blaceagle3992>>>R.Madrid
GeNç KaRTaL<<<<At.Madrid
fenerbahce_1907>>>>Valencia
Oghuse<<<<Barcelona
güzel bir kariyere benzio takip etmeye çalışcam
tüh ya valencia yenilmiş
Athletic sahasında çok iyi oynayan bir takım skor normal...Başarlar hepinize...
CL Grup Maçı Dinamo Kiev - FC Barcelona
valencia'nin Athletic'e yenilmesi kötü olmus.
tabıkıde oğuz abi ama valencia da guveniyorum REAL MADRİD bence küme düşer çünkü önemli olan yıldız oyuncular değildir
La Liga 2.Hafta
Dikkatsizliğimden dolayı Jorquera'yı kaleye geçirdiğim maçta sonuç bu..
Barça'da Ronaldinho Şoku
Betis maçında sakatlana Ronaldinho'nun 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Yılın Derbisine Saatler Kaldı
Dünyanın en büyük derbilerinden biri olarak gösterilen el clasico yani Real Madrid-Barcelona macı yaklasık 2 saat sonra Santiago Barnabeu stadyumunda oynanacak.Otoritelere göre macın favorisi Real Madrid.Bundaki en büyük sebep ise Ronaldinho'nun sakatlıgı.
Ooo büyük maç gelmiş , çatmış bizim haberimiz yok. Her ikinizi de tanıyorum ikinize de başarılar.İyi oynıyan kazansın açık oynayın bol gollü olsun.
La Liga 3.Hafta
La Liga 4.Hafta
La Liga 3.hafta
La Liga 4.hafta
Şampiyonlar Ligi E grubu ilk maç
Athletic Bilbao maçında kötü oynadık;korner ve penaltıdan gelen 2 golle ilk resmi yenilgimizi aldık.Gimnastic maçı bizim açımızdan kolay bir maç oldu.Ş.Ligi'nde ilk maçımızda galibiyeti kaçıran tar olduk.Roma deplasmanında rakibimize sahayı dar etmemize rağmen aradığımız golü bulamadık.Barca maçı bizim için çok öenmliydi.Oyuncularıma maçı taraftarlar için oynamalarını söyledim ve güzel bir galibiyet aldık.Ligde lider durumdayız.Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.Bizi desteklemeye devam edin
Takımımızın gidişatı çok iyi.Bu sezon büyün kupalara ambargo koyacağız.Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
Şahsım hakkında "deli","zır deli" gibi talihsiz açıklamalarda bulunan Sayın Mertcan Dönmez'i kınıyorum.Ve kendisini bu fevri hareketlerinden dolayı dava edeceğimi herkese duyurmak istiyorum.Saygılarımla..
Real Madrid İdari Menajeri Şemsi Şek
So what?
Saike
İstediğini dava et Şemsi Şek senden korkumuzmu var
Ben İdari Menajerliğe başladığımdan beri böyle pişkin bir menajer görmedim.Görmeyeceğimde.Yok böye bişi.
So what?
Saike
Real derbiyi kazanmış....
Her insan hata yapar. Ayrıca sen beni bezdirdin.Hayatımdan bıktım.
So what?
Saike
CL Grup Maçı Barcelona - Porto