Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 246 sonuç

Konu: 102 Puanlı Şampiyon Premier Lig Macerasında Burnley [2. Sezon]

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    harika gidiyorsun artık önümüzdeki yıll için oyuncu araştırmaya bak tecrübeli oyuncular almanı öneririm
    Özellikle Premier Lig'den düşen ekiplerden oyuncu bakıcam umarım Sunderland düşerde nimetlerden yararlanırız

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İyi gidiyorsun önümüzdeki 24 puanın 19'unu alabilirsen 100 puan olacak.Bekliyoruz.
    Bakalım fikstürümüzde o kadar kolay değil ama

39. HAFTA

2. Sırada bulunan Reading'e konuk olduk 3. dakikada Macheda'yla Öne geçmemize rağmen 2-1 mağlup olduk 100 puan barajını aşmamız için kalan 7 maçtan 6 galibiyet 1 beraberlik almamız gerekiyor bakalım neler olucak.

sakary Ali Misafir

Gitti 100 puan

Neyse önemli değil.Premier Legaue'e çıkalım da.

40.Hafta

Barnsley Karşısında 2-0 lık net bir galibiyet alıyoruz ve reading Mağlubiyetinden sonra bir çöküşe izin vermiyoruz.Bu maçta Tek olumsuz olay Kakuta'nın sakatlanması oluyor.

Ve bu maçın ardından Play-off oynamamız Garanti oluyor

Gitti 100 puan

Neyse önemli değil.Premier Legaue'e çıkalım da.
    Ben o kadar karamsar değilim valla neden olmasın hala şansımız var

Evet arkadaşlar Premier lige Büyük bir futbol süprizi olmassa yükselicez Transfer önerileriniz bekliyorum.

100 puan olmaz 102 olur çünkü 7 de 7 yapacaksan unutmayalım ki inanmak başarmanın yarısıdır bence bir kadro ssni koy ona göre öneriler gelsin

sakary Ali Misafir

Eğer ki Sunderland düşerse tüm Sunderland'ı topla Avrupa Kupalarına katılabilirsin.

Eğer ki Sunderland düşerse tüm Sunderland'ı topla Avrupa Kupalarına katılabilirsin.
    Sunderland'in düşmesi oldukça zor gibi duruyor 3 hafta kaldı premier Lig'in bitmesine ve Sunderland 14. ve ilginç bir olay daha var 10.Newcastlela 19.Wolves arasında 6 puan fark var her an herkes düşebilir yani

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    100 puan olmaz 102 olur çünkü 7 de 7 yapacaksan unutmayalım ki inanmak başarmanın yarısıdır bence bir kadro ssni koy ona göre öneriler gelsin
    Şu sezonu bi anlatalımda ondan sonra ss yi koyarım Hani şimdiden tavsiye ettiğiniz oyuncuları bi izliyim diye öyle dedim.

41. HAFTA

Ligin En zorlu deplasmanlarından Birine konuk olduk ve 3 puanla döndük.

sakary Ali Misafir

bu üç puan güzel olmuş.rakibe hiç pozisyon vermemişiz şimdi 18 puandan 16'sını alalım yetecek

42. HAFTA

Kendi evimizde Play-off Oynama mücadelesi veren rakibimizi 90+4 te Rochina'nın Goluyle Geçiyoruz.

Kalan 4 maçtan 10 puan yani 3 galibiyet 1 beraberlik alabilirsek 100 puanı geçmiş olucaz.

bu üç puan güzel olmuş.rakibe hiç pozisyon vermemişiz şimdi 18 puandan 16'sını alalım yetecek
    12 puanın 10 unu alalım yeticek artık 4 hafta kaldı

43. HAFTA

Deplasmanda 3-1 lik net bir skorla galip geldik.Ve Premier Lig'e ŞAMPİYON olarak çıkmamız kesinleşti npower Championship'in yeni şampiyonu BURNLEY.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hull'un iskoçyalı orta sahası var 20-21 yaşlarında olması lazım. adını hatırlamıyorum ne yazık ki. oyuna pazartesi bakabilirm ancak. bir gözlemci yolla istersen. kimden söz ettiğimi anlarsın mutlaka

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    hull'un iskoçyalı orta sahası var 20-21 yaşlarında olması lazım. adını hatırlamıyorum ne yazık ki. oyuna pazartesi bakabilirm ancak. bir gözlemci yolla istersen. kimden söz ettiğimi anlarsın mutlaka
    Tom Cairney mi

sakary Ali Misafir

Şampiyonluk hayırlı olsun.100 puanada yakınız baya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by engin361 View Post
    Tom Cairney mi
    evet tom cairney

44.HAFTA

İlk yarıda bulduğumuz 4 golle sonuca ulaşıyoruz .

Kalan 2 maçtan 4 puan çıkartabilirsek 100 puana ulaşmış olucaz ancak bunlardan birisi M'boro Deplasmanı Bakalım neler olucak

evet tom cairney
    Gerçekten sağlam adama benziyo gözlemci yolladım saol bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aradığın mevkileri yazarsan daha iyi olur aslında. ilk onbirin tamamını değiştirmek taktiksel uyumu bozar ve sezon sonunda küme düşersin gibi geliyor bana.

aradığın mevkileri yazarsan daha iyi olur aslında. ilk onbirin tamamını değiştirmek taktiksel uyumu bozar ve sezon sonunda küme düşersin gibi geliyor bana.
    Şu anda Takımı sırtlayan hemen hemen bütün oyuncular kiralık onları kadroya katmaya çalışıcam olmadı 1 sene daha kiralıycam ona göre Bir sistem ayarlıcam bakalım .

sakary Ali Misafir

Boro deplasmanından 1 puan alabilirsek güzel olur.

Boro deplasmanından 1 puan alabilirsek güzel olur.
    Mükemmel olur mükemmel

Evet 100 puan için çok kritik bir viraj Boro maçı başlıyor.

45. HAFTA

100 puan hedefimize kocaman bir adım daha attım Ligin belkide en zor deplasmanı olan Boro deplasmanında 25.000 kişinin önünde 3 puanı 3-1 lik skorla alarak 99 puana ulaştık.100 puana ulaşmak için artık tek yapmamız gereken kendi evimizde oynıcağımız Derby maçından puan almak

sakary Ali Misafir

Süper sonuç.Muhteşem bir sezon.Tebrikler.

İlk Transferimiz Hull City'den Tom Cairney
    3.7 m $

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri