Milan'da revizyon zamanı geldi..
Milan'da revizyon zamanı geldi..
So what?
Saike
4-3-2-1 sisteminde R10 gelirse Kaka ve R10 forvet arkası etkili oynarlar.Milan'ın hücum gücü güçlenir.Artık değişiklik vakti geldi Milan için.
So what?
Saike
Milan kötü yenilmis.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
gol seviçlerinde bir şey dikkatimi çekti
interin futbolcularıyla mancini arasında enseye şaplak göZe parmak gibi bir durum söz konusu
iki takıma da uyuz oluyorum biri transfer yapmaz diğeri 50 tane adam alır ne dengesiz takımlar bunlarya
milan kötü yenilmiş inter de farklı öne geçiyor sonra da goller yiyor bir dengesizlik var çözüm bulmalı mancini
Fiorentina Palermo'ya 3-2 yenildi.90+3 lerde yedi golü şanssızlık
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bende FM08'de Giovinco'yu almak istiyordum. Demek haklıymışız. Güzel liste tebrikler.
O maç Fiorentina'nın hakkıydı. İlk yarı Palermo 1-2 kez geldi sadece Fiorentina kalesine. Ama Fiorentina hepp yüklendi fakat ilk yarı maalesef 1 gol buldu.2. yarıda yine aynıydı, Fiorentina'nın 2 topu direkten döndü, maçın kontrolü de onlardaydı. Ama Palermo son anlarda attığı 2 golle maçı kazandı. Açıkçası üzüldüm.
![]()
Süper olur ama Kaka'nın kalacağı ne malum ?
Saçma .
Bu italyan futbolu ne iş yaaa Juve'nin başı belada.
Milan berbat.
Juve çok şansız şu an çok daha iyi puanları olabilirdi. İnter'in ensesinde olacaklardı ama hakemler bırakmadı.
cezayı kamera kesti!
İtalya Serie A'da hafta sonu oynanan Napoli-Juventus maçında, takımı Napoli adına penaltı kazandıran golcü futbolcu Marcelo Zalayeta'nın hakemi aldattığı tespit edildi ve Uruguaylı oyuncunun iki maç müsabakalardan men edilmesine karar verildi.
Napoli'nin Juventus'u 3-1 yendiği lig karşılaşmasında, eski takımı Juventus karşısında bir penaltı yaptırarak takımının galibiyetine katkı sağlayan Uruguaylı golcü Marcelo Zalayeta, İtalya Futbol Federasyonu'nun takibine takıldı. Federasyonun, karşılaşmada Juventus aleyhine verilen iki penaltı kararını incelemesi sonucu Zalayeta'nın hakemi aldattığına hükmetti ve Uruguaylı futbolcuya iki maç müsabakalardan men cezası verdi.
Bu arada, karşılaşmada verdiği tartışmalı penaltı kararlarıyla maça damgasını vuran İtalyan hakem Mauro Bergonzi'ye ise federasyon tarafından bu hafta maç verilmediği açıklandı. İtalyan gazeteleri ise Bergonzi'nin İtalya Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'nın Bergonzi'yi kızağa çektiği yorumlanırı yapıyorlar.
CoLLina yönetiminde ki İtaLyan hakemLerin bu yıL berbat maçLar yönetmesi gerçekten çok garip.CoLLina gibi bir adam da demek İtaLyada ki derin DevLet meseLeLerinin önüne geçemiyor.Yöneten yönetiyor.CoLLina sadece kukLa.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Açıkçası bu yazını ilk gördüğümde kendi kendime dedim ki: 'Bu arkadaş fanatik, takımı yenilmiş, o yüzden böyle konuşuyor diye'. Ama harbiden böyle birşey olamaz. Nasıl penaltı onlar. Sanki hakemlerle oyuncular anlaşmış gibi, 'ben kendimi yere atıcam sen de penaltıyı ver' dercesine.
İnanılmaz bir olay bence bu.
şaşırmadım.bunlara alışmak lazım
r10 İtalya Liginde yapamaz...
Pato dışında genç adam var mı ki![]()
İtalya'da böyle şeyler normal
![]()
Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış![]()
Enekli takımı tabiki. Onun bunun artığını toplayan bir takım haline geldi maalesef milan.
Dida>33
Kalac>34
Maldini>39
Simic>31
Oddo>>31
Jankulovski>30
Nesta>31
Cafu>37
Ambrossini>30
Emerson>31
Brocchi>31
Seedorf>31
Ronaldo>30
F.İnzaghi>33
Favalli>35
Serginho>36
I.Ba>33
Evet gerçektende yaşlılar takımı değil...
Napoli'nin Juventus'u 3-1 yendiği lig karşılaşmasında, eski takımı Juventus karşısında bir penaltı yaptırarak takımının galibiyetine katkı sağlayan Uruguaylı golcü Marcelo Zalayeta, İtalya Futbol Federasyonu'nun takibine takıldı. Federasyonun, karşılaşmada Juventus aleyhine verilen iki penaltı kararını incelemesi sonucu Zalayeta'nın hakemi aldattığına hükmetti ve Uruguaylı futbolcuya iki maç müsabakalardan men cezası verdi.
Bu arada, karşılaşmada verdiği tartışmalı penaltı kararlarıyla maça damgasını vuran İtalyan hakem Mauro Bergonzi'ye ise federasyon tarafından bu hafta maç verilmediği açıklandı. İtalyan gazeteleri ise Bergonzi'nin İtalya Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'nın Bergonzi'yi kızağa çektiği yorumlanırı yapıyorlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adaletin az da olsa tecelli etmesiyine de sevindirici