Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 41 / 72 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Arkadaşım paran yeterse Stewart downing i al.

kardesim gercekten de bilin dik bi kaleci ben olsam fernando henriqueyi alrım bende wonderkid oldu birde gomes psvli

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default oyundayım inter'e yabancı

arkadaşlar çok acil konunun yeri neresi tam anlıyamadım ama kusura bakmayın..inter takımındayım ve bende ab dışı 1 oyuncu varmış ve başka alamıyorum.acaba ab dışı olup olmadığını nerden anlıyacağız.şu an oyundayım ve bendeki ab dışı olan oyuncu hangisi olduğunu bulamıyorum.bi yardım ederseniz sevinirim. bide daha fazla ab dışı oyuncu almamın imkanı varmı acaba.

arkadaşlar çok acil bilen varsa bi zahmet..sizleri bekliyorum

benim bildigim italyan degilse yabancı sayılıyor

aldıgın oyuncu nereli

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

brazil yalı nerden anlıyabiliriz acaba ab dışı olup olmadığını

kardes sende yabancı olarak gecio dime

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayır ab dışı oyuncu olarak

kardeş italyada oyuncu kısıtlaması yokki

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

arkadaş avrupalı olmayan bütün futbolcular non-EU yani ab dışıdır.aramadan milliyetini avrupalı(EU diye) diye ararsan olur ama mesala ronaldinho ispanyol vatandaşlığı da aldığı için o avrupalı oyuncudur r. carlos ta ronaldo da

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşım güzel yazmışsında.ab dışı olup olmadığını oyuncunun profilinden bakabiliyomuyuz. thanks.....

Oyuncunun profilinden Bakamassın Yanında Non-Eu Yazar Yada ybn Yazar ... He Bak Eer Eu üLkeLerini biLiOsan nereLi oLduundanda KestirebiLirsin Ab dı$ı olup oLmadıqını ..

Kardeş italyada yabancı kısıtlaması yokki

Exclamation

Quote Originally Posted by israfil
    arkadaşlar çok acil konunun yeri neresi tam anlıyamadım ama kusura bakmayın..inter takımındayım ve bende ab dışı 1 oyuncu varmış ve başka alamıyorum.acaba ab dışı olup olmadığını nerden anlıyacağız.şu an oyundayım ve bendeki ab dışı olan oyuncu hangisi olduğunu bulamıyorum.bi yardım ederseniz sevinirim. bide daha fazla ab dışı oyuncu almamın imkanı varmı acaba.
    arkadaşlar çok acil bilen varsa bi zahmet..sizleri bekliyorum
    Arkadaşım;
    italyan liginde şöle bi kural var ki italya dışından bi sezonda yalnızca 1 ab dışı oyuncu alabiliyorsun daha fazla alamıyorsun..o var dediğin ab dışı oyuncu senin o sezon sonradan italya dışından transfer ettiğin,ab üyesi olmayan bi ülkenin futbolcusudur..

Nesil
    2006

Question beyler bana çok iyi bi amc istiorum yanlız kayseriye alcam parası ona göre ;)

football manager tutkunları sizden ucuz çok iyi kayseriye alabilceim şekilde bi amc istiorum yardımınızı bekliyorum...ucuz unutmayın 1 2 en fazla uzaktan vuruşları çok iyi olsun şimdiden teşekkürrr

dostum 1 2 en fasla Diosnda $ahsen benim bildiim O kadar ucuz Amc yOk..Ancak Oyunun icinde arat istediiqin öselliklerde o zaman kesin istediin $ekilde bi kac Oyuncu cıkar..

Nesil
    2006

kanka 3 4 de kadar yolu var kayseriyim bütçe kısıtlı bi tane amc yokmu bu paraya yani :S

Exclamation [revİzyon] LÜtfen GenİŞ Çapli Bİr Yardim İstİyorum

ArkadaŞlar Ben Tottenham Da Çok İİ Seneler GeÇİrdİm Ama Sikildim DİĞer Takimlardan Teklİfler Geldİ Ama Kabul Etmedİm Elİmde ŞÖyle Oyuncular War;torres,anelka,jo**İn,sergİo Ramos,iraola,a. Cole,gerrard,robben,defoe Ve DİĞer Tot. Oyunculari Ama Ben Bu Yildiz Oyuncularin Hepsİnİ Satip GenİŞ Çapli Bİr Revİzyon Yapmak İstİyorum Çoooook İİ GenÇ Oyuncular Almak İstİyorum Bİde GenÇlerle Şampİyon Olmak İstİyorum Bana Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm Yanİ Bana Oyuncu Önerİrsenİz Şİmdİden TeŞekkÜrler!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ribery 28
    ArkadaŞlar Ben Tottenham Da Çok İİ Seneler GeÇİrdİm Ama Sikildim DİĞer Takimlardan Teklİfler Geldİ Ama Kabul Etmedİm Elİmde ŞÖyle Oyuncular War;torres,anelka,jo**İn,sergİo Ramos,iraola,a. Cole,gerrard,robben,defoe Ve DİĞer Tot. Oyunculari Ama Ben Bu Yildiz Oyuncularin Hepsİnİ Satip GenİŞ Çapli Bİr Revİzyon Yapmak İstİyorum Çoooook İİ GenÇ Oyuncular Almak İstİyorum Bİde GenÇlerle Şampİyon Olmak İstİyorum Bana Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm Yanİ Bana Oyuncu Önerİrsenİz Şİmdİden TeŞekkÜrler!!!
    Yıl kaçtı acaba arkadaşım ?

war cafercan weya aydın yılmaz yada scouttan arat potansiyel abilitysi yüksek bi oyuncu al

furkan bastan
    fakat biraz amc çalıştır cunku amc/fc ozellikleri biraz çalıştırman yeterli

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by piton89
    football manager tutkunları sizden ucuz çok iyi kayseriye alabilceim şekilde bi amc istiorum yardımınızı bekliyorum...ucuz unutmayın 1 2 en fazla uzaktan vuruşları çok iyi olsun şimdiden teşekkürrr
    Sezer Öztürk ya da mokoena olabilir mi para verirsen olabilir heralde ...

Default acill türk santafor fenerdeym!!!

arkadaşlar fenerdeyim we bu son updateyi indirdim barceleogsnin yaptıı... we fenerbahçeye mutlaka türk bir santrafor lazım önerileriniz.... serkan gedik yoq

kimse söylemez bunu.Sonuna kadar umut bulut.müthiş.

Ümit karan, Furkan bastan, Ahmet Faruk Akarçay seçim senin... ugur yildirim da oLur.

Smile

boşver diğerlerini umut bulut.al beğenmezsen burdayım istediğin küfürü er:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

furkan baştan, gökhan kaba, umut bulut vs. vs
    bak bi tane daha buldum eğer şu an beklentileri karşılasın diyosan fatih tekkeyi al yada okan yılmazı al

Ugur Yildirim ı kaçırma..

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

haili altıntopu al keyfine bak

burak yılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

feneri seçtiğimde ilk transferim fatih tekke olur hiçte pişman olmadım takıma uyumu çok iyi oluyor

Sayfa 41 / 72 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon

Mesaj Yetkileri