transfer sezonu ne zaman açılıyor bilmiyorum ama kulübe yeni genç yetenekler kazandırmanı bekliyorum![]()
Tebrikler zorlu geçen senenin ardından güzel bitiriş![]()
teşekkürler arkadaşlar biraz fazla ara verdik kaldığımız terden devam ediyoruz ikinci sezon hazırlıklarımız başladı
Acilen aramıza dönmeni bekliyoruz abi.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
GİDEN FUTBOLCULARIMIZ
ENAR JAAGER İSİMLİ DEFANS FUTBOLCUMUZDA LEİCESTER CİTY TAKIMINA 1 M$ KARŞILIĞI SATILMIŞ TRANSFERİ 3 AY SONRA İNGİLTEREDE TRANSFER SEZONU AÇILINCA GERÇEKLEŞECEKTİR
NORVEÇ SÜPER KUPASI FİNALİ
VE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ İKİNCİ SÜPER KUPAMIZI ALDIK NORVEÇİN EN ZENGİN VE KALİTELİ KULÜBÜ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
[sıze=3]transfer Sezonunun Kapanmasına Daha Var Ve
üzerinde Ilgilendiğimiz Iki Futbolcu Var Hemen Hemen
Anlaşmak üzereyiz Inşallah Geç Olmadan Anlaşacaz
Ikisiyle[/sıze]
Kupa yakışmış abi![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
1.HAFTA
SON DAKİKAYA KADAR MAÇ KOVALAMA AZMİMİZ İLK MAÇTA ÇOK GÜZELDİ GERİDEN GELİP SON 20 DK MAÇI ÇEVİRDİK
Abi harika gidiyorsun takım ruhu bu olsa gerek![]()
Yeni sezonda başarılar abi. Transferleri de bi görsek.![]()
TariboWest
daha transfer yapamadım 3 hafta var daha önümüzde paramız değerli hata yapmak istemiyoruz
Süper kupa yı kazanman güzel olmuş tabi lige güzel başlamanda ayrıca cabası bu sezon daha iyi olcak gibi![]()
2.HAFTA
3.HAFTA
LİGE İYİ BAŞLADIK AMA LİG ÇOK DAHA ÇETİN GEÇECEĞE BENZİYOR
Güzel sonuçlar abi, ilerki maçlarda dahada iyi olur![]()
Sezona iyi bir başlangıç olmuş abi. Umarım böyle devam eder.
TariboWest
TRANSFERLERİMİZ
EDVARD SKAGESTAD
21 YAŞINDAKİ DEFANS OYUNCUSUNU KADROMUZA KATTIK
TOR OYVİND HOVDA
21 YAŞINDAKİ DEFANS OYUNCUSU KADROMUZDA
JOHANN BERG GUDMUNDSSON
YENİ SOL AÇIĞIMIZ 20 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZLARIMIZDAN BİRİ OLACAK TRANSFERİMİZ GELİŞİ İLE KANTELBERG İN YEDEK KULÜBESİNDE OTURMASI KAÇINILMAZ OLACAK
tanıtım videosu
Transferler güzel abi![]()
Güzel kariyer küçük ve sıcak bir takım ve endüstryelleşmemiş bir futbol.
İlk sene başarı mükemmel.
Bu sene tekrarını ve avrupada en azından grupları bekliyorum
selam arkadaşlar tekrar dönmek güzel bilgisayarım ex olunca byağı bir süre uzak kaldım artık neyse yeni sistemi topladım tekrar yeni bir kariyer ile devam edecem takım seçiyim kendime bu kariyeri kapıcam