Güzel skor Alican, başarılar.
Güzel skor Alican, başarılar.
Vayy süper gidiyosun kardeşim...Galatasaray'ı çok iyi yapmışlar bu oyunda
Spor Toto Süper Lig
34.Hafta
Maçın Adamı : Colin Kazım Richards [8.7]
Maça yine ataklarla başladık önede geçtik ancak ,Elmander direk kırmızı kartla oyun dışı kalınca yine kontra futbol oynadıkve 4 tane attık , ligi zirvede tamamladık.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Spor Toto Süper Lig
34.Haftada Oluşan Puan Durumu
---
Spor Toto Süper Lig
Play-Off Tablosu
Ligi 82 puanla zirvede tamamladık , iyi bir sezon geçirdik şimdi tüm olanaklarımızı Play-Off'a yönelttik , bu arada Eskişehirspor ile Türkiye Kupası maçımda var ama hepsini yarın oynayıp koyacağım herkese teşekkürler.
Play-off'u güle oynaya şampiyon bitirirsin. Skin adını verebilir misin ?
şampiyon oluruz diye düşünüyorum ben elmanderi deep flying forward olarak oynattım, sen hangi rolde oynatıyorsun?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tebrikler Alican. Playofta da yardırırsın sen
![]()
Şampiyonuz bu sene !![]()
dostum sen bu sene şampiyon olursunama sakatlanmalara dikkat et bence. çünkü play off larda geriye dönüş yoktur yani ileriki haftalarda kurtarırım diyemezsin. yine de bence şampiyonsun. play offlardan sonra sana eğer istersen scouth luk yapabilirim
oyunculara bir bakarız tabi istersen
![]()
kardeş taktiğini kaydedip bir siteye yükleyebilirmisin bende -kullanmak istiyorum. şimdiden tşk.
İlerleyen günlerde taktiği açıklayabilirim.
Tabi canım olur , play off ları biliyorum tabiki kafamda alacagım oyuncular şekillendi yavaş yavaş ama sende oyuncu önerebilirsin
İnşAllah
Sağol kanka bakıcaz artık
Arkadaşlar bu arada Play-Off ve Türkiye Kupası maçlarını , akşama Galatasaray-Mersin maçından sonra oynayacağım![]()
Last edited by Alicanfmfan : 05.Kasım.2011 at 14:53
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -1.Maç-
Maçın Adamı : Ceyhun Gülselam [8.0]
Sezonun değil belkide hayatımın en kısır maçı kaleyi bulan teş şutumuzla maçı kazandık zaten maç moturu herhalde 2-3 kere açılmıstır , kötü futbol ama kazandık
İstatistikler çok ilginç hakikatenAma bundan sonrası önemli olan kazanmaktı, başarmışsın sen de. Devamını bekliyoruz.
EyvAllah , dediğim gibi maç motoru 2-3 kere açıldı acayip kısır bi maçtı.
Türkiye Kupası
Yarı Final
Maçın Adamı : Dede [7.9]
Sahada kaçan pozisyonların yanı sıra müthiş bir atmosfer vardı top bir o kalede bir bu kaledeydi ancak Riera'nın sakatlanıp , Eboue'nin kırmızı kart görmesi planlarımızı alt üst etti maçta Melo birde penaltıdan yararlanamadı , ama penaltı atışlarından finale çıktık rakibimiz Trabzonspor oldu arkadaşlar Elmander 2 haftadır yok , Fenerbahçe maçındada oynayamayacak malaasef.
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -2.Maç-
Maçın Adamı : Colin Kazım Richards [7.6]
Kazanmak için sahaya çıkmıştık ve kazandık zorda olsa , Elmander Trabzon maçıyla birlikte sahalara yeniden dönüyor
Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğun garantileşmiş bence. Tabii kalan maçların da önemi var ama büyük avantaj sağlayacak sana şu galibiyet. Birde Belediye pek yok piyasa da bende açtılar arayı fark attılar.![]()
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -3.Maç-
Maçın Adamı : Colin Kazım Richards [7.9]
Bence bu iş bu kadar arkadaşlar , kalan 3 maçtan 1 puan alırsak şampiyon oluyoruz ki alırız , maça gelirsek oyunu domine ettik , Elmander müthiş döndü sahalara Trabzon maç boyunca uzaktan şutlarla gol aradı ama etkili olamadı.
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -4.Maç-
Maçın Adamı : Tomas Ujfalusi [8.0]
Bu iş bu kadar arkadaşlar harika oyun harika bir galibiyet , geriye kalan 2 maç benim için sadece formalite yedeklere şans vermeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun tebrik ederim.
Harika gidiyorsun . Şampiyonluğun şimdiden hayırlı olsun. Türkiye Kupası'nı da alırsan iyi bir transfer bütçesi seni bekliyor olacak .
Alican taktiiğinde takım verilerini nasıl yapıyorsun ? SS koyar mısın =)
elmander kaç maçta kaç gol attı acaba?
Aynen kardeşim...Derbi maçlarda oldukça başarılısın merak ettim açıkçası =)