7, Selçuk 6, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 8, Gökhan 8

DENİZLİSPOR: Vega 8, Hasan 7, Kratochvil 8, Burak 6 , İrineu 6, Verlinden 7, Murat 7, Caner 7, Abraham 7, Fatih 7, Selahattin 7

Goller: Dk.5 M.Guerreiro , Dk.57 Gökhan Ünal (Trabzonspor) - Dk.68 Kratochvil (Denizlispor)

sakary Ali Misafir

şampiyonluk garanti artık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zafer'in kaç golü oldu öyle her maç atıyor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ESKİŞEHİRSPOR 2 - TRABZONSPOR 2

STAT: Atatürk
    HAKEM: Hakan Özkan

ESKİŞEHİRSPOR: Gatti 6, Özgür 7, R.Ninja 7, Vucko 6, Nadarevic 7, Engin 7, Mustafa 8, Emre Toraman 7, Kamber 7, Tayfun 8, Dahmane 7

TRABZONSPOR: Tony Sylva 6, Etto 8, Cale 6, Giray 7, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 7, Gökhan 8

Goller: Dk.71 Tayfun , Dk.85 Mustafa (E.Şehirspor) - Dk.6 Tümer , Dk.83 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

ANTALYASPOR 1 - TRABZONSPOR 6

HAKEM: Bülent Demirlek

ANTALYASPOR: Ömer 6, Emre 4, Dziwiecki 5, Orhan Ak 5, Soto 5, Ömer 6, Volkan 6, Cihan 6, Hakan 5, A.Kuru 5, Borja 6

TRABZONSPOR: Tony Sylva 8, Etto 8, Cale 7, Giray 8, Song 8, Selçuk 9, Hüseyin 8, Zafer Yelen 9, Colman 8, M.Guerreiro 8, Umut 8

Goller: Dk.77 Caner Altın (Antalyaspor) - Dk.9 M.Guerreiro , Dk.21 ve 62 Selçuk İnan , Dk.28 Zafer Yelen , Dk.35 pen Hüseyin , Dk.58 Giray Kaçar (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 1 - GAZİANTEPSPOR 0

HAKEM: Cemil Sensöz

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 6, Song 7, Selçuk 6, Hüseyin 7, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 8, Umut 7

GAZİANTEPSPOR: Murat 7, Hasan 6, Ivan 7, Deumi 7, Bekir 7, Sedlak 6, M.Polat 7, Tabata 6, Olcan 7, Özgürcan 6, Neira 6

Gol: Dk.47 Marcio Guerreiro (Trabzonspor)

KOCAELİSPOR 2 - TRABZONSPOR 2

STAT: İsmet Paşa
    HAKEM: M.Fatih Gökçe

KOCAELİSPOR: Serdar 8, Fabinho 7, Taylan 7, Gal 6, Tutoric 7, Musa 7, J.Cesar 6, Bülent 8, Patrik 7, Can Erdem 7, Jestrovic 7

TRABZONSPOR: Tony Sylva 6, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Erhan 6, Tümer 5, M.Guerreiro 7, Umut 8

Goller: Dk.80 Bülent , Dk.90 pen Jestrovic (Kocaelispor) - Dk.38 Umut , Dk.59 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

TURKCELL SÜPER LİG 30.HAFTA PUAN DURUMU

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Artık şampiyonluk kaçınılmaz bir hal almış özlem bitti diyebiliriz bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

$ampiyonluk garanti gibi, artik aciklasan su transferi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

emrah tebrıkler kardesım cok ıyı gıdıyorsun lig garanti hadi sonunuda görelim

başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

bana sorucak olursan kariyerini daha hiç okumadım yorum yazıyorum bu kadroyla hiç transfer yapmadan sampiyon luk mutlaka senin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Emrah maçları ekleyemiyorsun yogunlugundan dolayı ama bari açıkla şu transferi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet arkadaşlar 2 gündür evde yoktum bu akşam da işe gidecem ama madem bu kadar merak ettiniz transferi şimdiden açıklıyorum.. kalan maçları ve sezon özetinide bu gece koyarım..

Andrés D'Alessandro ile sözleşme imzaladık..!

Kulübümüzle transfer görüşmelerini sürdüren Arjantinli oyuncu Andrés D'Alessandro ile sözleşme imzalandı.Bonservisine 5.75 M Euro verilen Arjantinli oyuncu 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu adam oldugu aklıma gelmıstı ha tebrık ederım ıyı oyuncu kanky

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

transferde büyük bi aşama kaydetmişsin:9 güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

D'Alessandro çoşturur takımı hayırlı olsun.

başarılar bende galatasarayım 9m param var hangi adamı önerirsiniz(mevki farketmez)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bu adam oldugu aklıma gelmıstı ha tebrık ederım ıyı oyuncu kanky
    Amc mevkisinde sıkıntı yaşıyorduk Colman'ın oyundaki hali çok da iyi değildi bu yüzden oraya D'Alessandro süper olacak.

Quote Originally Posted by isimsiz View Post
    transferde büyük bi aşama kaydetmişsin:9 güzel
    Başkan ve yönetimimiz büyük oynuyor ben sadece isim veriyorum bu diye .. onlarda hemen alıveriyorlar

Quote Originally Posted by nekop View Post
    D'Alessandro çoşturur takımı hayırlı olsun.
    Takımımda yaratıcılığı yüksek oyuncular pek olmadığı için takım komutlarında yaratıcılık en az da.. ama D'Alessandro'nun yaratıcılık 19 , özel yetenek 20 .. bunlardan yararlanmam lazım .. tam da karar veremedim yaratıcılığını full mu yapsam yoksa takım komutlarına bağlı olarak en az da mı kalsa diye..

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar bende galatasarayım 9m param var hangi adamı önerirsiniz(mevki farketmez)
    Valla 9 M parayla taksitle iyi oyuncular alabilirsin ama sistemini , zayıf olan mevkini bilmeden kimi önerebiliriz ki .. search yapmaya dvm et sen

YARI FİNAL

TRABZONSPOR 4 - DENİZLİSPOR 0

TRABZONSPOR: Sylva 8, Etto 8, Cale 8, Giray 8, Egemen 8, Selçuk 8, Colman 8, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Umut 8

DENİZLİSPOR: Vega 7, Hasan 6, Kratochvil 6, Burak 6, Ireneu 5, Roberts 6, Ergün 7, Bülent 7, Abraham 6, Caner 6, Ali Bayraktar 6

GOLLER: Dk.3 Egemen , Dk.20 Selçuk , Dk.23 Umut , Dk.50 Etto (Trabzonspor)

DENİZLİSPOR 3 - TRABZONSPOR 1

DENİZLİSPOR: Vega 8, Kratochvil 6, Murat 6, Burak 8, Irıneu 8, Verlinden 7, Çağlar 7, Bülent 8, Abraham 7, Caner 7, Selahattin 7

TRABZONSPOR: Tolga 6, Serkan 6, Fatih 6, Tayfun 7, Egemen 7, Magrao 7, Adnan 6, Tümer 8, Erhan 7, Umut 7, Isaac 8

GOLLER: Dk.6 Irıneu , Dk.58 Roberts, Dk.79 Bülent (Denizlispor) - Dk.53 Tümer Metin (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 3 - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 1

TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Magrao 7, Selçuk 6, Zafer Yelen 8, Tümer 7, M.Guerreiro 7, Gökhan 8

B.BLD.SPOR: Hasagic 6, Rızvan 6, Sancak 7, Metin 8, Vinicuis 7, Kerim 7, Erman 7, Efe 7, Serhat 7, İlyas 7, Adriano 7

GOLLER: Dk.11 ve 57 Gökhan Ünal , Dk.70 Giray (Trabzonspor) - Dk.82 Metin (B.Bld.spor)

HACETTEPE 2 - TRABZONSPOR 5

STAT: Ankara 19 Mayıs

HACETTEPE: Recep 6, Orhan 6, Petkovic 6, İlhan 5, Megahag 6, Serkan 7, Kemal 7, Tozo 7, Bülent 6, İbrahim 7, Sandro 7

TRABZONSPOR: Sylva 8, Etto 8, Cale 8, Giray 10, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 8, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 6

GOLLER: Dk.10 Etto (kk) , Dk.19 Sandro (Hacettepe) - Dk.45,57,87 Giray , Dk.48 Etto , Dk.59 Marcio Guerreiro (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 2 - GENÇLERBİRLİĞİ 0

TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Selçuk 6, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 7

GENÇLERBİRLİĞİ: Periç 8, Erkan 7, Ergün 7, Traore 6, İlhan 7, Koray 7, Mehmet Nas 7, M.Akyüz 7, Engin 6, Mustafa 6, Djite 6

GOLLER: Dk.47 Giray , Dk.59 M.Guerreiro (Trabzonspor)

34.Hafta maçı Sivasspor 1 - Trabzonspor 2 şeklindeydi ama o maçın ss'sini almayı unutmuşum şuan ofiste olduğum için de alma şansım yok o yüzden Sivas maçı , Fortis Kupasındaki Fenerbahçe Finali ve Turkcell Süper detaylı sezon istatistikleri yarın burda olacak.. bizi takip etmeye devam =)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

o eto kım ya sımdı gordum onu,bde colman cok ıyı oynamıo anlamadım bende

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebrikler şampiyon oldun sanırım.Dalessandroda çok iyi transfer

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

o eto kım ya sımdı gordum onu,bde colman cok ıyı oynamıo anlamadım bende
    Etoo değil la o Etto Etto Araújo dos Santos Dinamo Zagreb'de oynuyordu sağ bek sezon başında almıştım. Colman orta seviyede ama umarım FM 2009 da daha iyi yapılır en azından pası 12 olmaz umarım.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Tebrikler şampiyon oldun sanırım.Dalessandroda çok iyi transfer
    Evet 31.haftada şampiyonluğumuzu ilan etmiştik zaten. D'Alessandro bakalım neler verecek bize seneye Avrupa'da..

sakary Ali Misafir

tebrikler abi şampiyonluk güzel d'alessandro transferide iyi seneye başarılar ŞLde

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Transferin gerçekten de güzel bir trasnfer
    Şampiyonluk da harika olmuş başarılarının devamını ŞL de bekliyoruz
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

[quote=kaydırı kuppak;1223941]başarılar bende galatasarayım 9m param var hangi adamı önerirsiniz(mevki farketmez)[/quote

kalecisi cok basit goller yiyor orkun un yada aykutun yerine fernando henrique yi öneririm 12.5 mn ytl ye aldım ben 1 oyuncu sat onu al pişman olmazsın ligde 27.haftam 13 gol yedim bunların 7sini volkan yedi zaten ortalama 23-24 macta 6 gol yiyen kaleci olurmu hiç
    digerleri güzel düşünürsen ardaya alternatif yedek seviye birini al sağ kanadın zzaten dolu herkes sağ bek nerdeyse gs de sağ taraf sorun olmaz ama bence kale digerleri zaten kewel var lincoln var meira servet var

bn yenilerle oynamıyorum zayıf tarafım AMR????

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Giray'ın profili koyarmısın müsait bir zamanda baya gol atmışta Nerede oynatıyorsun adamı forvette mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

SİVASSPOR 1 - TRABZONSPOR 2

STAT: Sivas 4 Eylül
    HAKEM: Özgüç Türkalp

SİVASSPOR: Petkovic 6, Abdurrahman 7, Hayrettin 7, Murat 7, Diallo 7, Devran 7, Kanfory 6, Uğur 8, İlhan 7, Balili 8, Cvetkov 6

TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 7, Song 7, Magrao 7, Selçuk 6, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 7, Gökhan 8

GOLLER: Dk.1 Balili (Sivasspor) - Dk.70 ve 88 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

ŞAMPİYON TRABZONSPOR ... ŞAMPİYON TRABZONSPOR ..!

TRABZONSPOR 24 YIL SONRA YENİDEN ŞAMPİYON..!

MAZİYE BİR BAKIVER..!

1984 YILINDAN SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK..!

TURKCELL SÜPER LİG SEZON SONU PUAN DURUMU

BANK ASYA LİGE DÜŞEN TAKIMLAR » DENİZLİSPOR , ESKİŞEHİR , HACETTEPE

TURKCELL SÜPER LİG GOL KRALI » GÖKHAN ÜNAL ..!

TURKCELL SÜPER LİG YILIN OYUNCUSU » ZAFER YELEN ..!

TURKCELL SÜPER LİG YILIN YABANCI FUTBOLCUSU » ADRİANO ..!

MANAGER OF THE YEAR » EMRAH KABUL (TRABZONSPOR)

TURKCELL SÜPER LİG YILIN TAKIMI

TURKCELL SÜPER LİG YILIN GENÇ OYUNCUSU » MURAT DURUER

TURKCELL SÜPER LİG SEZON ÖZETİ

AVRUPA KULÜP SIRALAMALARI AÇIKLANDI..!

BANK ASYA LİG PUAN DURUMU

SÜPER LİGE YÜKSELEN TAKIMLAR » MANİSASPOR , MALATYASPOR , ORDUSPOR

DÜŞEN TAKIMLAR » SAMSUNSPOR , K.ERCİYESSPOR , G.ANTEP BLD.SPOR

FİNAL MAÇI

TRABZONSPOR 3 - FENERBAHÇE 2

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadyumu

TRABZONSPOR: Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Song 7, Selçuk 7, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 8, Gökhan 8

FENERBAHÇE: Volkan 6, Önder 7, Lugano 7, Edu 7, Can 7, Kazım 7, Wederson 6, Appiah 7, Alex 7, Guiza 5, Deivid 8

GOLLER: Dk.23 Giray , Dk.39 ve 66 Gökhan Ünal (Trabzonspor) - Dk.13 Deivid , Dk.84 Semih (Fenerbahçe)

FORTİS TÜRKİYE KUPASI TRABZONSPOR'UN ..!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

2 şampiyonluk çok iyi bir sezon geçirdin yılın oyuncusu bence Giray'dır defans oyuncusu olupta bu kadar gol atmak imkansız gibi birşey

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    2 şampiyonluk çok iyi bir sezon geçirdin yılın oyuncusu bence Giray'dır defans oyuncusu olupta bu kadar gol atmak imkansız gibi birşey
    ya bu oyunda ımkansız degıl bug oldugu ıcın emrah bilir bende sambayı kral yapıodum az kalmıştı

emrah tebrik ederim çok iyi sezon gecrdn birdahakli sezon daha yi işler bekliyoruz senden ve ş.lde guruptan kesin cıkmalısın

bravo gerçekten çok kaliteli bir kariyer oldu bunuda 2 kupayla süsledin..şampiyonlar ligi olmazda UEFA senin bu sene..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ya bu oyunda ımkansız degıl bug oldugu ıcın emrah bilir bende sambayı kral yapıodum az kalmıştı

emrah tebrik ederim çok iyi sezon gecrdn birdahakli sezon daha yi işler bekliyoruz senden ve ş.lde guruptan kesin cıkmalısın
    Ben artık gelecek sezon şampiyonluktan çok Giray'ın gol kralı olmasını bekliyorum Kim bilir zorlarsa belki Hakan Şükür'ün rekoru bile kırabilir.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri