Hata yapan biter..![]()
Evet
Hayır
Hata yapan biter..![]()
ligi alırız diye düşünüyorum almasak da önemli değil şlyi istiyoruz ümit![]()
bu sene yarı finalde çok büyük bi başarı 2.yıl için seneye alırız diye düşünüyorum![]()
eto'o bitmiş.
STSL 31. Hafta
Manchester maçı olduğu için yedek oyunculara şans verdim. Boluspor'u elimizden kaçırarak şampiyonluk yarışında darbe aldık.
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Maç
Olmadı!!! Buraya Kadarmış...
![]()
STSL 32. Hafta
Manchester'dan fark yemenin moralsizliğiyle Beşiktaş'a da kaybettik. Artık şampiyon Beşiktaş diyebiliriz.
![]()
STSL 32. Hafta Puan Durumu
![]()
TariboWest
chicarito coşmuş 2.maçta.seneye daha iyi bir kadro ile 3 kulvardada gelir kupalar diye düşünüyorum diğer kariyerlerden gördüğüm kadarıylada bütçe skıntısı olmayan tek klüp fenerbahçe
eto'o bitmiş.
hangi mevkilere ?
eto'o bitmiş.
kuzmanovice bak derim![]()
eto'o bitmiş.
elden bi kaç oyuncu çıkarman gerek heralde 4 milyonluk maaş bütçen var heralde kullanabileceğin
eto'o bitmiş.
Transfer miktarı çok tehlikeli..![]()
Takımdan gidecek futbolcular olacak. Yerine gelecek isimler de olacak. Ama ligi 2. bitirmek kötü oldu. Kaliteli isimler gelmek istemiyor.
Para var ama Şampiyonlar Ligi'ne direk katılamadığımız için istediğimiz oyuncuları alamayacak gibiyiz.
TariboWest
Polonya Milli Takımında Ümit Boğa Dönemi!!!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ümit Boğa Polonya Milli Takımı ile 2 yıllığına anlaştı. Fenerbahçe'yi de çalıştırmaya devam edecek olan Ümit Boğa Polonya ile anlaştığı için mutlu olduğunu ve büyük başarılar yakalamak istediğini açıkladı.
Fenerbahçe Haberleri
Fenerbahçe'nin Yeni Kaptanı 19 yaşındaki Lukaku!!!
2. kaptan ise Volkan Demirel oldu.
TariboWest
güzel olmuş begendin eleman olursa fenere alırsın![]()
Transferler
3 tane yeni yabancı oyuncu aldık. Zhirkov, McGeady ve Sandro. Zaten Sandro geçen sene bizde kiralık oynamıştı. Bunların yanı sıra 2 de gurbetçi aldık. Para kazanmak için ise Emre Belözoğlu, Stoch ve Dia'yı gönderdik.
![]()
Kadro
Görüldüğü gibi kadroyu gençleştirmeye devam ediyoruz. Takımdaki en yaşlı oyuncu Volkan Demirel. Alex'i rezerv takıma yolladım. Bizde futbolu bırakmasını sağlayacağım. Özellikle rotasyonda kullanacağım yedek oyuncuların çoğu genç...
Takımın yaş olarak durumu şöyle
![]()
Kullanacağımız sistem ve İlk 11 ise şöyle
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Maçları
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff Turundaki Rakibimiz Belli Oldu.
![]()
TFF SÜPER KUPA
ŞAMPİYON FENERBAHÇE!!!
![]()
TariboWest
iyi başlangıç olmuş Ümit , Arsenal'i elersek süper olur.Başaılar.
STSL 1. Hafta
Galatasaray'ı rahat geçtik ve 3 puanın sahibi olduk.
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff 1. Maçı
Zar zor da olsa Arsenal'i Kadıköy'de yenmeyi başardık.
![]()
STSL 2. Hafta
Zorlu Antep deplasmanında Muntari ve Lukaku'nun golleriyle galip geldik.
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff 2. Maçı
Söylenecek fazla birşey yok. İlk 2 golü erken yiyince atak oynadık ve fark yedik. Yolumuza Avrupa Ligi'nden devam edeceğiz.
![]()
UEFA Avrupa Ligi Grupları
![]()
Transferin son gününde ise forvete alternatif olarak Bukharov'u kiraladık.
![]()
TariboWest
UEFA kupasını isteriz bu sene grupta 6 da 6 bekliyorum başarılar![]()
mükemmel bi kadro oluşturmuşsun.arsenale çok takılma derim bende şuan dünyanın en iyisi![]()
eto'o bitmiş.