Futbolig programında Twente - Fenerbahçe maçının Star'da olacağı söylendi.
Futbolig programında Twente - Fenerbahçe maçının Star'da olacağı söylendi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fark etmiyor..Yine şifre koyuyorlar nasılsa..
Doğan grubu kıvırdı. Twente-Fenerbahçe maçını Eurofutbol, Gs-Pana maçını Star veriyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yani hep Fener macını vermesi beklenilmezdi degil mi ara sıra bizim macları versin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Starda vermesi daha iyi öncesinde Kurtlar Vadisi sonrasında maç çok güzel gidiyor![]()
2 Galatasaray, 2 Fenerbahçe maçını verdiler sanırım. Sıra Galatasaray'a geldi
Şimdiye kadar eşit sayıda maç verdiler. Burda mesele o maç veya bu maç değil. Önce tutup kendi kanallarının bir futbol programında yarım saat Twente-Fenerbahçe maçının reklamını yapıp daha sonra vazgeçtik diğer maçı yayınlayacağız demek doğru olmayandır.
TRT aslında bu Avrupa maçlarına da bir el atsa baya güzel olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Valla ben doğan grubunun her gün beddua ettiğim kanallarına mahkum değilim. Maçı Azerbaycan İçtimai den şifreyi kırarak izliyorum. Her iki maçıda Azerice versiyonda seyredeceğim inşallah.
Last edited by ozzymanborn : 01.Aralık.2009 at 18:35
Çok önceden Twente - Fenerbahçe maçını Star verecek dediler, hatta Star'da altyazı bile gördüm dün canlı diye, ardından perşembe günü verecekleri Galatasaray maçının tanıtımı oldu, şaşırmıştım 2 maçı da nasıl açık veriyorlar diye, dediklerinden dönmüşler.
3'er maçı açık verecekler zaten, son maç Fenerbahçe'nin Star'da olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Doğan a yine selamlarımı yolluyorum kahve yolları bize göründü yine.
Bende gördüm Fenerbahçenin reklamını.. 180 Derece açı bu olsa gerek. Star Tv uygulamalı eğitim de veriyormuş..
2 maçtır üst üste fenerin maçını verdiler zaten, el insaf hem içerde oynanan bir maç, tribünün müthis coşkusu vs bizim maçın açıktan verilmesi daha normal.![]()
Tartışılan nokta en azından benim kızdığım nokta Star'ın yalan söylemesi. Maçı canlı vereceğiz deyip, sonradan çark etmeleri.
Hem grubun muhtemelen en çekişmeli geçmesi beklenen 2 Twente maçını da vermemesi, yayınlanacak maçların seçimini yapanların hüneri sanırım. Olsun, Azeri televizyonu sağolsun maçları izleyebiliyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
netten izleriz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Star tv'nin satışı söz konusu şu an. şampiyonlar ligi maçları da doğan medya bünyesindeki başka bir kanala geçecek büyük bir ihtimal.
Hep sizinkinimi verecekler ? Adaletli bir şekilde bi sizin bi bizimkileri yayınlıyorlar işte.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burda kızılan şey sizin maçı vermesi değil yukarıdada söylediğimiz gibi yalan reklam olması..
Hayır adalet söyle sağlanmalı Pana-GS MACI TNT de verildi,FB-Twente maç ise EuroFutboldandı.Şimdi böyle olunca evde oynanacak 2 maçda acık kanaldan yayınlanacak.Kulüplerde zarar görecek ver bu hafta Twente-FB maçını sonraki hafta da Graz-GS maçı da acık kanaldan ver hem kulüpler kazansın hem de biz kazanalım.
Ama Gsli arkadaslar bunu nedense düşünemiyor![]()
Neyse olan oldu.Şimdi bu günki maçı İçtimai TV vericek mi ?
Verecek 22:00'da TSİ.. Ama şifre koyacaklar. Uydudan normal şartlarda izleyemezsiniz..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved