iyi gidiyosun iyi![]()
eyw saolasıniyi gidiyosun iyi![]()
![]()
aaaaaaaaaaaa para![]()
güzel güzelligde kalıcaz
.Afedersin ama Galatasaray maçına koptum
3 kırmızı ha ?
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Muarem Muarem aslında ilk sezon iş yapardı biraz gelişse bu lig içinde iyi bir alternatif olurdu bence
Güzel gidiyoruz güzel. 3 hafta 4 puan hiç fena değil. Bu sezon kalsak seneye ilk 10'a rahat oynarız.![]()
dimi çok güzel birşeyaaaaaaaaaaaa para![]()
bende koptum burda saç başgüzel güzelligde kalıcaz
.Afedersin ama Galatasaray maçına koptum
3 kırmızı ha ?
![]()
ilk sezon muarem yerine chuchlei yi aldık asist kralı oldu.Bu sene kontenjan sayesinde takımda 17 maç oynadı 6 sında sonradan girdiMuarem Muarem aslında ilk sezon iş yapardı biraz gelişse bu lig içinde iyi bir alternatif olurdu benceama sadece 1 asisti var.
zor ama düşme hattından uzaklaşıyor gibiyizGüzel gidiyoruz güzel. 3 hafta 4 puan hiç fena değil. Bu sezon kalsak seneye ilk 10'a rahat oynarız.![]()
![]()
karşıya kasımpaşa bolu kümeye ligte kalırız bu sene
söylemeyi unuttum bence en güzel bir kaç kariyerden biri
evet 20 ye ulaşamadılar dediğin gibi olması muhtemel bizde ilerliyoruzkarşıya kasımpaşa bolu kümeye ligte kalırız bu sene![]()
Kart ve sakatlık tablosu istiyorum İsmo bir de msne gel onu istiyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İsot msn'e gel indircez seni.![]()
teşekkür ederim elimden geldiğince birşeyler yapıyorumsöylemeyi unuttum bence en güzel bir kaç kariyerden biri
İsot msn'e gel indircez seni.Kart ve sakatlık tablosu istiyorum İsmo bir de msne gel onu istiyorum.
tmm gelirim
iyi işte düşmeden bitirmişsin ligigelecek sezon başarılar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
haklısın abi eyviyi işte düşmeden bitirmişsin ligigelecek sezon başarılar
![]()
İsot hadi ŞL'ye canım![]()
Ohahaha para mı o.![]()
Ligde kalmışız bu sezona geçen seneki gibi başlamışız aman dikkat![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Reading'in Başkanı Helveg mi? Oyun da mı Devraldı Kulübü Yoksa Gerçekte de Kulübün Başkanı Helveg mi? Vay be Nerden Nereye Helal Olsun Helveg'e![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
MSN'e gel ismoğ .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !