Adam Vass - Brescia ( 4.000.000 $)
André Bikey - Burnley ( 5.000.000 $ )
Adam Vass - Brescia ( 4.000.000 $)
André Bikey - Burnley ( 5.000.000 $ )
Vaclav Kadlec - Sparta Prague ( 5.000.000 $)
Cheikou Kouyaté - Anderlecht ( 3.300.000 $ )
Atila Turan - GF 38 ( 5.750.000 $ )
Taufic Guarch - Estudiantes Tecos ( 2.200.000 $ )
John Fleck'i sezon sonuna kadar tekrar kiraladık. Şimdi sağ bek arıyoruz. Onuda bulduktan sonra Free den veya transfer listesinden rotasyonda kullanabileceğimiz bir kaç oyuncu bulmaya çalışacağız.
Seamus Coleman - Everton ( Sezon Sonu Kira )
Vrsaljko çalışma izni alamadı. Alsa da nakit yetersiz. O yüzden geçen sezonda kadroda bulunan Coleman'ı kiraladık.
Sezon öncesi hazırlık kampı
abi transferler harika.eğer aynı taktikle oynuyorsan güzel bir AMC almanı tavsiye ederim,zayıf gibi o bölge.Ama cattermole falan harika transferler seni uzun süre taşır...
Sıkılıyordum baltalayacak kariyer buldum yaşasın.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Transferler güzel bu sezon ilk 8 içinde bitiririz ligi
AMC de Fleck var. Aslında AMC transferi düşünüyorum ama bütçe izin vermiyor maalesef. Devre arası ucuza bir şeyler bulabilir ya da kontrattan birisini düşürebilirsek alacağım
Gel Gel Gelmeyen ...........
İlk 10 süper olur benim için. İlk 8 e girmemiz için daha çok rotasyon imkanı olan bir kadro olması lazım ki o bizde yok![]()
1. Hafta
Daha bismillah ilk maçta Arsenal ile deplasmanda karşılaştık. Ben az farklı yenilmeyi ümit ederken bizimkiler 3 puanı kaptı kaçtı
2. Hafta
Gerçek Manchester ile içeride puanları paylaştık.
Lig Kupası 2. Tur
Yedeklerle bir üst tura çıktık.
Diyoruz sana ilk 8 diye inanmıyosunHatta bu performans devam ederse ilk 4 bile neden olmasın
abi guarch ve kadlec resmen ölüm ikilisi olur...Manyak bi forvet hattı kurdun helal olsunArkalarında da cattermole box to box oynar basmadık yer bırakmaz,senden ligi güzel yerde bitirmeni bekliyorum
smithies gelişti mi hocam onun da bi görüntüsünü koyar mısın merak ediyorum
İlk 4 olursa zaten kesin dünyanın sonu gelirİlk 10 da yer alalım. Güzel bir transfer bütçesiyle ilk 4 e koşarız zaten
Kadlec O'Connor ikilisi oynuyor şu an. Devre arası O'Connor ı satıp yerine Guarch'ı monte edeceğim. Cattermole harika bir transfer oldu. Bedavaya nasıl kapabildim bilmiyorum
Bayram nedeniyle hiç oynayamadım. Açınca Smithies'i paylaşırım![]()
Gayet güzel gelişti. Şu an 2. Kalecim.
![]()
3. Hafta
Everton deplasmanında yokları oynadık...
4. Hafta
Alt ligden birlikte çıktığımız Cardiff'i birazda zorlanarak yenmeyi başardık. Son 8 - 9 dakika kalecimizin sakatlanmasından dolayı 10 kişi ve kalecisiz tamamladık..
5. Hafta
2. dakikada 10 kişi kalınca maalesef yapacak fazla bir şey kalmıyor.
Lig Kupası 3. Tur
Hakettiğimiz bir maçı kaybettik.
mükemmel kariyer. fm 2010'da da buna benzer bir kariyer oynamıştım nottm forest'le. takipçinim.
bu arara robert earnshaw'ı yolladın mı?