Yorumlar için çok teşekkürler..Yarın sezonu bitiriyorum hayırlısıyla..
Yorumlar için çok teşekkürler..Yarın sezonu bitiriyorum hayırlısıyla..
seneye daha terübeliyiz haydi hayırlısı
seneye şampiyonluk bekliyoruz
Sarıyla kırmızıyla her zaman destekçiniz... rengine kurban canım cimcomumbu aşk ile italya'da bile sarı kırmızı renkleri bulduk , başarılar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hadi Cimbom bitir bu işi sana güveniyoruz.
Daha çok beklersiniz şampiyonlukTakım iyi Menejer Kötü Nolcak bu takımın hali
Bu arada Takımı Ligde Turmuşsun Adamım Tebrikler
![]()
2. Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Kardeş herkeze inat 2.sezon öyle bir takım kurki. Duble yapacak güçte olsun
Herkese teşekkürler beyler transfer sezonunda muhteşem bir anlatım olacaktransfer haberleri vs. sıkça çıkabilir
tecrübeli bir kadro kuracağız bir çok isimle görüşeceğiz artık hangisi gelirse
1-2 saate ekleyeceğim lig sonunu..
Hadi bekliyoruz ss leri
İstediğiniz kadar büyüyünkariyer kapanırsa sizin yüzünüzden kapanmaz anca savelerin yanmasından kapanır
![]()
her neyse maçları upluyorum ve ekliyorum şimdi..
Bende VarımMehmet Abi Gelirse Kaan'ın Şansı Kalmaaz
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Spor Toto Süper Lig 32-33-34. Haftalar
Kasımpaşa 1-3 Galatasaray
Kasımpaşaspor karşısında önce 1-0 geriye düştük bu golden sonra takım yaptığım uyarı ile kendisine geldi ve sahneye çıkan Emanuelson 2 Gol,1 Asist ile yine yaptı şhowunu ve bize maçı kazandıran isim oldu.2.'lik için kapıştığımız Trabzonspor ise Gençlerbirliğini 4-3 yendi.
Galatasaray 1-0 Eskişehirspor
Eskişehirspor'u Çağlar'ın frikik golüyle 1-0 yendik.Ayrıca Ceyhun 1 penaltı atışından yararlanamadı.2.'lik kapışması verdiğimiz Trabzonspor'da Kasımpaşa'yı 2-0 yendi ve artık 2.'lik şansımız son haftaya taşındı.
Sivasspor 1-2 Galatasaray
Geldik son maça..Sivasspor deplasmanındayız 2.'lik te kapışacağımız rakip Trabzonspor ise Eskişehir deplasmanında..Biz de Trabzonspor'da ilk devreyi 1-0 önde kapattı ne olduyse son 15 dakikada oldu bizim maçta 1-1,Trabzonspor'un maçı da 1-1..Oyunculara son taktikleri verdim dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde sahneye Milan Baros çıktı ve bizi 2.'liğe taşıdı..Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesine gitmeye hak kazandık böylece..
Lig Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. Maç ve Final
Galatasaray 2-1 Gençlerbirliği
Sahamızda Gençlerbirliği'ni 2-1 yendik.Suskun golcülerimizden Altidore bizi galibiyete taşıyan 2 golü attı.Ama yine de bonservisini almayı düşünmüyoruz.
Galatasaray 2-1 Kasımpaşa
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek kupayı kazanmayı bildik.Bu kupayı moral olarak görüyoruz seneye inş. daha fazla kupa kazanacağız.
Tebrik ederim abi.2.sırada tamamlayacağını belirtmiştim.Türkiye Kupası ekstra bir moral olmuş.Seneye iyi transferlerle birlikte şampiyonluk istiyoruz senden.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Son hafta maci baya heyecanli olmus.Yeni sezon transferlerini de bekliyoruz bu sezon sampiyonluktan baska yol yok![]()
Teşekkürler beyler,2 oyuncu Alman klüplerinden 3 oyuncu ise ülkemizden aldık şu ana kadar..
Yılın ödüllerinde hiç bir oyuncumuz yok taraftarımızın en sevdiği oyuncuda kuşkusuz Emanuelson oldu.İşte ödüller :
Yılın Kalecisi : Volkan Demirel(Fenerbahçe)
Yılın Defansı : Serkan Balcı(Trabzonspor)
Yılın Orta Sahası : Alex(Fenerbahçe)
Yılın Forveti : Turgay Bahadır(Bursaspor)
Fair Play Ligi Şampiyonu : Gençlerbirliği(51 Disiplin Puanı)
Yılın Yabacısı : Guti(Beşiktaş)
Yılın Golü : Jaja(8 Mayıs Pazar günü Gençlerbirliği'ne attığı gol)
Yılın Teknik Dİrektörü : Bernd Schuster(Beşiktaş)
Yılın Oyuncusu : Selçuk İnan(Trabzonspor)
Yılın Takımı : Volkan Demirel - A.Santos - Yobo - Ferrari - Serkan Balcı - Quaresma - Guti - Alex - Holosko - Niang - Turgay
Gol Kralı : 1-) Mamadou Niang(Fenerbahçe - 29 Maçta 20 Gol),2-) Bobo(Beşiktaş - 27 Maçta 19 Gol),3-) Mehmet Yıldız(29 Maçta 17 Gol)
Yılın Genç Oyuncusu : Hasan Ali Kaldırım(Kayserispor - Yaş: 21)
Yeni sezon gelişmeleri az sonra sizlerle..
Takımdan Son Haberler ;
Vaay calisma harika olmus Baros iyi paraya gitmis.Mehmet'i bedavaya alman baya iyi gelecegi olan bi futbolcu.Transferlerin devamini bekliyoruz![]()
başarılar yeni sezonda son maçlar cok heyecanlı olmuş![]()
Teşekkürler beyler son haberler ile birazdan devam ediyorum.
Bravo be 2.Lig çok güzel kupa dahada güzel. Mehmet ekici transferi gayet iyi.
Son haberler ile kariyere devam ediyorum..
Transferler gayet iyi ama sanki biraz fazla hücum hattına takviye yapmışız Kaan abi.Defansa da takviye olacak mı?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kanka Kazım'ı al seversin gerçekçiliği
Ayrıca Adnan başkan €13M bütçe verdi sene başında üstüne'de Baros'u satında €23M bütçemiz oldu(tam paramız gelmedi cebe attı 3-4 milyon başkan..) bu paranın €16M'u Jaja ve Hugo Almeida'ya gitti bize de şuan €7M kaldı.Bu parayı iyi değerlendirmek istiyoruz adam da satabiliriz belki.