AC Milan - Bayern Münih: İki takım da birbirine çok benzeyen takımlar ve ortada bir eşleşme. Ama Ancelotti tecrübesiyle Bayern'i eleyebilir. Ben de Milan'ın tur atlamasını istiyorum.
Psv - Liverpool: Galatasaray Şampiyonlar Liginde Psv-Liverpool-Bordeoux grubuna düşdüğünde herkes lokum gibi kura demişti fakat bu eşleşme aslında çok da iyi bir gruba düşmediklerini açıkça gösteriyor. Psv, Arsenal'i bie şekilde eledi ama Liverpool'u eleyebileceğini sanmıyorum.
AS Roma - Manchester U: Roma'nın bu kupayı kazanmasını çok isterim ama İngiliz takımları İtalyan takımları için hep ters takımlar olmuştur. Manchester ağır basıyor ama Spaletti Lyon'u eleyip sürprizi yaptığı gibi bir sürpriz yaparsa kimse şaşırmasın. Umarım.
Chelsea - Valencia: Jose Mourinho ve yeni Jose Mourinho olarak gösterilen Quique Sánchez Flores karşı karşıya. Chelsea'nin Porto'yu ne gibi güçlüklerle elediğini düşünürsek ve Valencia'nın inançlı ve savaşçı kadrosu, teknik direktörü düşünülürse karar vermek çok zor. En zevkli geçeceğine inandığım eşleşme bu eşleşme. Chelsea'nin ne kadar şansı varsa Valencia'nın da o kadar şansı var ve gergin geçmesini beklediğim bir eşleşme. Bence Valencia ama sırf Liverpool-Chelsea eşleşmesini görmek için bile Chelsea'yi tutabilirim.
Tahmini yarıfinal eşleşmelerim;
Liverpool-Valencia
Roma-Milan
Finalde aynı ülkenin iki takımını izleme şansımız ise 0. Zaten iki takımla yarışan İtalya ve İspanya var ve eşleşme gereği bu takımlar bu turları geçseler bile yarıfinalde otomatikman eşleşecekler yani: Roma-Milan ve Chelsea-Liverpool gibi. Finalde hiçbir ülkenin duble yapma şansı yok yani.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..