ben kendi adıma tiksinmedim çünkü kendi takımımla eplye çıkana kadar bi 10 sezon olur ordan avrupa kupasına katılmak için mücadele desek bi 5te öyle olur anca sana yetişirim yani![]()
İstifa Et
İstifa Etme
ben kendi adıma tiksinmedim çünkü kendi takımımla eplye çıkana kadar bi 10 sezon olur ordan avrupa kupasına katılmak için mücadele desek bi 5te öyle olur anca sana yetişirim yani![]()
eto'o bitmiş.
senn kariyer ayrı bi zevkli bunu bitirsem bende düşünüyorum ama o tip bi kariyere başlasam da herhalde fm 12 çıkar![]()
çıkabilitesi vartransfer çok zor ne kiralık adam geliyor nede iyi adam freelerden idare ediyorum yıllardır
eto'o bitmiş.
arkadaş bu almanlar hakkaten bırakmıyo alıyo maçı tam namalupbuz diyodum grupta doksan artı ikide atıılar golü
![]()
yok malesef zaten kural var burda alamıyorsun
eto'o bitmiş.
off ne zevkli olur öyle yav
ligde seri yakalaska da fener affetmiyo tek beraberliği var bunca iyi performansımıza rağmen fenerin beş altı puan gerisindeyiz
![]()
bu oyuncuyu çok bepenmiştim ama pahalı bulmuştum profile göre
ama asistanım bi not gönderdi sözleşme imzalamamış kulübüyle bende hemen kaptım
profili çok sağlam çok işimize yarayacak
![]()
O.L. İle son maçımızı oynayacağız şl grubunda gruptan çıkmamız garanti o yüzden formaliteden öteye geçmicek bu maç
ama OL için şl uefa mücadelesi olacağı için baya kasacaklar
Last edited by sarianet : 08.Mayıs.2011 at 01:03
ahhh ülen yıllık 9.25 M maaş istiyo kulübü vermeye hazır da alamıyoruz oyuncu da gelmeye hazır bu profili kaçırdığıma çok üzülüyorum
![]()
ilk yarıyı kapadık fb ile aramızda üç puan var
hakkaten fenerbahçe yuh ne bu performans kardeşim yav
![]()
25.Hafta fenerbahçenin 6 puan ardında beşiktaşla karşılaşacağız alacağımız bir malubiyet şampiyonluk ruyasını sona erdirir
Beşiktaşı harika futbolla ve farklı skorla yendik fenerbahçeyi kalan haftalarda yakalamak zor olacak ikili avaarajda da fener önde bakalım neler olacak
![]()
İNTER.... çok zorlu bir rakip çektik daha önce real madridi yenmiştik bakalım inter ne durumda
![]()
zorlu fixtüre girdik iki inter maçı arası birde Galatasarayla maç yapacağız inşallah oyuncularımızı fazla kaybetmeden oynarız
![]()