Ben sana sponsor olurum maykıl.
Ben sana sponsor olurum maykıl.
Oo kesin geliyorum o zaman![]()
peki izmir-istanbul buluşması yapalım mı?
detayları izmir buluşmasında yazdım.
hatta farklı iler de olur.
yani turksportal olarak türkiye nin değişik illerinden Fm hayranı kişiler bir araya gelir.
Çılgın bir proıje yani.Anca bu tarz şeyler benden çıkar zaten
kimse de ilgilenmez![]()
20 temmuz gibi buluşma ayarlarsanız mutlaka İstanbul'da olurum![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
O zaman 9-10 veya 16-17 Temmuz tarihlerinden birisinde karar kılalım.
So what?
Saike
Tamam önerileri alalım.Ona göre çoğunluğa uyacak şekilde ayarlarız bir tarih.![]()
So what?
Saike
İlhan abi için tamam da ben Cihan için 10 dk ertelemem buluşmayı![]()
O değilde şöyle adalarda mangal partisi olsa nasıl olur?
O baya büyük bir organizasyon.Onun altından kalkabilir miyiz ki.![]()
So what?
Saike
Aslında çokda büyük bir yükü yok.Kabataş iskelesinde toplanılıp gidilir.Herkes 10 yada 15 tl koysa rahatlıkla bir mangal partisi düzenlenir.Denize karşı mis gibi![]()
Ona kaç kişi gelir,gelebilir sıkıntı orada işte.![]()
So what?
Saike
Adalara bende gelirim seve seve .Şöyle en az 7-8 kişi çıkarsa baya güzel bir buluşma olur.
Valla benim de kafama yattı.Hep aynı şeyleri yapıyoruz.Farklı,güzel bir organizasyon olur.Yalnız mangal işinde tecrübeli olan var mı? Daha önce adalarda mangal yapan var mı? Tecrübeli eleman lazım olacak. Bir de çok katılımlı olması lazım tabii.Bunları halledebilirsek yapabiliriz sanırım.![]()
So what?
Saike
Şimdi hangi adaya gideceğimiz de önemli Büyükada yanlış bilmiyorsam Mangal yakılmaya pek uygun değil. Dip bucak gezdim sayılır tepede baya büyük bi orman var ama kimse yok oralarda hiç mangal yakanıda görmedimHeybeliadaya gittim oraya da millet mangala gidiyor resmen
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Büyükada'da mangal yapıcak yer var.Adını unuttum ancak güzel bir mekanı var.Giriş 3 tlydi.
Zaten gidersek büyük ihtimal Büyüada'ya gideriz.Mangalda sorun değil yahu yakarız![]()
Last edited by C h A o S : 29.Haziran.2011 at 23:04
Büyükada'da mangal yasak zaten. Chaos'un dediği gibi bir yer var girişi ücretli orada yakabiliyorsun mangal.