Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 102 arası toplam 102 sonuç

Konu: Normal Bir İnsan

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Hata yok kardeşim Takımı herkese anlattığım gibi o arkadaşa da anlattım
    Tamam Anladım şimdi hocam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar sağolsun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aslında hikayeyi devam ettirip güzel bir şekilde bağlamayı düşünüyordum ama olmadı.Farklılık yaratıp hikaye olarak sunmak istedim böyle yapmamak gerekiyormuş.
    Last edited by Börk : 30.Mart.2011 at 22:04
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Umarım Fikrini Değiştirirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

usta niye kapatıyorsun ya güzel gidiyorduk...

6. Default

Pek sevmediğim bir bölüm olmasına rağmen ilgiyle okuyordum kariyerini ( daha doğrusu hikayeyi , gelişimini ) Farklı şeyler deneyen kişileri hep sevmişimdir sende çok iyi yapıyorsun bunu. Devam etmeni isteyenlerdenim bende. Bak bu kadar kişi takip ediyor seni, daha motive edici ne olabilir ki?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yorumlarınız çok hoş teşekkür ederim.Ama motive edici yorumların dışında " kariyeri katlettin " diyenlerde oldu.İlgisi olmayanlar bile takip ediyorsa devam edelim o zaman
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Kimse Zorla Birşeyi okumak zorunda değil hocam ama bence o yorumlarda o niyetle yapılmış yorumlar değildi şakayla karışıktı gibi devam etmene sevindim bence harika gidiyor.

Yöneticiler Zaten Konuyu Anlamışlardır.. Devam Berk..

Gerçekten garip bir kariyer olmuş Devamını bekliyorum.

Gizem'le evlenince başlar kariyer. ee ne de olsa erkek çalışır karı yer

Gizem, ankara,bursa ve üniversite arasında mekik dokuyarak devam eden eğitim hayatım da bir şeylerin eksikliğini hissetmeye başlamıştım. Tamam Gizem benim için hayatımda bir dönüm noktası olmuştu ancak yinede eksik bir şeylerin olduğu ortada idi. Bu eksikliği gidermek maksadı ile küçükken oyununu oynamaktan çok zevk aldığım cm ve sonrası fm yani mejerlik ile alakalı bir şeyler yapmaya karar verdim. Tff (türkiye futbol federasyonu) türkiye genelinde açmış olduğu teknik direktörlük kursunu almaya hak kazanmak için turksportal ile organize edilen online fm yarışmasında dereceye girmeyi şart koşmuştu. Hem ilginç bir yol tercih edilmiş hemde sega ile türkçe fm konusunda anlaşılmıştı. Sega da türkiyede yapılan bu uygulamadan çok memnun kalmış hem türkçe fm sözü vermiş hemde türkiyeye teşekkurlerini sunmuştu. Benim için buyuk bir fırsattı bu. Gereken yerlere başvurumu yaptım ve sonuçların beklemeye başladım. çok gecmeden elime ulaşan mektupta yarışmaya hak kazandığım, yarışmanın şartları, yarışacağım takım ve ne yapmam gerektiği hakkında kısa bir malumat vardı. Yarışma bank asya ligi için uygun görülmüş ve super lige çıkan 3 takımın menejerinin kursa katılmaya hak kazanacağı açıklanmıştı..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri