Aykut ne düşünüyordur acaba şimdi, çok merak ediyorum ?
Aykut ne düşünüyordur acaba şimdi, çok merak ediyorum ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
itandje bence iyi bir transfer,Aykut yedek kaleci olarak kalir takimda(umarim).
Hyypia'yı ne yapacakmış Galatasaray çok merak ediyorum pek inandırıcı gelmiyor bu adamın transferi
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Itandje'yi bir defa izledim ben. Üst düzey bir kaleci değil bana göre.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bence Aykut formayı kaptırmaycak bu yeni gelene tabi belli de olmaz hayrlı olsun Gs' ye...
Itandjenin aykuttan çokta iyi birisi olduğunu düşünmüyorum boşa alıyor gs kanımca
Itdandje gelirse gereksiz bir transfer olur kaleci dediğin 1 kere alınır sonuçta![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sen git Isaksson gibi adamı elinden kaçır sonra git Itandje diye bi adamı getir.Umarım iyi bir kalecidir hiç izlemedigim için yorum yapamayacagım.
Bende kendisini hiç izlemedim. Nedir ne degildir bilmiyorum. İzleyip görecegiz. Fransa liginde iyi performans gösteriyormuş ve o dönem milli takıma kadar yükselmiş. L'pool a yedek kaleci olarak transfer olmuş ve doğru dürüst forma sansı bulamamış.
Bunlar duyduklarım. Ben izlemedigim için kendim yorum yapamıyorum. Umarım boşa transfer olmaz.
İtandje ilginç gercekten ismi cıkmadan önce sorulsa bana kimde oynadığını bilmiyordum acıkcasıUmarım iyi olur
![]()
Ben Itandje'yi Lens'te iken de biliyordum ancak hiç dikkat etmemiştim. Liverpool'a transfer olmadan önce ligde 170 maçta görev almış. Bu konuda tecrübe sıkıntısı olmaz ama avrupa için yeter mi onu bilmiyorum.
Orkun gitsin de Aykut takımda kalmalı.
Alman ''Bild am Sonntag'' gazetesi, Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Lincoln'un VfL Wolfsburg'a gelmek istediği için Türkiye'ye dönmediğini iddia etti.
Haberde, ''Lincoln, Magath'a gitmek için mi asıyor?'' başlığıyla verilen haberde, FC Schalke 04'ün eski oyun kurucusu Lincoln'un Galatasaray'dan kovulmanın eşiğinde olduğu ve Lincoln'un mazereti olmadan 3 gündür antremanlara katılmadığından dolayı da 150 bin Avro ceza ödeyeceği belirtildi.
Lincoln'nun Galatasaray'da mutlu olamadığı, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe'nin Lincoln'a bağımlı olmadıkları sözlerine de yer verilen haberde, Lincoln'u 2006 yılında Ballack'in yerine Bayern München'e transfer etmek isteyen şimdiki VfL Wolfburg'un teknik direktörü Felix Magath için bir şans olduğu belirtildi.
Magath, Lincoln'un iyi bir orta saha oyuncusu ve güçlü bir oyun kurucusu olduğunu söyledi.
Haberde ayrıca, Lincoln'un Wolfsburg'da oynayan Grafite'nin arkadaşı olduğu, kendisinin Wolfsburg'a gelmesinden dolayı sevineceği, iki arkadaşın sürekli telefonla görüştükleri kaydedildi.
Güzel olur. Sorumsuzluk diz boyu, gitsin.
Ne Lincolnmüş abicim ya.. Direk Almanyaya geçiş yapsın gelmesin Türkiyeye.. Bu vakitten sonra gelse zaten ne yararı olur ki..
Valla gitse üzülmem acıkcası. Bedava gidemez zaten. Wolfsburg Wolfswagen gibi bir gücü arkasına almış bu sene önemli isimler takımına kazandırmış bir kulüp. Verirlerse Bonservisi yönetim de satmayı ciddi olarak düşünür bence..
Bir de bu arkadaslık mevzusu var ya tam komediHerkesin bi arkadası var diye o kulübe yolluyor basın. bknz Kuranyi - Lincoln arkadas ve Kuranyi Gs flörtü; Carlos - Ronaldo ile arkadas Ronaldo fb de ; Özhan canaydın - Haim Fresco ile arkadas , Fresco ne zaman fransa liginden oyuncu almaya kalksak bize yardım eder(nedense hiç bir oyuncu gelmedi
) vs vs .
![]()
Yahu yaziklar olsun bu adama.Okadar arkasinda durdu bu taraftar,1 sene boyunca yatti ama yine taraftar Lincooollln diye bagirdi,onu bagrina basti.Bu adam ise yan gelip yatmaya,gününü gün etmeye devam ediyor.Yahu insanda biraz utanma,gurur,terbiye olur yav ! Okadar para aliyor,hicbirsey oynamiyor,bari antremanlara zamaninda katil !
arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da, şimdi yıllardır sorun çektiğimiz AMC mevkisine oyuncu mu arayalım tekrar? Elindeki kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Biz kolaya kaçmayalım, ben hala güveniyorum Lincoln'e. Takıma faydası olacaktır. Biz desteğimizi yine yaparız arkadaş. O oynamazsa kendi ayıbı artık..
kullanıcı adımdan utanıyorum resmen...
Lincoln u satsin Galatasaray, bu saaten sonra bi yarari olmaz. Bukadar disiplinsiz bi futbolcuyu ne yapcaklar ?
uA'da bu konuda çok titiz. Lincoln için geçen seneki ortam olmayacak, eğer kendine çeki düzen verebilirse o zaman düşünülür.
Arkadaşları Burda ter dökerken, Ülkesinde Keyifle def çalan birisinin bu hareketi kabullenemez bence.. Kim olursa olsun..
Bence Lincoln Galatasaray'ı kafasında bitirmiş.Ayrılmak için böyle davranıyor.Çünkü geçen sezon sezon başı hariç çok az katkısı vardı aldığı paraya göre.Bunun için bu sezon çok çalışıp elinden gelenin en iyisini yapmak yerine antremana katılmıyor.Bunun tek bir izahı var bence:Takımdan gönderilmek için bunları yapıyor..
Bence satılsın.Sezon başında böyle arıza çıkaracaksa pek yararlı olmaz yine.
So what?
Saike
Lincolnun bu tavırları buraya para için geldiğin gösteriyor yazık egrçekten böyle bir isime yakışmıyor hiç
Şartlar sunuldu
Kamerun asıllı Fransız kaleci Charles Itandje'ye transfer şartları sunuldu! Beklemedeyiz
Yeni sezon için yabancı bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasarayımız, Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles Itandje'yi, İstanbul'a getirip, şartlarını sundu. Görüşmelerin olumlu geçtiği ancak karar vermek için süre isteyen İtandje'nin İngiltere'ye dönmeden kararını Galatasaray yönetimine bildireceği belirtildi. Öte yandan Liverpool'un kalecisi Reina'nın yedeği olan Charles Itandje ile ilgili sorulara sabahki antrenmanın ardından cevap veren teknik direktör Michael Skibbe, "Ben özellikle Galatasaray gibi büyük kulüplerde her pozisyon için birçok iyi oyuncu olması gerektiği kanısındayım.
Hem Orkun hem de Aykut geçen sene çok iyi performans gösterdiler. Takım için gerçekten çok faydalı oldular. Onların yanında çok iyi bir kalecinin olması bence tüm takımın hayrına olacaktır. Bunun faydasını göreceğiz. Bence bütün pozisyonlarda buna benzer bir uygulama olmalı. İtandje bizim takip ettiğimiz kalecilerden biri. Eğer anlaşma gerçekleşirse önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacaktır" şeklinde cevaplandırdı.
Kaynak: DHA
Lincoln'ün derdi başka
Alman Birinci Ligi Bundesliga ekiplerinden VfL Wolfsburg'un, Galatasarayımızın Brezilyalı yıldız oyuncusu Lincoln'ü önümüzdeki sezon için transfer etmeyi düşündüğü öne sürüldü. Bild am Sonntag Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre, Wolfsburg Teknik Direktörü Felix Magath'ın, Lincoln'ü kadrosunda görmek istediği, bu nedenle Lincoln'ün Türkiye'ye gitmediği belirtildi.
Galatasarayımızın sezon hazırlıklarına başlamasına rağmen antrenmanlara katılmayarak ülkesi Brezilya'da film çekimi yaptığı öne sürülen futbolcusu Lincoln'e 150 bin Euro para cezası vereceği de haberde kaydedildi. Gazetenin haberinde, ayrıca kulübümüzde sorunlu bir sezon geçiren sambacının İstanbul'da mutsuz olduğu ifade edildi. Sarı-Kırmızılı ekibimizin yeni Alman hocası Skibbe'nin "Biz Lincoln'e bağımlı bir takım kurmuyoruz" şeklindeki sözleri de gazete de yer aldı.
Bild am Sonntag, Magath'ın Brezilyalı oyuncuyu Bayer Münih'de antrenör olduğu dönemde de Chelsea'ye giden Ballack'ın yerine istediğini, ancak kulübün Van Bommel'i transfer etmesi nedeniyle bunun gerçekleşemediğini yazdı. Wolfsburg'da oyun kurucu pozisyonu için futbolcu arayan teknik adamın, Lincoln'ü bir kez daha gündemine aldığı ifade edildi. Lincoln'un çok yakın arkadaşı olan Grafite'nin Wolfsburg'da oynamasının da Almanya'da futbol oynaması için bir önemli bir nedenlerden birisi olduğu kaydedildi.
Kaynak: DHA
İTANDJE İSTANBUL'DA
Yeni sezonda yabancı bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasarayımız, Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles Itandje'yi, İstanbul'a getirdi. Galatasarayımız ile transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a gelen Itandje'nin Galatasaray Kulübü'nü ve İstanbul'u göreceği öğrenilirken, oyuncu ile transfer pazarlıklarının da halen devam ettiği kaydedildi.
İki tarafın anlaşması halinde Charles Itandje ile sözleşme imzalanacak.
Kaynak: AA
"Lincoln salı günü idmanda"
Galatasarayımız, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln'un antrenmanlara, 1 Temmuz Salı günü katılacağı bildirildi. Galatasarayımızın teknik direktörü Michael Skibbe, antrenman sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Lincoln'un çalışmalara salı günü katılacağını söyledi.
Böylece 5 gündür haber alınamayan Brezilyalı oyuncu için tartışmalar son bulurken, çalışmayı izleyen yaklaşık 50 kişilik taraftar, "Lincoln nerede" diye tezahüratta bulundu.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen ve milli takımlarda yer alan oyuncuların katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcularımız, tek pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı.
(A) takımı oyuncuları ile PAF takımı oyuncularının karşılaştığı maçta, futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, Ümit, Hasan ve Aydın attıkları birbirinden güzel gollerle antrenmanı izleyen taraftarlardan bol bol alkış aldılar. Antrenmana, ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarını tesislerde sürdüren Semih ve Uğur ile tedavisini Almanya'da sürdüren Serkan katılmadı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved