Lige kötü başlamışsın. Gözlemlerime göre geç açılan açıldığı zaman patlama yapan bir takım görüntüsü var. Nasıl bir taktik izlediğini bilmiyorum ama defans ve beklere iyi takviyeler yapıp 4-3-3 sistemi oynatabilirsin bu takıma![]()
Lige kötü başlamışsın. Gözlemlerime göre geç açılan açıldığı zaman patlama yapan bir takım görüntüsü var. Nasıl bir taktik izlediğini bilmiyorum ama defans ve beklere iyi takviyeler yapıp 4-3-3 sistemi oynatabilirsin bu takıma![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İlk sezonumdan beri 4-3-3 atak oynatıyordum ama sezon başında işler sarpa sarınca 4-2-2 ye döndüm. Bir kaç maçtır bu sayede maç kazanıyoruz. Bakalım sonuç ne olacak![]()
Evimizde oynadığımız Antalyaspor maçını kazanarak galibiyet serisine başlamış olduk ve orta sıralara kadar tırmanabildik. Bu arada bana maçtan sonra kapalı zarfta kendisine Kayserispor başkanı Recep Mamur tarafından transfer teklifi gönderildi. Önce kontrat koşulları ve mali rahatlık beni cezbetti. Sonra kadrosu fena değildi ama son aldığı sonuçlara bakınca kararsız kaldım...
![]()
Transfer bütçesi falan sağlam da ben de senin gibi İBB kariyeri açmıştım 2 sene sonra kayseriden teklif geldi bana da hemen hemen kayserinin durumu senin oyundaki gibiydi hatta bende Türkiye kupasından da elenmişlerdi bende kabul etmiştim ama o takımı bir daha toparlayamadım moralleri bozuk olunca oyuncular oynamaz oldular bence gitme.
Evet zaten teklifi reddettim. Allah'a şükür takımı toparlamayı başardım. Yoks tepetaklak gidiyorduk. Kayserispor ise Erciyes'e felan yenilmeye devam ediyor. Gidici gibiler. Derhal hoca bulmaları lazım onlarında...
İyi gidiyorsun bence ilk 6'ya girersin
Öyle deyince giremiyorum ya![]()
Şöyle kadronu ve taktik ekranını paylaşırsan daha geniş yorum yapabilirim![]()
olur,yorum yazmam.
sait seni severim.ama diğerleri gibi klasik bir kariyer olmuş.1 seferde 10 maç resimle
bence kariyer olmaz.değişik bişeyler lazım.takım lazım,diğer ıvır zıvır bişeyler lazım.
yorumlara gelince:
acar kardeşlersorun çıkarmasın sonra
bu arada forvet te 3 numarayı almış,demek ki defansta sorun var.
transferler de iyi.
evet bende değişik şeyler eklensin kariyerlere diyorum.
bi seferde 10 maç skoru verilip "devre arası geldi" sonra 2.mesajla "ligde böylece bitmiş oldu"
olmasın.
biraz oynadığımızdan keyif alarak oynayalım.oynadığımızı da açık olarak verelim.
bu 1.maç:
1-0
bu 2.maç:
2-1
buda 3.maç
3-2 vs.
böyle kariyer mi olur yaa.
İBB takımının başarılı yıldızı İbrahim Akın kulüp menajeri ve başkanın bulunduğu özel toplantıda, kulübün gidişatı nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini söyledi. İbrahim Akın'ın kulübün genel gidişatından hiç memnun olmadığı ve bu durumun kariyeri açısından tehlike oluşturacağı kaygısı taşıdığını, kendisine Avrupa'dan da teklifler geldiği için en kısa sürede satılık listesine çıkarılmayı istediğini söyledi. Kulüp Menajeri Mehmet V.N.Y ise ilk onbirinde kendisine lazım olan bir oyuncu olduğu için şu aşamada satmalarının imkansız olduğunu söyledi. Oyuncunun bu sebeple mutsuz olduğu ve kulüpten en kısa zamanda ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. Menajerin ise oyuncunun bu durumda kulübe çok yararının olmayacağını düşündüğü ve devre arasında satılmasını emredeceğide gelen bilgiler arasında... İbrahim Akın'a İspanya'nın Almeira kulübü talip...
Mehmet Abi bende eskiden çok ayrıntılı olarak kariyerde haberler felan yapardım ama şimdi bir takım işlerim nedeniyle gün içerisinde maçları ekleyip geçiyorum. Bundan sonra bu önerini dikkate alırım ama...![]()
Böyle oyuncudan hayır gelmez. Bence kalen ve defansın gayet iyi Volkan Yaman falanda var. Senin şöyle sağlam bir santrafora ihtiyacın var, birde ortasahaya![]()
Bende öyle düşünüyorum. Özellikle orta sahada kaliteli bir yabancım yok. Forvette Eddie Johnson tek başına takımı sırtlıyor ama oda yetmiyor. Soren Larsen'i aldım fakat o da tam aradığım adam değil. Yabancı orta saha + kaliteli 1 yabancı forvet ve türk forvet alternatifi almam lazım diye düşünüyorum...
Oynadığın taktik de İbrahim'e yer yok zaten ama Forvet'de oynayan bir oyuncu AMC yapıp İbrahim'i trequarista oynatırsan çok verim alırsın önde ki Eddie Johnson'a da attırır.
Zaten artık İbrahim'i düşünmüyorum. Bu sistemde de zor yer bulur. Devre arasına bir kaç maç kaldı. Devre arası muhtemelen Almeira'ya satarım...
Ligde ilk devrenin sona ermesiyle birlikte İbrahim Akın'ı 1.300.000 € fiyat ile satılık listesine koyduk. 2-3 takım talip oldu. İbrahim ise seçeneğini Vitesse'den yana kullandı.
Devre arasında da bir iki ismi kadromuza kattık. Bunlardan serbest transferde forvet oyuncusu Fatih Sözen'i kadroda derinlik oluşturması için aldık. 80.000 € bonservis bedeliyle daha önceden aldığımız DM Taha Yalçıner ise transfer dönemi açılınca gelmiş oldu. Ayrıca Inter takımının bize 700.000 € bonservis karşılığında önermiş olduğu Denis Alibec ile sözleşmesi bitecek olması nedeniyle görüştük ve cuzi bir miktara anlaşarak gelecek sene alacağımız forvetide bulmuş olduk. Hemde ücretsiz...
İşte transferlerimiz:
![]()
Ligde çok iyi gidiyorsun takım kendine gelmiş. Alibec'te gol sorununu çözecektir
İbrahim'i kaybetmek istemezdim ancak kendisi seçti gitmeyi. Zaten tarafarlarda bu transferi mükemmel olarak yorumladılar. Çünkü son zamanlardaki performansı çok kötüydü. Ligde ise toparlandım. Niye öyle oldu ilk başta çözemedim hala. Ama takımın maşşallahı var. Kaç maçtır yenilmiyorum.
Valla onu bende çözemedim ama sanırım gelen oyuncuların uyum sorunu veya oyuncuların taktikte yaşadığı problemlerden dolayı öyle oluyor. Bende tıpkı senin gibi lig başında kötü ortalarında ve sonunda mükemmel bir performans gösteriyorum
takımındaki yabancılardan luis ibanez ile oynadım iyidir bu taktikte öndede oynabilirsin
Luis Ibanez kaliteli adamdı ama takımı aldığımda kiralık sözleşmesi bitiyordu ve elimde tutamadım. Başka takıma transfer oldu...
Kariyere bakmayı unutmuştum. Bıraktığım yerden devam ettim okumayaLigde toparlanmışız çok iyi olmuş. Ligi rahatlıkla ilk 4'de bitireceğini düşünüyorum. Hatta biraz zorlarsak ilk 3 bile olabilir. Başarılar Sait
![]()
Teşekkür ederim. Unutmanda kariyere anbean SS ve bilgi eklemememinde etkisi çoktur... Ligde maşşallahım var. Ben bile hayret ediyorum. Kupada ise yönetimin beklentisini gerçekleştirmeme rağmen sansasyonel bir şekilde veda ettim![]()
Ligde istikrarımız sürüyor. Son bir iki maç harici genel olarak süperdik. Ama son maçta hem seri bozuldu uzun bir aradan sonra mağlup olduk hemde 4 golü birden kalemizde gördük. Türkiye Kupası'nda grubu 2. tamamlayıp Çeyrek finale çıktık ancak 2. Ligde zirveye oynayan Kasımpaşa'ya süpriz bir şekilde elendik. İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybettik ikinci maçı ise 4-2 almamıza rağmen deplasmanda daha çok gol attığı için Kasımpaşa bizi elemeyi başardı.
Bu arada Serie A'da alt sıralarda bulunan Siena takımında oynayan Soudant ile anlaşmaya vardık. Soudant Fransız vatandaşı. 91 doğumlu ve 21 yaşında. 3 sezondur Siena'da fakat pek fazla forma şansı bulamadı. 3 sezonda sadece 4 maçta görev aldı. Yaşıda çok genç daha. Umarım AMC bölgemize yarar sağlar ileride çok para kazandırır...
![]()
Kasımpaşa maçları kötü olmuş ama genel olarak gidişat güzel
Biraz sıkıştığı için fikstürü toplu halde koyuyorum. Konuya ekleme konusunda biraz geride kaldım...
Ligde tam toparladık derken birden tekrar kabus gibi mağlubiyet serisine başladık. 8 maçlık bir mağlubiyet serisiyle 3. konumdayken taa aşağılara kadar indik. Bende sezon sonu köklü revizyona gittim takımda...
Transfer dönemini oldukça hareketli geçirdik. Halada lig başlamadı. Şuana kadar yaptığımız transferler geliyor...
![]()
Açıkca söylemeliyim ki ligi beklentilerimin altında bitirmişsin. Ben ilk 3'te bitirirsin diye düşünüyordum.Seneye artık. Transferlerini değerlendirecek olursak ben de Aston Villa kadromda Trasch var. En iyi mevkisi bek olmamasına rağmen orada hiç de sırıtmıyor. Maç maçına 7.70 civarı tackle ile Premier Lig'de birinci. Anlayacağın Süper Lig'de çoşturur. Başarılar kardeşim
![]()
Son haftalara doğru aldığım 8lik mağlubiyet tarifesi ile dibe vurdum. Yoksa neredeyse Avrupa'ya bile gidiyordumSağlık olsun. Sağolasın...
Karcemarskas harika bir transfer olmuş jubile yapana kadar o kaleciyi bırakma derim, ben çok pişman oldum sattığıma![]()
Evet çok kaliteli bir kaleci bencede...
Bu arada başka şehire seyahat etmem gerekiyor bir süreliğine.
Kariyerime kısa bir süre ara vermek zorundayım... Kapatılan kariyerlere gitse bile tekrar açtırmayı düşünüyorum gelince...