Kardeş bugün takipcinim,yeni screenshootları bekliyorum hemen![]()
Bursa Nilüferspor yenilgisi olmamış...Onun haricinde şampiyonluğa yakınız...
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
Puan Durumu
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılıklı atılan imzalar sonucu parent kulüp konusunda anlaşılmıştır.Kamuoyuna duyrulur,Fethiyespor Kulübü.
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
Puan durumu
Pendik beraberliği çok kötü oldu kalan 2 maçta Göztepenin puan kaybetmesi bizimde kazanmamız lazım,Sakarya ile maçları var tek ümidim o maç yoksa gidecek şampiyonluk
33.Hafta
Rakimiz Göztepe bizi sevince boğan mağlubiyete imza attı teşekkürler Sakarya
34.Hafta
Biz berabere kaldık ama şampiyon olmanın rahatlığıyla,çünkü göztepe bizden bir gün önce maçını oynayıp berabere kaldı ve bize elleriyle 2 maçta şampiyonluğu teslim etti
ŞAMPİYONUZZZZZ !!!!
tebrik ederim hocam...
süper hocam..
Hayırlı Olsun Agah , Şampiyonluk güzel oldu (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Diğer grubun görünümü
Bank Asyaya yükselen 3.Takım playoffları galibiyetle tamamlayan Göztepe oldu
Bank Asya puan tablosu
Süper Lig puan tablosu
Çıktık Bank Asyayada oyuncu yok arkadaş kimse gelmek istemiyor,ekonomide yok çok uğraşıcam anlaşılan![]()
Ana klüp bul bak keyfine derim Agah (: Normal de hiç sevmem bu işi ama finans için gerekli senin kariyerde.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yürü be reyiz kim tutar seni Bank Asya'ya çıkardım Fethiyemizi![]()
Eyvallah kardeşim çıkardık vallaama bu sene işimiz çok zor be,ya 1.600 M Euro tv parası verdiler bank asya için ama para ortalıkta yok cebe indirdi herhalde başkan
zorlanıyoruz oyuncu alırken gelmek istemiyor çoğu ve çok para istiyorlar bakalım yapacaz bişiler ligde kalalımda
500 bin dolarcık para hilesinden kim ölür![]()
genie scout a gir,ordan serbest olan iyi oyuncuları bulabilirsin.
Tebrikler kardeşim. Bank Asya'da başarılar.
TariboWest
Bank Asyadayız ligin başlamasına saylı günler kaldı,rakiplerimizi görelim
Transfer sezonu bizim açımızdan uzun ve hareketli geçti,işte tablo ve önemli transferlerimizin profili
1- Gökhan Tokgöz
2- Cenk Güvenç
3- Yala Bolasie
4- İsmail Göktaş
Diğer oyuncunlarımızda çok önemli ama bunlar benim kilit oyuncularım olacak umarım bu sezonu güzel bir noktada bitiririz
Hazırlık maçlarımız