Dağıldık
![]()
Dağıldık
![]()
İşte yeni transferlerimiz ;
Burak Özsaraç
Juan Pablo Carrizo
Gökhan Zan
Hamit Altıntop
İlhan Aydoğdu
Nadson
Roberto Palumbo
Maximiliano Pellegrino
Roberto Pinto
Boudewijn Zenden
![]()
UEFA Kupası Ön Elemede FC Basel ile eşleştik. İşimiz zor ama amacımız belli...
Hata vermediği zaman ki Basel maçımız 2-2 Bitmişti. Tekrar oynadık 0-0 berabere kaldık...
![]()
Last edited by TaşkınMahmut : 28.Kasım.2010 at 01:02
Hata vermeden önce Fenerbahçe ile 2-2 beraber kalmıştık. Tekrar maçını 2-1 kazandık
![]()
Last edited by TaşkınMahmut : 28.Kasım.2010 at 01:20
Tomas Hubocan'ı satıp oluşan transfer ücretiyle boşta olan Filippo Inzaghi'yi almaya niyetlendim. Haydi hayırlısı bakalım
Bedavaya aldığımız Tomas Hubocan'ı 3 Milyon €'ya Parmaya sattık. Forvetimize Steffan Iversen ve Filippo Inzaghi'yi takviye edicez.
İsviçre devine futbol dersi!!!!
![]()
Şampiyonlar Ligi gibi bir grup!
![]()
Steffan Iversen Bucaspor'da!
Bursa maçında ilk 11 çıktı ve iyide bir performans sergiledi Norveçli veteran yıldız...
![]()
Maniche Bucaspor'da!
İşte 2011-2012 sezonu ideal 11'imiz ( Zenden , Maniche ve Iversen gibi yaşlı tecrübeli oyuncuların yanında Hamit Altıntop , Renato , İbrahim gibi kaliteli oyuncular ve de kalemizde güvencemiz Carrizo var.)
![]()
Transferin son gününde Javier Chevanton( 31 ) ve Fabio Rochemback ( 29 )'ı kadromuza katmış bulunuyoruz...
Transferlerimiz flaş haber olarak verildi![]()
Şans meleği yanımızdamıydı bizimi tutuyodu artık bilemiycem![]()
İstatistikler herşeyi anlatıyor
![]()
45+4 garip geldi bana.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hey yavrum hey takıma bak4 sezon için iyi bir kadro başarılarının devamını dilerim...
Gökhan Zan'ı almasaydın abi tahminimce yakında sakatlanıp sezonu kapatabilir. Basel'i yenmen güzel olmuş bu arada.
Sırasıyla maçlarımız...
![]()
Bu sezon gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz fakat kaybetmiyoruz da. Tek gol bize yeterli. Kazanalım hiç bir sıkıntı yok![]()
6 Hafta Sonunda Ligde 3.Sırada Bucaspor....
![]()
tecrübeli isimleri kadrona katmışsın ligede iyi başlamışsın bir izmirli olarak başarılar dilerim..
Çok teşekkür ederim. Tecrübeli isimlerin yanında Türk oyuncularımızda ulaşması gereken yerlere ulaşamayan bir zamanların yıldız adayları.
Böyle bir harmanlama yaptık ama geçen sene ki kadroyu arıyorum. 4-5 Atıyoduk neredeyse her takıma.
Şimdi her maçımız İDDAA tabiriyle alt bitiyor![]()
Erciyes'e yenildik . 2 isabetli şutları var 1i gol.
Spartak Moskova'yı UEFA Liginde DARMADAĞAN ettik!
![]()
Hiç birşey demiyorum. Sadece şunu belirtiyim...
MUHTEŞEM Bİ MAÇTI YAAAA
![]()
Sırasıyla maçlarımız..
Sıkıcı bir maç sonunda Giresunspor'u penaltı golüyle mağlup ettik...
Çok zevkli bir maç sonunda Jorge Martinez'i ikinci yarıda tutamamanın bedelini ödedik. UEFA Ligindeki ilk mağlubiyetimizi aldık...
Büyükşehir Belediyeyi etkili oyunumuzla mağlup ettik. Ligde 3. Sıradaki yerimizi sağlamlaştırıyoruz...
![]()