Ayın menajeri değilsin, ayın en iyi 3. menajerisin Doruk![]()
Görsel materyaller yetersiz.(SS'lerle desteklenmeli)
Yazılı kısım yetersiz. (Hikayelerle sunumu güzelleştirmelisin.)
Aldığın kupalar yetersiz. (Kariyerinde başarısızsın.)
İyi gidiyorsun, böyle devam et.
Ayın menajeri değilsin, ayın en iyi 3. menajerisin Doruk![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Sonuçlar güzel şampiyonlar ligine katılma şansı sürüyor umarım istikrarlı sonuçlarla ilk 4e girersin
İşte olmadığımızda bizde takip etmeye çalışıyoruz.Demekki yeterli gelmemiş![]()
Sonuçlar çok çok iyi.Güzel transferler bekliyorum.Başarılar.
Cambiasso ? Khedira ? De Rossi ?![]()
eto'o bitmiş.
Tahmin yapamayağım ama cidden merak ettim.
Bekliyoruz![]()
Marouane Fellaini Kimdir?
Doğum Tarihi: 22 Kas 1987 (Yaş 23)
Uyruk: Belçika
Boy: 194 cm.
Kilo: 83 Kg.
Mevkii: Orta Saha
Jefferson Kimdir?
Doğum tarihi: 2 Ocak 1983
Uyruk: Brezilya
Boyu: 1.87 m
Kilo: 82
Mevkii: Kaleci
Evet doğru tahmin ettiniz. Trabzonspor'da ve Konyaspor'da görev yapmış Jefferson.![]()
Fellaini çok iyi transfer ama Jefferson patates hocam.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Fellaini muhteşem.Diyecek birşey yok.
Bu yoruma çok güldümBizim karpuzlu Zapata'nın bir değişik versiyonu gibi çıkmış resimde. Ama bizi uçuracak inşallah
Özellikleri çok iyi geldi sizce de öyle değil mi?
Umarım verimli olur. O mevkiinin en iyi oyuncularından birini aldığımızı düşünüyorum.![]()
Jef bizdeykende iyiydi ama sonralardan birşeyler olmuştu umarım sana yararlı olur.
Fellaini zaten oyunun en iyi ön liberolarından ama Jefferson kapalı kutu Doruk'çuğum, 2. yarı başarılar![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Jefferson fazla iyi tanımıyorum ama keşke daha iyi birisin alsaydın
Ashley Young - Christian Benitez ikilisinin şov yaptığı ilk maçta Aston Villa sahasından 5-3 gibi avantajlı bir skorla ayrıldı. İkinci maçta herkesin beklediği gibi defansif bir oyun sergileyen Doruk Korkmaz'ın öğrencileri kupanın en büyük favorilerinden Chelsea'yi eledi. İlk maçta kalemizi Brad Friedel korurken(daha transfer edilmemişti) ikinci maçta kaleyi yeni transfer Jefferson aldı.
Finaldeki Rakibimiz: Tottenham
Alırız bu kupayı Doruuuk alırıııız![]()
Her ne kadar lig kupası oyunda çok prestijli olmasa da kupa almak her zaman sevindiricidirumarım tottenham'ı geçersin
Trabzon'da ilk sezon o kadar kötü oynamadı ama kesinlikle iyi değildi bence abi.
İyi barı Jefferson'u benden başka beğenenler de çıktı.Umarım verdiğimiz paranın karşılığını alırız.
İkinci yarı Fellaini önderliğinde çok iyi yerlere geleceğimizi umuyorum.
Bundan daha iyi profili olan birisini bulamadım. Kalecilerden çok anlamadığımdan Genie Scout'a da danıştım. O da aynı şeyleri düşünüyor.
İngiltere bizim köpeemiz olsun![]()
Rakibimizi zorlanmadan geçtik. Ancak kötü bir kura çektik. Açıkcası Porto'dan korkuyorum.
SONRAKİ RAKİBİMİZ: PORTO
İkisini de eleriz Doruk.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Tutar inşallah.Porto nun oyuncuları çok iyi ancak Hulk ı kesersen ve Falcao ya birebir markaj uygularsan kesersin.Hulk a markaj pek tutmuyo adam uçuyor resmen.
Sonuçlar gayet iyi.İnşallah Jeff bi hata yapmaz.Başarılar.
22. HAFTA MÜCADELESİ
23. HAFTA MÜCADELESİ
24. HAFTA MÜCADELESİ
25. HAFTA MÜCADELESİ
26. HAFTA MÜCADELESİ
27. HAFTA MÜCADELESİ
28. HAFTA MÜCADELESİ
28 HAFTA SONRA OLUŞAN PUAN DURUMU
Ligde çok iyi yerdesin.Dahada iyisi olabilir.
2 rakibide eleyecek güce sahipsin.