Eski formumuzu yakalıoruz;
Maçın Yıldızı;
Turgay Bahadır satınca açıldı
İlk yarı sonunda puan durumu;
![]()
Kupa maçımız göztepe karşısında;
![]()
Ziraat kupasında bir üst tura çıktık yeni transferimden memnunum;
Ziraat kupası puan tablosu;
![]()
Olmayınca olmuyor bir puan kaybı daha
Maçın yıldızı
Erhan güven
Ziraat Kupası çeyrek final İlk maç;
Rakibimiz BJK
Kötü oynasakta Batalla sayesinde maçı kazandık biraz insafsız bir oyun değil mi?
Konya ve yine beraberlik;
Çok komik ve garip gidiyorum allah sonumu hayır etsin
![]()
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final 2.maç;
ivankov golüyle yarı finaldeyiz... takım olarak fitness problemi yaşıyoruz
yeni transferim resmen şov yaptı nokta transfer yapmışım iyice alıştı taktiğime
Maçın yıldızı tabiki;
Garra Dembelé
![]()
Bu arada bakıp yorum yapmayan arkadaşlarada çok teşekkürler en azından iyi gidiyor yada şöyle yapsan daha eğlenceli olur falan yazarsanız dikkate alırım sonucunda ilk tecrübem yardımlarınızı esirgemeyin...
Bu sefer karabük karşısında hiç zorlanmadık
Maçın yıldızı
Pablo Batalla
Yenildik ama ezilmedik!!
![]()
Yine bir beraberlik
![]()
Galatasaray virajı alındı şampiyonluk yolunda
Maçın Yıldızı yeniden pabla batalla
regenim çoştu ve maçı bize getirdi volkan şen satılabilir konuma geldi
![]()
maçın yıldızı regenim numan güney
maalesef bu sefer bize acımadı kırmızı şeytanlar
![]()
başarılar dilerim. Bursaspor şampiyonluktan sonra baya elle tutulur hale geldi yaww![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kardeş takım karşısında zorlanmadık
Maçın yıldızı
Kim-Jung Woo tavsiye edilir süper bir adam hatasız bir oyuncu
![]()
Dembelé yerleşme problemi yaşıyorforvetteki sorun sürmekte;
![]()
Bucaspor karşısında zorlanmadık sercan yeniden sakatlandı bu sene ondan hiç yararlanamadım
Maçın Yıldızı
Serdar Aziz
puan durumu ne alemde, bir de haftaları yazsan güzel olur, manu yapçak bir şey yok, ligde şampiyonluk bekliyorum 2'de 2 olsun.
İlk sezonda çifte kupa olursa güzel olur şampiyonlar liginde talihsiz bir kura eşleşmesi olmuş elenmen çok normal başarılı bir kariyer başarılar
28. haftadayız ben daha maç yapmadım şu anki puan durumu;
bu arada Fenerbahçe 12 haftalık bir kazanma serisi sonrası bu hafta berabere kaldı. Sonunda. 2 aydır volkan şen sakat onun yerine regenim oynuyor forvet hattımdan bahsetmiycem bile sercanı sadece 13 maç oynatabildim tüm kupa avrupa lig maçlarında![]()
Dembele nasıl bir forvetmiş öyle, tackling'inin maşallahı varManchester ile eşleşmek talihsizlik olmuş, ama gruptan çıkmak büyük başarı, tebrikler. Ligde başarılar.
7
28.Hafta maçı
Çok önemli bu maçta çok önemli bir galibiyet elde ettik genç oyuncum Numan Güney'e teşekkür ederim.
Maçın yıldızı
Numan Güney
![]()
Kader haftası ligin 29. haftasında şampiyonluk yolunda belkide en önemli maç;
![]()
29.HAFTA kader maçımız;
Galibiyet timsahların
Zorlu geçen bir maçın ardından 3 puanı almasını bildik maçtan sonra puan durumu şu şekilde;
Bu sonuç ardından bende avrupa kupalarına gitmeyi garantilemiş oldum fenerbahçe ve biz ligi domine ettik adeta bu arada şöyle fazla maliyeti olmayan bir sağ bek bir sol bek önerisi bekliyorum en azından biri türk olursa iyi olur şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...