Siz üstte didişirken sessiz sedasız takipteydim, fırsat kolladım, liderliği aldım. Şimdi liderliği korumak zamanı.
Siz üstte didişirken sessiz sedasız takipteydim, fırsat kolladım, liderliği aldım. Şimdi liderliği korumak zamanı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bak bak, liderliğe yükseldiği hafta nasılda aynı gün açıklıyor sonuçları
Şaka bir yana 5 hafta 0 çekip genede liderliğe yükselebilmek önemli bir başarı, helal olsun. Ama sanada bir nazar değdirmek lazım
Tek tek gelin yahu. Deus, Matthaus, Tenacious kaç haftadır bu arkadaşları geçmeye çalışırken ve en sonunda başarmışken şimdi sen çıktın aradan olmadı Osman. Hem kullanıcı adının sonu uyumsuz (Deus, Matthaus, Tenacious...). Corpus olabilir mesela, o gelsin![]()
Güzel tespit"Akıl"ın eş anlamlısı olduğunun altını da çizelim
![]()
Bu da ispatı:
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=1344
Her hafta yükseliyorum sonunda ilk 10a girmisim.Geçen sene 4. bitirdik bu senede hedef ilk 5
![]()
Neyse geçen haftayı kurtarmışım sağlam puan götürmüşüm valla![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ilk kez liderlige yukselmistim, Orcun da tabureye tekmeyi attigina gore sanirim son kez olacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
1 puan almışım ya rezillik.![]()
Canım FEDA olsun sana !
30 puan almışım, sessiz derinden geliyorum ilk 10'a..
30.sırayademir attım) 140 fark..
3'te 2. Sivas son dakikada atmasaydı 3'te 3 olacaktı. Bundan önceki haftada Gençler ve Akhisar son dakikada atınca puanlar gitmişti. Siz dua edin bu son dakika gollerine yoksa fark açılmıştı![]()
Pedriel benim için attı o golü3/3!
Pedriel sağolsun 3'de 2![]()
Canım FEDA olsun sana !
Hayret bende 3 te 3 yapmışım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Teeh spor toto oynamalıymışım bu hafta
Kalan 4 maçtan 3'ünün sonucunu daha tutturma ihtimalim yüksek, Elazığ-G.Birliği maçında ne olacağı belli olmaz sadece.
7'de 6 ile kapattım günü. Hadi bakalım, nazar değdirme çalışmaları başlasın!
Vuuuhuuu! 7/7!
Haftayı 9'da 6 ile kapattım. Biri puanlamayı paylaşabilir mi . Ben bilsem hesaplayacağım ama bilmiyorum![]()
3 te 3 başlayıp 9 da 4 bitirmek de bana mahsustur herhalde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kayseri'yi tutturamadık, kendi kişisel rekorumu kırdım 9'da 8 yaptım.![]()
9'da 7 ile eskiye dönüş sinyalini çaktık. NAZAR DEĞMESİN!![]()