Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 221 sonuç

Konu: Buraları Yıkılıyo, Benden Yıkılıyo... | Tottenham |

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    samba'nın neden böyle olduğu anlaşıldı...
    Belliydi zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    şok şok şok flash flash flash ''Atakan Gezer '' isimli menajer in berbatov ve samba ya doping verdiği öğrenildi.!!!! Olay yerinde ki incelemelerde samba nın samanın da doping maddesi ve **** (sansür ) maddesi bulundu .!

KAYNAK : YHA (Yatır Haber Ajansı )

Hayır!! Basıldık!!!
    Demek yakalandık... Kimin aklına geldi o samanları kontrol etmek...

Kusura bakmayın, bugün evde değildim. Hiç oynayamadım. Birazdan birkaç maç oynar koyarım.

Tabii o zamana kadar burası yorum dolar...

Yorumlarınızı esirgemeyin... Mezara mı götürceksiniz yorumlarınızı...
    Last edited by poggerpohl : 10.Ağustos.2008 at 23:05

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu çocuk terbiyesiz..Bir de kusura bakmayın diyor. Berbatov'la Samba'nın profili koysana bi merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Bu çocuk terbiyesiz..Bir de kusura bakmayın diyor. Berbatov'la Samba'nın profili koysana bi merak ettim.

Bu akşam maç koyamayacağım... Yarını bekleyin...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Samba bitiricilikicon_eek: walla inanmam
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samba'nın bitiriciliğini yanlış yazmışlar.18 yerine 8 geçmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

YHA Bir olaya daha şahit oldu.!!!!!

Atakan Gezer adlı Tottenham menajeri 8 bayan, 1 samba , 1 de ferrari ile reina dan çıkarken yakalandı şok şok şok

NOT: Atakan Gezer sen bizi RTÜK e şikayet etsende kurtulamazsın
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Atakan Gezer adlı Tottenham menajeri 8 bayan, 1 samba , 1 de ferrari ile reina dan çıkarken yakalandı şok şok şok

YHA YaLan haber ajansı mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    YHA YaLan haber ajansı mı ?
    lütfen bu yanlış anlaşılmaya son biz hep doğru haber yaparız.!!!!

Yatır Haber Ajansı

vlla ne diim daha önce hiçbir kariyerde bu kadar güldüğümkü hatırlamıyorum valla eline koluna herbir yerine (sambana) sağlık yerlerdeyim vlla
    başarılar diycemde zaten başarılısın

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Canın sıkılırsa kaçarsın almanyaya bin sambanın üstüne biraz (****) maddeli (Dopingli) saman ver

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by mefisto16 View Post
    vlla ne diim daha önce hiçbir kariyerde bu kadar güldüğümkü hatırlamıyorum valla eline koluna herbir yerine (sambana) sağlık yerlerdeyim vlla
    başarılar diycemde zaten başarılısın
    Teşekkürler... Umarım böyle beğenerek takip etmeye devam edersin.

Öhhhööö öhhöö.... Fazla ileri gitmeyelim... Herşeyin bi dozu var.

YHA fazla özele girmezse sevinirim... YHA'nın işi magazin değil, değil mi...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BPL 21. Hafta
    Maç Öncesi... Soyunma Odası:
    A.G.: Beyler ve katırlar... Bu maçta Emre sakat olduğundan oynamıyor... Bu yüzden sizden galibiyet bekliyorum...
    King: Allah Allah... Soyunma odasına girmeyeli tabirler ne kadar da değimiş...
    Woodgate: Yaa... Ne sandın oğlum... Artık böyle... Öküz, sığır, at, katır, eşek falan... Hayvanat bahçesine döndü burası... Bir sen eksiktin... Sen de geldin kadro tamamlandı. Artık burayı ziyarete açabiliriz. Totnım Neşyınıl Zoo
    Newcastle 1-1 Tottenham

Maç Sonu... Soyunma Odası:
    A.G.: Bravo çocuklar... Sizi ne kadar tebrik etsem az... Viduka gibi bir adamdan gol yedik ya helal olsun. Dakika 88 Viduka oyuna girdi. Dakika 90+2 Viduka gol attı. Böylece Papazın Çayırında (Saint James' Park) Newcastle dramatik bir şekilde berabere kaldık.
    Viduka'yı transfer etmeden Totnım Neşyınıl Zoo'yu açamayız. Adam Kafa topuna çıkarken Samba gibi bir katırı sakatladı. Helal olsun... Ne camışlar var şu dünyada...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün bilgisayarı hiç açamadım dün olduğu gibi. Bu yüzden bu kadarla idare edin...

Unutmayın...

Kariyerler YORUMLARLA beslenir... (Sir Atakan Gezer)

İlginize ve anlayışınıza teşekkürler...

Bizi izlemeye devam edin...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

komik bir kariyer günde 5 posta bakıyoruzda yok

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

İtalyanlar 5´e Alıştı

11.08.2008 - 13: 33 :09 |

Kaynak: LigTv

Geçen hafta Milan´ın Chelsea´den 5 gol yemesinin ardından bu kez Roma İngilizlere farklı mağlup olan takım oldu. Londra´da Tottenham karşısına çıkan Sarı kırmızılılar, İngiltere´den yine ağır bir mağlubiyetle ayrıldı.

İki sezon önce Manchester United´a 7-1 yenilen Roma, bu kez Wihte Hart Lane´deydi. Maç ev sahibi için oldukça iyi başladı. 3. dakikada yeni transfer Bentley ve 4. dakikada Bent Londra ekibini iki farklı üstünlüğe taşıdı. İlk yarının son anlarında Bentley takımının 3. kendisinin 2. golünü atarak bu sezon takımın en önemli isimlerinden biri olacağını gösterdi.

İkinci yarıda ise genç yetenek Lennon ve geçen sezonu yedek kulübesinde geçiren Bent, Tottenham´ın maçı 5-0 kazanmasını sağladı. Roma´da **uliani kırmızı kart görürken, İtalyan ekipleri 1 haftada 2. kez İngilizlerden 5 fark yemiş oldu.

Kaynak: http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/23571

Gördüğünüz gibi gerçekte de çok başarılıyız.

durmak yok.. kariyere devamm ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyorsun da Saint James Park(Aziz James Çayırı) olur anca. Papazla alakası ne anlayamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Güzel gidiyorsun da Saint James Park(Aziz James Çayırı) olur anca. Papazla alakası ne anlayamadım.
    Aziz, Hristyanlarda Rahip gibi bir şey diye hatırlıyorum.

Aziz, Hıristiyanlık inancında kutsal kişi. (Şimdi wikipedia'den baktım. )

Papazın Çayırı da Şimdiki Şükrü Saracoğlu'nun eski adı. Ordan esinlendim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Haklı papazın çayırı yerine union cup da diyebilirdin türkiyenin ilk stadyumu(Yine fbnin)(Sözümü tuttum

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Haklı papazın çayırı yerine union cup da diyebilirdin türkiyenin ilk stadyumu(Yine fbnin)(Sözümü tuttum
    Sözünü tutmaya devam et...

Last edited by poggerpohl : 12.Ağustos.2008 at 21:02

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

FA Cup 3. Round
    A.G.: Biz 64 takım arasından ManU'yu çekmek gibi bir ameleik yapmış olabiliriz. Olsun... Kader... Her ne kadar kur'ada şanssız olsak da (O kur'ayı çekeni bi elime geçirirsem...) bu turu geçeceğinize inanıyorum... Haydi beyler...
    Samba: Katırlar???
    A.G.: Bu maçta yedeksin Samba... Woodgate ve King'i oynatmayı düşünüyorum..
    Samba: Ok!
    Woodgate: Ağlama değmez hayaaaat bu göz yaşlarına... Samba! Lay lay lay la la la lay...
    Tottenham 2-4 Man Utd

Woodgate: Ühhhüü ühhüü... Ne yaptım ben ya...
    Samba: Ağlama değmez hayaaaat bu göz yaşlarına... Wuudgeyt! Lay lay lay la la la lay...
    Bi daha benden formayı alırsın.
    A.G.: Yedi, altı, beş tamaaam.. Dörde de katlanamam... Seni de bir daha, kesinlikle oynatmam...
    Oğlum Wudgeyt... Naaptın?
    Woodgate: Ühhü....

Boateng yine sakat!

Tottenham'a geldiğinden beri sakatlıklarla boğuşan Derek, yine saktlandı.
    Boateng sakatlığının hemen ardından Afrika Uluslar Kupası için Gana Kafilesine katılacak.

Carling Cup Yarı Final 1. Maç
    A.G.: Samba... Şanslısın, kaptın formayı yine...
    Woodgate: Hocam, ben?
    A.G.: Sen benim yanımda oturcaksın. İki laflarız hem.

Tottenham 2-1 Man City

A.G.: Tebrikler Berbatov. Artık eskisi gibi kaçırmıyorsun. Ne oldu? Başına daş neyin mi düştü?
    Berbatov: Hocam zaten kırılamaz bir rekor elde ettim. Daha uğraşmama gerek yok. Şimdi hedef Premier Lig'de gol kralı olmak...

Ponzio Tottenham'da!

Sezon sonu River Plate ile sözleşmesi bitecek oan Ponzio, Tottenham'la anlaştı. Oyuncu sezon sonu Tottenham'a katılacak. Transfer hakkında Sir şöyle konuştu: "Onu ihtiyacımız olduğu için almadık. Bu transferi ticaret maksatlı yaptık. Bedavaya alacağız. Ne kadar para kazırsak kârdır."

Sipörs Haber Ajansı
    BPL 22. Hafta

Tottenham 2-1 Blackburn

Dawson Sunderland'de!

Tottenham Yedekler takımında oynayan ve as kadroda oynamayan Dawson, Sunderland'e transfer oldu. Kulübümüz bu transferden 5.000.000. $ gelir elde etmiştir.

Daniel Fernandes Spurs!

Standard Liege'de oynayan 24 yaşındaki kaleci 2.800.000 $'a kulübümze katılmıştır.

Kaboul Sakatlandı!

Oyuncu 2 ay sahalardan uzak kalacak. Zaten pek oynamıyordu ama lafıl gelişi işte...

Gilberto da sakatlandı!

Gilberto 3 hafta yedek kulübesinden uzak kalacak...
    Sipörs Haber Ajansı
    BPL 23. Hafta
    A.G.: Bu maçta sizden galibiyet bekliyorum... Samba özellikle senden patlama bekliyorum... Yürü beygirim benim...
    Samba: Nihhhahahaha.....
    Derby 0-2 Tottenham

A.G.: Samba ne yaptın oğlum, neden sakatladın Arshavin'i...
    Arshavin: Aaaaaağğğğğğğhhhhhhh!!!!!.....
    Samba: Hocam, patladım!
    A.G.: Bi daha senden hiçbir şey istemiyorum Samba...

Spurs yenilmiyor...

Carling Cup Yarı Final 2. Maç
    A.G.: Bu maçla ilgili içimde kötü hisler var ama... Haydin hayırlısı gaarii...
    Samba: O kötü his benim gaz kaçağımdan dolayı olabilir mi hocam
    A.G.: Allah kahretmesin seni...
    Man City 1-1 Tottenham

Tüm Takım: Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaay haaaaa-aaaa Totnıııımm....
    Solari: Hocam bu sefer doğru replik... Siz de katılır mısınız?
    A.G.: Yok ben almayayım... Prensibim değil. Hayvanlarla o kadar içli dışlı olmuyorum...

Finaldeki Rakip Belli Oldu!

Finale kadar geldiğimiz için mutluyum. Buraya kadar gelmişken bu kupayı almak istiyorum. İşimiz zor ama hiçbir şey imkansız değil...

Devamı bu akşam...
    To be continued...

Last edited by poggerpohl : 12.Ağustos.2008 at 21:13

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi çaktırma ya sırrımız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Man Utd şaplatmış 4 tane. Nedense kupalarda ligdeki gibi sağlam sonuçlar alamıyorsun.Puan durumunda nasılsın?

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi çaktırma ya sırrımız
    Ne sırrı ya... Kariyerini takip edeceğim dedin. Bu sır mı?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

chelsea maçında samba ve berbatov gol atcak ama 3-2 yenikceksin içime doğdu

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Man Utd şaplatmış 4 tane. Nedense kupalarda ligdeki gibi sağlam sonuçlar alamıyorsun.Puan durumunda nasılsın?
    Carling Cup'ta Finaldeyiz.
    UEFA'da yola devam ediyoruz.
    Sadece FA Cup'ta elendik.

Kötü mü sence?

chelsea maçında samba ve berbatov gol atcak ama 3-2 yenikceksin içime doğdu
    Ağzından yel alsın. Tööbe de...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Şok Şok Şok
    Totthettam Futbol kulübün yayın vs hakları YHA dan 150.000 Franka transfer edilmiştir
    Tüm kamoyuna duyrulur
    2.Şok
    Rıdvan DİLMENi 1 sezonluğuna kiraladık
    Lig Tv Yönetim Kurulu Başkanı
    Oğuzcan ÖZEL

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Løvenkrands Tottenham'da!

Kulübümüz Schalke 04'te oynayan Løvenkrands'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
    Anlaşmaya göre Tottenham oyuncunun maaşının yarısı olan haftalık 23.000 $ ödeyecek.

Veltins-Arena'da istenmeyen adam hâline gelen Løvenkrands, sezon sonuna kadar Londra'da olacağından mutlu olduğunu söyledi.

Sir ise bu transferin kadrodaki opsiyonu arttırmak amacıyla yapıldığını söyledi.

Sipörs Haber Ajansı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Çok merak ediyorum ben ManCnin başındayım CarLing Cupta hiç mücadeLe etmedim.Oynadığım turnuvaLar,Premier Lig,Fa cup ve League cup...

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Kulübümüz, Cracovia K.rakow ile bağlantı kurmuştur.
    Amaç İş izni alamayan oyuncuları bu kulübe kiralamak.

BPL 24. Hafta

Samba: Nihhaahahaha.... Bürrrssstt.... Yine hem defansta hem hücumda estim... Boltonlu oyuncular korkudan Reebok Stadium'u ReeBOK Stadium'a çevirdiler.
    Woodgate: Çevirmemek elde mi... Şu tipe bak.. Bırak geceyi, gündüz rüyamda görsem korkarım.

BPL 25. Hafta

A.G.: Løvenkrands bu maç senden güzel oyun bekliyorum... Hadi geçenki ilk maç diye bir şey demedim, aslında adını söyleymediğimden bir şey demedim ama çaktırma , ama bu maçta patlaman gerek...
    Løvenkrands: Elimden geleni yapacağım hocam...
    Samba: Nihhhaaahaaa... Bürrssstt....
    Løvenkrands: O ne lan?
    Woodgate: Tanıştırayım... Takımımızın katırı Samba...
    Tottenham 2-2 Aston Villa

A.G.: Tebrik ediyorum beyler... 2. Viduka faciası... Yine sonradan oyuna giren adam 2 gol attı. Sizi çok tebrik ediyorum... Samba... Nerde senin o katır hâlin? Carew karşısında bizim katır oldu kedi.
    Samba: Aa....A-ama hocam...
    Woodgate: Siz kusuruna bakmayın hocam... Şoka girdi zavallı. Böyle bir rakip beklemiyordu. Carew'i görünce söndü.
    Løvenkrands: Ben ne ilginç bi takıma gelmişim ya...

Berbatov'a nazar değdi!

Bu maçın ardından Berbatov 3 hafta sakatlandı. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

Jenas 2 hafta yok!

Sipörs Haber Ajansı

Kadronun son hâli:

Bizi takip etmeye devam edin...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Çok merak ediyorum ben ManCnin başındayım CarLing Cupta hiç mücadeLe etmedim.Oynadığım turnuvaLar,Premier Lig,Fa cup ve League cup...
    League Cup = Carling Cup
    Last edited by poggerpohl : 13.Ağustos.2008 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

samba golleri nasıl atıyor kafa , uzaktan şut , korner falan ?? BERBATov un sakatlanması BERBAT olmuş kolay gelsin diyorum

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri