9/4 yapmisiz kotu cook kotu.l
9/4 yapmisiz kotu cook kotu.l
Yine iyisiniz ben sıfır çektim![]()
tahmin yapmak istiyoruz...
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 18. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Puanı yuvarlamışım tam 200 olmuş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Elazığ Akhisar biraz daha dayansaydı iyiydi
159 Puanla 29 Sıradayız..
4 puanla yerimi korumuşum, şaka gibi!![]()
9'da 4 ile bu haftayı da geride bıraktım. Hayırlısı!
Bende 9'da 4. Sıralamada bir basamak yükselirim.
9'da 5.![]()
9'da 5 iyi istikrar yakaladık.
pohahha dibe oturmuşumsevmem zaten iddia işlerini :d
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 19. Hafta Sonuçları
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Last edited by di canio : 31.Ocak.2013 at 00:19
9 puan nedir arkadaş yaneyse yerimizi korumuşuz en azından.
Ben bu oyunu anlamadım gitti. 4 puanla yerimi koruyorum, 17 puanla 1 basamak düşüyorum.![]()
Kredimi tüketmişim, artık toto lige göre tahmin yapıcaz, akla mantığa göre değil![]()
Beklediğim gibi bir basamak yükselerek dördüncü sıradayım. Üst ile arayı açmamak lazım.
31.sıraya çıkmışmfarkıda 130 puana indirmişim
)
Bu hafta 5'te 4 gidiyorum, BJK 2-0'dan maç vermeseydi 5'te 5 olacaktı ama kısmet.
...
Haftayı 9'da 3 ile kapattım. Yine, kötü bir puan bekliyorum. Düşüşüm devam eder bu hafta da.![]()
1. yim oollllley ama sondan zaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Last edited by di canio : 07.Şubat.2013 at 02:05
9'da 3 yapmış yine. Toparlanamadık bi türlü.
Canım FEDA olsun sana !
Sonuç Tablosu;
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 20. Hafta Sonuçları
Yavaş yavaş yükseldim bu hafta ilk 10'a girerim heralde.![]()
Bu hafta sonunda 11'e yerleşirim gibi gözüküyor![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
gecen sezonun sampiyonu koltugunu devralmis![]()
14 hafta yoktum bandan dolayi yinede 36. sirada olmak iyi lig bitene kadar hedefim ilk 20
1 sırada olsa yükselmişim, güzel![]()
Neyse zirve ile aradaki fark epey azalmış.