Arkadaşım paran yeterse Stewart downing i al.
Arkadaşım paran yeterse Stewart downing i al.
kardesim gercekten de bilin dik bi kaleci ben olsam fernando henriqueyi alrım bende wonderkid oldu birde gomes psvli
arkadaşlar çok acil konunun yeri neresi tam anlıyamadım ama kusura bakmayın..inter takımındayım ve bende ab dışı 1 oyuncu varmış ve başka alamıyorum.acaba ab dışı olup olmadığını nerden anlıyacağız.şu an oyundayım ve bendeki ab dışı olan oyuncu hangisi olduğunu bulamıyorum.bi yardım ederseniz sevinirim. bide daha fazla ab dışı oyuncu almamın imkanı varmı acaba.
arkadaşlar çok acil bilen varsa bi zahmet..sizleri bekliyorum
benim bildigim italyan degilse yabancı sayılıyor
aldıgın oyuncu nereli
brazil yalı nerden anlıyabiliriz acaba ab dışı olup olmadığını
kardes sende yabancı olarak gecio dime
hayır ab dışı oyuncu olarak
kardeş italyada oyuncu kısıtlaması yokki
arkadaş avrupalı olmayan bütün futbolcular non-EU yani ab dışıdır.aramadan milliyetini avrupalı(EU diye) diye ararsan olur ama mesala ronaldinho ispanyol vatandaşlığı da aldığı için o avrupalı oyuncudur r. carlos ta ronaldo da
arkadaşım güzel yazmışsında.ab dışı olup olmadığını oyuncunun profilinden bakabiliyomuyuz. thanks.....
Oyuncunun profilinden Bakamassın Yanında Non-Eu Yazar Yada ybn Yazar ... He Bak Eer Eu üLkeLerini biLiOsan nereLi oLduundanda KestirebiLirsin Ab dı$ı olup oLmadıqını ..
Kardeş italyada yabancı kısıtlaması yokki
Arkadaşım;Originally Posted by israfil
italyan liginde şöle bi kural var ki italya dışından bi sezonda yalnızca 1 ab dışı oyuncu alabiliyorsun daha fazla alamıyorsun..o var dediğin ab dışı oyuncu senin o sezon sonradan italya dışından transfer ettiğin,ab üyesi olmayan bi ülkenin futbolcusudur..
football manager tutkunları sizden ucuz çok iyi kayseriye alabilceim şekilde bi amc istiorum yardımınızı bekliyorum...ucuz unutmayın 1 2 en fazlauzaktan vuruşları çok iyi olsun şimdiden teşekkürrr
dostum 1 2 en fasla Diosnda $ahsen benim bildiim O kadar ucuz Amc yOk..Ancak Oyunun icinde arat istediiqin öselliklerde o zaman kesin istediin $ekilde bi kac Oyuncu cıkar..
kanka 3 4 de kadar yolu var kayseriyim bütçe kısıtlı bi tane amc yokmu bu paraya yani :S
ArkadaŞlar Ben Tottenham Da Çok İİ Seneler GeÇİrdİm Ama Sikildim DİĞer Takimlardan Teklİfler Geldİ Ama Kabul Etmedİm Elİmde ŞÖyle Oyuncular War;torres,anelka,jo**İn,sergİo Ramos,iraola,a. Cole,gerrard,robben,defoe Ve DİĞer Tot. Oyunculari Ama Ben Bu Yildiz Oyuncularin Hepsİnİ Satip GenİŞ Çapli Bİr Revİzyon Yapmak İstİyorum Çoooook İİ GenÇ Oyuncular Almak İstİyorum Bİde GenÇlerle Şampİyon Olmak İstİyorum Bana Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm Yanİ Bana Oyuncu Önerİrsenİz Şİmdİden TeŞekkÜrler!!!
Yıl kaçtı acaba arkadaşım ?Originally Posted by Ribery 28
war cafercan weya aydın yılmaz
yada scouttan arat potansiyel abilitysi yüksek bi oyuncu al
furkan bastan
fakat biraz amc çalıştır cunku amc/fc ozellikleri biraz çalıştırman yeterli
Sezer Öztürk ya da mokoena olabilir mi para verirsen olabilir heralde ...Originally Posted by piton89
arkadaşlar fenerdeyim we bu son updateyi indirdim barceleogsnin yaptıı... we fenerbahçeye mutlaka türk bir santrafor lazım önerileriniz.... serkan gedik yoq
kimse söylemez bunu.Sonuna kadar umut bulut.müthiş.
Ümit karan, Furkan bastan, Ahmet Faruk Akarçay seçim senin... ugur yildirim da oLur.
boşver diğerlerini umut bulut.al beğenmezsen burdayım istediğin küfürü er:![]()
furkan baştan, gökhan kaba, umut bulut vs. vs
bak bi tane daha buldum eğer şu an beklentileri karşılasın diyosan fatih tekkeyi al yada okan yılmazı al
Ugur Yildirim ı kaçırma..
haili altıntopu al keyfine bak
burak yılmaz![]()
feneri seçtiğimde ilk transferim fatih tekke olur hiçte pişman olmadım takıma uyumu çok iyi oluyor