Arkadaşlar 5 dk içinde 11.2.2 çıkıyomuş![]()
Arkadaşlar 5 dk içinde 11.2.2 çıkıyomuş![]()
So what?
Saike
Türkyiede düzeltmeler yapılmadıysa indirmeye gerek yok
lig ödülleri halen düşük seviyelerde
o yüzden ben indirmicem
birde şu var indirince kariyeri yenidenmi açıyoruz
db etkilemeyen patch ler bence taktire değer bir uygulama...
Birde TÜRKÇE çıkarsalar 10 numara olacak ama :S
11.2.1 patchi yüklü. Her maç öncesi "................ must be stopped" haberleri geliyor bahsedilen oyuncum formsuz olduğu halde.
11.2.0ı kurdum oyunda match prepation özelligi kayboldu. kayıtlı oyunda devam ediyorum bu sekme var ama oraya basınca kadroya giriyor. forumda böyle bişey görmedim oyundan mı kaldırıldı yoksa bende mi problem var acaba?
Direk kırmızı kartın her seferinde 3 maçla cezalandırılmasını anlamıyorum. Her yeni oyunda veya patch de düzelecek diye bekliyorum ama yok. İtiraz et butonu boşuna var.
Her maç 11e dahi almadığım oyuncularımdan korkularını dile getiriyor rakip takım menajerleri.Çok amatörce bir hata yama adına.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hatalarmı var bu yamada yahu ? bende ındırdım kurdum yenı oyun açtım başlıcam birazdan oynamaya oyuncu fiyatları düşmüş semih 5 m du sımdı 2.8 olmus ne ayak boyle bu dıa stoch hepsının parası düşmüş
own goal olayını abartmışlar şimdi de. bir değil iki değil...
antalyaspor'u 5-0 yendiğim maçta üç gol rakip takım oyuncularından geldi. neredeyse iki maçta bir own goal oluyor.
Rakibe karsi 2-0 ondeyim , 2-1 yapiyorlar oyuncu gidip topu aliyor eline santraya kosacagini zannediyorum adam gidiyor kalecisine kosuyorcok amatorce hatalar olmus insAllah duzelir
beşiktaş'a lugano'nun attığı (!) iki golle birlikte yenilince kapattım oyunu. neresinden tutsan elinde kalıyor.
arkadaşlar ben daha oyunu yeni yükledim ve daha hiç oynamadım direk 2.1 yamasını yüklesem daha önce cıkan patchlerin özellikleride oyuna dahil olurmu yoksa eskileride yüklemelimiyim ???
Bide bu son çıkan patchi kurduğumda benden cd isteyecekmi ? isteyecekse hiç kurmayacağım :/
bu araya atılan topların bi çözümü yok mu illa adam arkadaya sarkıyor önceki versiyonlarda böyle bir sorun yoktu.Taktik aynı oyuncular aynı...
Ya hızlı defansın olacak ya da defans çizgisini geride tutacaksın.
11.2'yi kurmayan arkadaşlarıma yürekten bir şekilde diyorumki, sakın kurmayın.Ben böyle garip bir yama görmedim.Resmen saçmalamışlar zor yapalım diye.Forvetler gol atmamak için elinden geleni yapıyor, defansta rakibin her atağı kalenizde tehlike oluyor.Ara paslar önlenemiyor, ofsayt taktiği, ful kapalı defans, Cover... vs hiçbiri işe yaramıyor.İnanın, pc başında olmadığımda oynamak için iple çektiğim Newcastle kariyerime, 11.2 yamasını güncelledikten sonra 2 kez girdim sadece, 4 gündür oyunu açmıyorum.11.1 de tıkır tıkır işleyen taktik evlere şenlik oldu birden.Ya 11.1'e döneceğim yada 11.3e kadar sadece turnuva.Bu şekilde insanın sinir dengelerini alt-üst ediyor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
11.2.1 i kaldırıp geri nasıl 11.1.1 i kurabilirim
11.1.1 de fb ile 2. sezonumda şamp. ligi finali yaşamışken , o sezondan sonra 11.2.1 i yükledim , kadromda dünya starları var ama iş yok arkadaş , her şamp. ligi maçında 1 farkla eleniyorum. ve bunlar maçın başında kırmızı kart görmeler , rakibin 1 kere gelip 3 gol atması (biri penaltı bedavadan , diğeri uzak şut , 3. atılan golda geliştirdikleri tek atakdan geliyor).. her yıl kafayı yiyorum4. forvetim eren derdiyok , kadroda gökhan inler bile 5. orta saha durumunda . artık siz söyleyin :F 11.1.1 de final oynadığım kadroda bunun çeyreği yoktu oyuncu kapasitesi olarak.
Ben de tam tersi, 11.2.1' i yükledikten sonra oyundan daha çok zevk almaya başladım. 11.1.0 ve 11.1.1' de her maçta pozisyon verip olmayacak puanlar kaybediyordum ama biraz üzerinde çalıştıktan sonra 4-5-1 rigid - standart' a dönerek tekrar başladım. Ligin ilk yarısı Galatasaray ile oynayarak sonlandı. Namağlubum. 17 gol attım 7 gol yedim, 2. sıradayım, lider Fenerbahçe ile aramda 4 puan fark var, kadroyu ise Getafe' den Ustari ve Rubin' den Bystrov ile takviye ettim sadece.
11.1.1' de yapamadığım savunmayı 11.2.1' de yapabiliyorum ve rakipler bazı maçlarda sadece uzaktan şutlarla gol arıyor.
İsyana gelicem en sonunda, silicem oyunu kökten.Böyle yama olmaz olsun.
![]()
kimseyi suçlamak yada savunmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben bu yama ile 2 sezon bitirdim kırmızı kart ortalamam 2.5...
ilk sezon 3 kırmızı ikinci sezon 2 kırmızı gördüm ve 4 tanesi barizi son adam olduğu için...
sakatlıklarla ilgilide çok sıkıntı çekmiyorum hiç sakatlık yaşamıyor değilim ama çok göze batmıyor sakatlar...
Pres More ve More Agressive oynuyorum...
Valla berbat bir yama ben 2 haftadır oyunu açmıyorum![]()
çok gol kaçıyorsa (bazen çıldırtıyor gerçekten) mutlaka kanat-ters ayak kombinasyonu uygulayın. ben patch'ten memnunum, premier ligde ilk seson west ham çıldırttı ama hedeflerimi tutturdum (9nculuk + Lig kupası) ikinci yıla bomba gibi başladım belki şampiyon olacağım. (west ham!)
Katılmayan arkadaşlar, ya siz hakikaten şanslısınız yada biz bedeviden beterizKoyduğum ss yine Everton maçından denk geldi.3-4 maç çıldırıyorum patlama Everton maçlarına denk geliyor ne hikmetse.Bakın bir noktayı yanlış anlamayın.Oyun zor, oynayamıyoruz demiyor şikayet eden arkadaşlar; oynadığımızın karşılığını alamıyoruz.Yıllardır bu oyunu oynuyorum.Maç motorunu avucumun içi gibi bilirim.Özellikle geçen serilerde maç motoru devreye girdiğinde %80 gol olup olmayacağını söyleyebiliyordum.Burada sıkıntı olan nokta bu.Gol olması gerekiyor o atağın, kalıbımı basarım gol olması gerekiyor.Ama olmuyor.Tribünlere gönderiyor forvet yada kaleciyi nişanlıyor.Bakıyorum golü kaçıran oyuncuma Finishing 16, Comp 15, Balance 15 vs vs.Kurtaran kaleciye bakıyorsun O on O 13, reflexes 15.Yemesi gerekiyor ama yemiyor.İşin teknik karşılaştırmasınıda geçtim 1 yemiyor, 2 yemiyor birde üstüne oyun tamamen senin kontrolündeyken kalkıp kıytırıktan bir gol atıyor buna da eyvallah.E buda 1 maç oluyor, 2 maç oluyor, 3de tak diyor insanın canına.Neyse, aksini düşünen arkadaşlarla tartışmak gibi bir niyetim yok bunun için.Başarılı olabiliyorsanız ne ala.Ben bu gidişle çok ss ekleyeceğim buraya (: