Sonuclari bu aksam yayinlayacagim srkadaslar. Gecikme icin kusura bakmayin.
Sonuclari bu aksam yayinlayacagim srkadaslar. Gecikme icin kusura bakmayin.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 22. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Bir basamak düşmüşüm. 6 puan az. Bu hafta 20 ve üzeri puan kazanmak şart.
Uzun zaman sonra haftanın birincisi olmak güzel![]()
15, 16 derken; 18 puan gelmiş.Sıralamadaki yerimi de korumuşum, güzel.
Geçen hafta 3 bu haftada 1 puan aldıkRekor kırıyoruz tersten.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
11 puan almama rağmen 1 basamak yükselmişim, güzel oldu bu. Haftalardır 11 puanın üzerine çıkamıyorum, bu hafta çıkarım inşallah.![]()
Canım FEDA olsun sana !
28 - 28 gidiyoruz hadi bakalım3 maç kaçırmam beni gerilere itti
![]()
uuvvv28 puan
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu hafta 8'de 4. GS kazanırsa 9'de 5.
Bu hafta 9'da 3 yaptık kötüydük.Bildiğimiz bir maç Galatasaray,diğeri Fenerbahçe.Umarım sıralamadaki yerimi korurum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
9/5 yaptim 20 uzeri puan alirim galiba
Birincinin 9'da 2 yaptığı haftada 9'da 5 iyidir. Fark kapanıyor. Yalnız genel olarak bir hafta yüksek puan çeken diğer hafta düşük puan çekiyor banko![]()
9'da 5 yaptık bu hafta hayırlısı olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
9'da 6 yaptım. Sağlam bir puan bekliyorum.
9'da 5 yaptım bende, iyi sayılır.
Canım FEDA olsun sana !
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 23. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
23. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Bu kural doğrultusunda mpaker66 arkadaşımızın SB Elazığspor - MP Antalyaspor maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
29 puan iyidir iyi
3 ve 1 puan aldığımız 2 haftanın ardından 30 puan ilaç gibi geldi![]()
Spy.94 On FireBu hafta şansımız yaver gitmiş inşallah ileriki haftalarda da buna yakın performanslar görürüz
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
28 puan almışım la. 4. sıraya kadar yükseldim.Haftanın en çok puan alan yarışmacısı olmayı başaramadım yine de.
![]()
Ben niye 0 almışım anlamadım tam![]()
24 puan iyiymiş. Birinciyle arayı baya kapadık. Bu haftada 15 üzeri alırsam iyi olacak.
mpaker66
7 maça aynı skoru oynadığın için 0 olarak işlenmiş.
49.luktan 46.lığa....
Iyi Atlamışız Sıra :d
uzun zamandan sonra iyi bir puan aldık sayılır.
az kalsın oynamayı unutuyodum bugün![]()
4'de 1. Yine kötü başladık.
Bursa-Sivas maçında Sivas galibiyetine tek 1 kişi bile oynamamış enteresan. Akhisar'a bile 4 büyükler dahil her deplasmanda oynayan çıkıyorken... Bursa yendi gerçi ama genede Sivas'a en azından 3-5 kişinin oynamış olmasını beklerdim.