hangi bölgelere düşünüyorsun transferi?
Avrupa Liginde gidebildiğimiz yere kadar gidelim..2-3 sene sonrada kupa alacak düzeye geliriz.
Transfer iyi olmuş (Y)
bol şans.. takipteyim bundan kelli![]()
19.Hafta
Uploaded with ImageShack.us
20.Hafta
Uefa Avrupa Ligi 1.Tur 1.Maç
Uefa Avrupa Ligi 1.Tur Rövanş Maçı
Uefa Avrupa Ligi 2.Tur 1.Maç
Uefa Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı
Uefa Avrupa Ligi'nde Çeyrek Finaldeyiz![]()
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final Ve Yarı Final kuraları çekildi.
Çeyrek Finalde rakibimiz Rus ekip Zenit.
Yarı Finalde Zenit'i geçtiğimiz takdirde Feyenord-Benfica Maçının galibiyle eşleşicez![]()
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maçı
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı
Ligde iyi gidiyoruz. Avrupa Ligi'nde ise harikalar yaratıyoruz desek yeridir.Yarı finale çıkmayı başardık yarı finaldeki rakibimiz ise Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Feyenord![]()
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1.Maç
Uefa Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş Maçı
VE UEFA AVRUPA LİGİ'NDE FİNALDEYİZ..!
FİNALDEKİ RAKİBİMİZ İSE İTALYAN EKİP PALERMO !
vay vay final görüyorum =) palermo zor rakip umarım başarırsın.
29.Hafta-33.Hafta toplu sonuçlar
Ve Ligde yine şampiyonluğu kazandık
UEFA Avrupa Ligi Finali !
Final maçında 7-5 gibi gollü biten maçtan galip olarak ayrılarak UEFA AVRUPA LİGİ KUPASINI MÜZEMİZE GÖTÜRMEYİ BAŞARDIK !
Yönetimden Mesaj var
Vaclav Kadlec Aldığı ödül hakkında konuştu
Danimarka Lig Kupası Finali !
Ve bu sezon aldığımız 3 kupayla yılın teknik direktörü ödülüne layık görüldük
Yılın teknik direktörü ödülü hakkında konuşan Oğuz Tuçtüre : Bu ödülü sadece ben almadım.Bu ödülü oyuncularımla birlikte aldık.Oyuncularımı bu sezon gösterdikleri performanslarından dolayı ve beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum.
Sezon Değerlendirmesi !
Ligde iyi sayılabilecek bir performans göstererek şampiyonluğu hakkettiğimizi söyleyebilrim.Şampiyonluk sezon başında belliydi zaten
Danimarka Lig Kupasında yenilgi almadan kupayı kazanmayı başardık ve bu sonuç normaldi zatenGeçen sezon şansız bir şekilde 3.turda elenmiştik
Sezona Şampiyonlar Ligi'nde başladık. Grubumuzda Chelsea,Juventus ve Apoel vardı ve bu gruptan 7 puan alarak Uefa Avrupa Ligi'ne kalmayı başardık.
Uefa Avrupa Ligi'nde ise başarılı bir performans sergileyerek rakiplerimizi geride bıraktık ve finale kalmayı başardık. Finalde zorlu bir rakip vardı oda Palermo. Maça 5 forvetle başladık ve maç sonunda 7-5 gibi bir skorla UEFA AVRUPA LİGİ'ni kazanmayı başardık.Maç sonunda istatistiklere baktığımızda ise 5 Forvetimizinde katkılarıyla Palermo kalesine 7 gol atmaktan ziyade tam 47 şut atmayı başardık. Buda takımımızın ne kadar kaliteli olduğunu ortaya koyuyor![]()
Avrupa Ligi şampiyonluğu müthiş olmuş.47 şut muhteşem bir rakam..İnşallah seneye daha iyi olacağız.
Palermo maçının istatistiklerinide koyar mısın acaba bu arada güzel olmuş Avrupa Ligi kupası 4. sezonda neler yapıcaz bakalım
Sotiris Kyrgiakos
Damien Marcq
Dedryck Boyata
Park Ji-Sung
Tomas Rosicky
Yaya Sanogo
tebrikler...
47 şut mu helal olsunkupalar hayırlı olsun..
OYUNCU TRANSFER GEÇMİŞİ
PERSONEL TRANSFER GEÇMİŞİ
![]()
Tebrikler süper bir sezonun ardından güzel transferlerle bu seneninde iddaalı ekiplerinden birisi olacaksın![]()
Yuh 47 şutmu, her maçta bukadar şut çekiyormusun?
o 47 şutu görünce anında kapadım kariyeri zaten 2. senede Kobenhavn ile UEFA'da şampiyon olmak İMKANSIZ..İstediğin kadar itiraz et..