Kupada bir üst tura çıkmak her zaman sevindiricidirAtila da güzel transfer tebrikler
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
Kupada bir üst tura çıkmak her zaman sevindiricidirAtila da güzel transfer tebrikler
Şimdi bir yemek molası 1 saat sonra devam edeceğim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
FA Cup 5. Ön Eleme Turu'nda Sheffield Wednesday-West Bromwich maçının galibiyle karşılaşacağız.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Npower Championship 30. Hafta
Magaye Gueye'nin boş kaleye kaçırdığı gol ve daha birçok pozisyonu cömertçe harcayınca bu kolay deplasmanda 2 puan bıraktık. Bu beraberlikle birlikte lider Nottingham'la aramızdaki puan farkı 5'e yükseldi. 2.'yiz.
Ben Aston Villa maçını bekliyorumDostum bu arada adin neydi?
Bolton'u gorunce sasirdim ilk basta.
İnternetim gitti telefondan giriyorum da sadece mac skorlarina baktim, yazilari okumadim. Tabi Aston Villa'yi yenemeyecegini anladin kapadin oyunu, yemezler![]()
Bugünlük bu kadar arkadaşlar hepinize iyi geceler.
atila çok iyi transfer kardeşim . ben sakaryaya bir türlü getiremedim hoffenheima gitti önce .şimdi de 9 m euroya stutgarta gitti.
Atila güzel transferler.
Başarıllar.
Danny Fox beyefendi antrenmana katılmadı, uyardık, uyarı kararının çok ağır olduğunu düşünüyor, hey allahım!![]()
Npower Championship 31. Hafta
Santrforlarımın fantastik işler yaptığı maçta 3 puanı almasını bildik
Robi Merino, saha içinde yerleşme problemleri olduğunu söyledi, biz de ülkesine gitmesi için 1 ay izin verdik. Bu süre zarfında orada Chris Eagles oynayacak ama inşallah sakatlanmaz çünkü Elliott'u da gönderdik![]()
Npower Championship 32. Hafta
Rakip takımın daha maçın başlarında 10 kişi kalması oyunu çok iyi etkiledi, aşırı iyi oynadık ve evimize 3 puanla döndük.
FA Cup'ta bi sonraki turdaki rakibimiz West Bromwich oldu.
FA Cup 5. Ön Eleme Turu
West Bromwich maçın favorisiydi ve kazanmayı aşırı hak ettiler, fakat uzatma dakikalarında geliştirdiğimiz bir kontratakta Gabriel Tamaş Dembele'yi faulle durdurdu ve çok şanslı bir şekilde turu geçtikKalecimiz Benoit Costil maçın adamı oldu, harika maç çıkardı.
FA Cup'taki ilerleyiş çok iyi ya 6. turdaki rakip kolay gelir inşallah da belki yarı finale çıkarsın![]()
FA Cup 6. Tur'da ligde de en büyük rakibimiz olan Sheffield United'la karşılaşacağız![]()
Npower Championship 33. Hafta
Galibiyet için başta kalecimiz Costil, defansımız, orta sahamız, santrforlarımız, hepimiz çok çalıştık ve zor da olsa 3 puanı aldık!
Benoit Costil. O mükemmel bir kaleci. O bizim panterimiz. 7 maçın beşini gol yemeden tamamlamış koçero ^^
Evimizdeki son 5 maçı da kazandık. Turf Moor artık rakipler için bir cehennem![]()
Npower Championship 34. Hafta
Takımda en güvenmediğim iki oyuncum Haugen ve Mears ipimizi çekti ve yenildik. Helge penaltı yaptırdı, Mears hiç yoktan atıldı, Leicester'a da gün doğdu. Çok şanssızdık.