Ligde ne olursa olsun Şampiyonluk gelecekdir de Avrupa'da işler kötü gerçekten.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
![]()
STSL 14-15-16-17. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 6. Maç
Şampiyonlar Ligi'nden sonra Avrupa Ligi'ne de veda ettik. Büyük hayal kırıklığı yarattık ve grubu sonuncu bitirdik.
![]()
Porto ile berabere kalınan maçtan sonra Kadıköy adeta cehenneme döndü. Özellikle TD Ümit Boğa'ya büyük protesto vardı. Ümit Boğa'yı istifaya çağıran taraftarlar ayrıca futbolcular ve yönetim aleyhinde de tezahüratlarda bulundu. Maçın üzüntüsüyle kendini kaybeden bir grup Fenerbahçe taraftarı ise koltukları kırdı ve pankartları ateşe verdi...
![]()
İstifaya çağrılan Ümit Boğa'nın ne karar vereceği merak konusu. Maçtan sonra konuşan bir taraftar ise sezon başında yapılan büyük yatırımların boşa çıkmasının kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. TD Ümit Boğa ile Avrupa'da başarı geleceğine inanmadığını söyleyen taraftar bir an evvel hocanın istifa etmesini istedi...
İlk yarı sona erdi.
TariboWest
Avrupa'daki Hüsrandan Sonra Konuşan Ümit Boğa Taraftarlardan Özür Diledi ve Umut Dağıttı.
"Sözlerime Büyük Fenerbahçe taraftarından özür dileyerek başlamak istiyorum. Önemli oyuncular transfer ettik ve herkes beklenti içerisine girdi. Fakat böyle bir revizyondan sonra başarı beklemek de pek mantıklı değildi. Bunların yanı sıra transfer ettiğimiz oyuncular arasında genç isimler ağırlıklıydı. Bu sene ilk 11 de forma giyen Atila Turan, Serdar Kesimal, Nkoulou ve Stoch gibi genç isimler ilerleyen yıllarda potansiyellerine ulaşacaklar. Seneye kadromuzu bozmadan sezona başlayacağız ve bu da bizim için büyük avantaj olacak. Devre arasında 2-3 tane daha genç oyuncu transfer etmeyi düşünüyorum. Ayrıca ben bu kadronun bizi başarıya ulaştıracağından emnim. Taraftarlardan isteğim bana ve takımlarına güvenmeleri."
TariboWest
Hocam bu sene olmadı seneye olur dert etme![]()
Toparlarsın Ümit,güven tam
3 transfer yaptık.
İlkay Gündoğan
![]()
Hasan Ali Kaldırım
![]()
Emre Can
![]()
Abdülkadir Kayalı ve Artun Akçakın'ı kiralarken Cenk Tosun, Gökhan Töre ve yeni transferimiz Emre Can'ı rezerv takıma yolladık. Gökhan ve Cenk bir türlü gelişim sağlayamadı. Eğer rezerv takımda da performanslarını beğenmezsem sene sonunda satacağım...
TariboWest
Gelir Ümitim gelir daha 2. sezondasınDevre arası transferleri de güzel olmuş, Gökhan ve Cenk'in gitme kararları da gayet mantıklı. Başarılar
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Barrios benim Zenke gibi yahu![]()
Attıkça atıyor![]()
![]()
ZTK Yarı Final Maçları
![]()
![]()
![]()
STSL 31-32-33-34. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU FENERBAHÇE !
![]()
![]()
STSL Ödülleri
![]()
* Barrios gol krallığını 31 golle kazandı.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU FENERBAHÇE !
![]()
![]()
ZTK Ödülleri
![]()
*Barrios gol krallığını 10 golle kazandı.
Sezonu Çifte Kupa İle Tamamladık !
![]()
Taraftarlar ile aramızdaki sorunları giderdik. Bu seneki çifte kupa bizi Fenerbahçe favorilerine soktu.
![]()
Avrupa hüsranı dışında çok iyiydik. Bu seneki kadromuzdan 9 kişi seneye de as takımda oynamaya devam edecek. Defansın göbeğindeki sorunu Serdar Taşçı ve yabancı bir stoperle çözmeye çalışacağız. Serdar Kesimal'den memnunum fakat Avrupa için daha iyi birini almak istiyorum. Kolo Toure'nin de kiralık sözleşmesi bitiyor. Bonservisi için teklif verdik ama Toure gelmek istemediğini bildirdi. Eğer Toure yine satılık listesine konursa 1 yıl daha kiralayabiliriz.
Ayrıca Barrios'tan da bahsetmek istiyorum. Ligde 31 gol, Türkiye Kupası'nda 10 gol ve Şampiyonlar Ligi'nde 2 gol attı. Toplamda penaltısız 43 golle sezonu tamamladı. Adaptasyon sürecini de geçirdi. Seneye özellikle Avrupa'da bize çok şeyler katacağını düşünüyorum. İnşallah Barrios liderliğinde Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı yakalayacağız...
TariboWest
Sezonun tamamlanmasıyla Fenerbahçe'nin de projeleri ortaya çıkmaya başladı. Özellikle takıma kaliteli gençleri katmak için genç takviye ağını geliştirecek olan Fenerbahçe böylece daha potansiyelli genç isimleri kadrosuna katacak. 1 yıldır proje üzerinde çalışan Fenerbahçe'nin 1 ayda hedefine ulaşması bekleniyor...
![]()
TariboWest
Harika bir sezon geçirmişiz tebrik ederim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe Yedek Kulübesindeki Kaliteyi Arttırmaya Başladı !
Emre Belözoğlu Yuvaya Döndü !
Geçen sezon Man. City'e transfer olan Emre sadece 1 maça çıkmıştı. İngiltere'de aradığını bulamayan yıldız oyuncu 1 yıllığına kiralık olarak Fenerbahçe'ye geldi...
![]()
Karabükspor'un Nijeryalı Forveti Emmanuel Emenike Fenerbahçe'de !
![]()
TariboWest
Emenike uçar gider ..
Alternatiflerle bile Şampiyonluğa yürümek istiyorum diyosun yani![]()