Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 120 arası toplam 120 sonuç

Konu: Fenerin Başına Bir CimBom'Lu Geçerse Ne OLur?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Valla bu kadar emek verilerek hazırlanan kariyerin kötülenmesi çok üzücü..Şu hazırlanan diyaloglar için bile ne kadar zaman harcandığı belli..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ayol belki aziz in ağzından yanlışlıkla çıktı yada montaj eralp in suçu yoktur belki montaj o söz
    Aziz herhalde askerlik arkadaşın oluyor?

Arkadaşlar tamam eğleniyorsunuz güzel ama burada bahsettiğiniz kişiler de toplumda saygınlığı olan kişiler. Siz onların üzerinden eğlenirken, onlara saygı duyan ve bundan rahatsız olanlar da olabilir. Bazı mesajlar beni bile rahatsız etti mesela.

Bu konuda daha dikkatli olursanız sevinirim, hiç yapmayın demiyorum sadece sınırı aşmayın, nerede duracağınızı bilin.

Kariyer güzel gidiyor, eğlenceli. Yazdıklarımızı bir tavsiye olarak alıp, sınırı aşmadan da kariyeri takip edenleri eğlendirebileceğine inanıyorum Eralp, devam et.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz Emeğe saygı.Eralp bunu daha öncede yaptı ve hiç birşey demediler.Ayrıca Aygün'ün neler yaptığınıda bilmeyen yok.
    bkz: mAyg Kariyer(Fm 07)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Biraz Emeğe saygı.Eralp bunu daha öncede yaptı ve hiç birşey demediler.Ayrıca Aygün'ün neler yaptığınıda bilmeyen yok.
    bkz: mAyg Kariyer(Fm 07)
    Ortalığı alevlendirmenin de bir manası yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayrıca şunu da hatırlataym, Eralp için değil, konuya mesaj atan herkes için.

Argo, küfür ve Hakaret
    - Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
    "YÜCE ATATÜRK"

böyle bir kariyer okumak-çok fena pis. acayip-öyle böyle değil zevkli

eskisi gibi devam etmelisin :S

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ortada bir emek var biz yok demiyoruzki.Ama emk olduğu insanları küçümsiyeceği anlamına gelmez.Mayg kariyerini görmedim çünkü o kadar eski bir üye değilim.Söylemeye çalıştığım şu.Ben fanatik galatasaraylı biriyim.Ama Fenebahçe için bahs, geçen alaylı cümlelerden dolayı rahatsız oldum ve üzüldüm.Neyse Eralp sportif başarın gayet güzel böle devam et
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belkide yaptığım esprilerle sizleri üzdüm özür dilerim sadece rahatsız olanlardan değil işleri güçleri bırakıp bu kariyerle ilgilenen yöneticilerdende özür dilerim kariyerim yarın kaldığı yerden diyaloglarla devam edicektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post

Belkide yaptığım esprilerle sizleri üzdüm özür dilerim sadece rahatsız olanlardan değil işleri güçleri bırakıp bu kariyerle ilgilenen yöneticilerdende özür dilerim kariyerim yarın kaldığı yerden diyaloglarla devam edicektir
    Resmin altında reklam var.Sen suçlusun.Hahaha.

100. msj benden olsun.kariyerin böyle olması üzücü oldu.ayrıca yöneticiler zaten uyarılarını yapıyor onalra lafım yok.yani onlar hep kontrol etmek zorunda.hoşuna gitmeyen zaten takip etmezdi nese ortamı germeye gerek yok kariyeri bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eralp buraya Eralp buraya Eralp buraya Eralp buraya.
    Fenerbahçe'yi şampiyon yap.Galatasaray'ı ASY'de yen.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

* Türkçeye saldırır gibi diyaloglarım varmış
    * Hep dalga geçer gibi konuşuyormuşum
    * Bazı yazdığım diyalogları insanın okumayası geliyormuş
    *Madem bu kadar rahatsızlık verdim şu kariyerle çevreme

GÜLE GÜLE O ZAMAN KARİYERİM BİTMİŞTİR ZATEN DÜN OLANLARDAN SONRA ŞEVKİM KIRILMIŞTI İYİCE

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende onu diyecektim. Biz burda güzelce eğleniyoruz. Birden bire eleştriler gelmeye başladı. Hem bizim hemde Kariyeri yazan arkadaşımızın şevki kırıldı artık. Bundan sonra yazsada önceki gibi iyi olmaz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ben arkadaşımızın fazla eleştrildiğini düşünüyorum.Ben fanatik fenerbahçeliyim ama arkadaş komik olsun diye yapmış ve ben arkadaşıma tam destek veriyorm ve kariyerini sürdürmesini can-ı gönülden istiyorum
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bende onu diyecektim. Biz burda güzelce eğleniyoruz. Birden bire eleştriler gelmeye başladı. Hem bizim hemde Kariyeri yazan arkadaşımızın şevki kırıldı artık. Bundan sonra yazsada önceki gibi iyi olmaz.
    Sonuna kadar katılıyorum. Son derece zevkli, eğlenceli ve güzel giden bir kariyere bir anda eleştiri yağması hem arkadaşımızın hem de bizim neşemizi kaçırdı. Yani aşırıya da kaçmadı bence ama kaldıramayanlar olabilir. Varsa bile okumazsınız olur biter. Neden düşmanca eleştirildi anlamadım...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Sonuna kadar katılıyorum. Son derece zevkli, eğlenceli ve güzel giden bir kariyere bir anda eleştiri yağması hem arkadaşımızın hem de bizim neşemizi kaçırdı. Yani aşırıya da kaçmadı bence ama kaldıramayanlar olabilir. Varsa bile okumazsınız olur biter. Neden düşmanca eleştirildi anlamadım...
    Düşmanca kim eleştirdi ?

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Msn üzerinden ben uyardım.Dedim ki daha düznli yazarsan 2 tarafıda kırmazsın dedim.Sonra epey konuştuk.Kapatma kararı aldı.Yanlış bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.

GÜLE GÜLE O ZAMAN KARİYERİM BİTMİŞTİR ZATEN DÜN OLANLARDAN SONRA ŞEVKİM KIRILMIŞTI İYİCE
    Kariyer sahibi diyeceğini demiş. Sizler de fazla uzatmayın arkadaşlar.

Konu yakında taşınır, tamamlanmış kariyerler'e.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yusuf Can yanlış bişey söylememiştir eminim..Doğruları söyleyince şevki kırılıyorsa zaten ortada farklı bir durum vardır.

Forumun bir kısmını kırırak diğer kısmını eğlendirerek olmaz ki bu.Beğenmemek ayrı kırılmak ayrı

böyle zevkli bir kariyerin bitmesi kötü olmuş.bu kariyerden sonra hep herkes diyaloglar yapmaya başlamıştı iyi bir kariyer örneğiydi.ama hoşlanamdı bazıları neyse sağlık olsun kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bazıları şeklinde bir mesaj tarzı doğru değil.Bazı arkadaşlar olsa.Bu mesajından dolayı da tartışma çıkabilir.

Galatasaraylı olanlarda burada rahatsız oldu.Dediğim gibi;
    Forumun bir kısmını kırırak diğer kısmını eğlendirerek olmaz ki bu.Beğenmemek ayrı kırılmak ayrı

Kariyer, ne güzel zevkli gidiyordu. Sonra bir kişi ortaya bir eleştiri attı. Ardından herkes eleştiri yağmuruna tuttu. "AYOL"! kelimesinden başka bişey yoktu. Onu da arkadaşımız kaldırırdı, olur biterdi. Fakat haksızlık yapıldı arkadaşımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

En başında söylendi zaten arkadaşa buradan tartışma çıkacağını..yönetici arkadaşlar burada söyledi..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by akhilleus17 View Post
    Kariyer, ne güzel zevkli gidiyordu. Sonra bir kişi ortaya bir eleştiri attı. Ardından herkes eleştiri yağmuruna tuttu. "AYOL"! kelimesinden başka bişey yoktu. Onu da arkadaşımız kaldırırdı, olur biterdi. Fakat haksızlık yapıldı arkadaşımıza.

O 1 kişi ben oluyorum galiba.En başında gayet güzeldi.Hatta Hollywood'tan teklif alırsın diyerek esprili bir şekilde yaklaştım.Fakat sonrasında Bu ülkede belli bir saygınlığı olan insan ve insanlarla alaycı şekilde hitap edilmesi rahatsız etti beni.Bunu söylemekten kaçınmadım bir GALATASARAY'lı olarak..

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

çok eleştiri yapıldı zevkliydi aziz yıldırıma bir hakaret veya küçük görücü bir ayol kelimesini görüldü ve şimdi bunun yüzünden kariyer kapanıyor bence yazık oldu
    yine de teşekkürler eralp

Quote Originally Posted by ERSELKULALI View Post
    çok eleştiri yapıldı zevkliydi aziz yıldırıma bir hakaret veya küçük görücü bir ayol kelimesini görüldü ve şimdi bunun yüzünden kariyer kapanıyor bence yazık oldu
    yine de teşekkürler eralp
    Kendi ağzınla söylüyorsun hakaret...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Beni bilen bilir Fenerbahce içim tartısmadığım kalbini kırmadığım kişi cok azdır bu kötü bir huy mu evet.Eralp çok esprili bir arkadas kafası çok iyi çalısıyor bunları zaten herkes biliyor her sey iyidi güzeldi bende pcmi ilk acına bu sayfaya geliyordum ama gecen gün iş biraz abartıldı.Eralp'e yapılan övgüler onu da cesaretlendirdi.
    Aziz Yıldırım'a her seyi diyebilirsiniz evet r leri diyemiyor evet parasıyla bi yerlere geldi ama onu kimse bu derece alaya alamaz.Onun 10 yılda Türk Futboluna katkılarına böyle karsılık veremez.
    Eralp keske devam etseydi kariyerine ama kendisi bilir.Kimse de bişey yoktu demesin olanlar olmus...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

* Türkçeye saldırır gibi diyaloglarım varmış
    * Hep dalga geçer gibi konuşuyormuşum
    * Bazı yazdığım diyalogları insanın okumayası geliyormuş
    *Madem bu kadar rahatsızlık verdim şu kariyerle çevreme

Kardeş Ne Olur Bitirme Çok Zevkli Gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Resmen Anti Bişi oLmus . Rahatsızım Bende .
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün konuştuk uzun uzun, daha da iyi olacak şekilde devam edeceğini düşünmüştüm ve özür de dilemişsin rahatsız olanlardan ama sonra neden bitirmeye karar verdin anlamadım? Yine de senin kararındır, devam etmeyeceğim diyorsan bize de saygı duymak düşer.

Kariyer, kariyer sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri