%100 türkçe diye bir yazı göremedim ? türkçe olmadan bu fiyata satmasınlar sakın ?
%100 türkçe diye bir yazı göremedim ? türkçe olmadan bu fiyata satmasınlar sakın ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kargo ücreti dahil değil bu fiyata bildiğim kadarıyla. O da 6-8 Lira'ydı sanırsam.
Steam ID: fotosuki
Dikkat edin 75 TL altındaki siparişlerde 15 TL kargo ücreti alıyorlar.
d&r da kargo ücretide yok 63 tl ye siparişimizi verdik kafamız rahat)
Playstore'dan 72 TL 'ye Steam aktivasyonu ile alıyorum. 12 taksit, TTNet faturama her ay 6 TL eklenerek oyun sahibi olacağım.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bir kere de kanıtlamak zorunda kalmayayım de he deyin.
Ön Bilgilendirme Formu'ndan alıntı;
Yazım hatası olabilir çünkü hiç dokunmadan direk kopayala yapıştır yaptım.Sözleşme konusu ürün/ürünler, yasa ve yönetmeliklerle belirlenen siparişin SATICI’ya ulaşmasını takip eden 30 (otuz) günlük süreyi aşmamak koşulu ile her bir ürün için ALICI'nın yerleşim yerinin uzaklığına bağlı olarak ALICI’nın yukarıda yazılı adresine veya aşağıda gösterdiği teslimat adresindeki kişi(ler)(kuruluşa teslim edilir. Kargo Ücreti ALICI tarafında karşılacaktır.E-kitap satışlarında ürün ALICI tarafından bildirilen mail adresine teslim edilecektir. Sözleşme konusu ürün, ALICI'dan başka bir kişi(ler)/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi(ler)/kuruluşun teslimatı kabul etmemesinden SATICI sorumlu tutulamaz.
Belki de ücret gerçekten yoktur.Ama kapıda belirli bir fiyat istenirse şaşırıp kalmayın.Ben hazırlıklıyım şahsen.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kargo ücreti alıcının yükümlülüğünde olan bir şey ancak ödenecek bedel peşin olarak alınıyor başta. D&R için konuşuyorum. Galiba 50 TL üzerine kargo ücretsiz oluyor. Haliyle D&R'dan sipariş verenler kargo ücreti ödemeyecek. Zaten "Siparişlerim" bölümünden incelerseniz siparişi, "Sipariş Bilgileri" bölümünde Kargo Ücreti: 0,00 TL yazmakta olduğu görülüyor.
Ekleme yapayım, dediğim gibi 50 TL üzeri ücretsiz, 50 TL altında ise 3.50 TL kargo ücreti var;
https://www.dr.com.tr/images/card_anket_2.swf
Bilmiyorum artık.İnşallah kargo ücreti yoktur ama hazırlıklı olmak da fayda var.Benim okuyup anladığım kargo ücretini kapıda karşılayacağımızdır.Yanlış anlamış da olabilirim tabi ki.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
15tl olacağını sanmıyorum.5-7 lira arası bişey olmalı
Vatanda 75 tl altindakilere kargo ucreti aliniyormus. ve ortalama olarak 10 tl imis. 10 tl kargo ucreti olarak cok fazla. D&R dan almasi daha mantikli bence zaten vatanda kargoda ekleyince neredeyse ayni fiyata geliyor
52 TL'ye aldım Vatan'dan Kargo 10 TL ise 62 TL işte.![]()
Bence herkes D&R'dan almalı.
1.62 TL
2.2 hafta önce Betayı denemeye hak kazanıyosunuz.
3.Kargo ücreti yok.
4.Diğer diller vardır diye yazan tek site.
oyunu alınca 3 bilgisayarda aktif edebilicez değil mi
Verdim arkadaşlar sipariş, darısı almayı düşünenlerin başına(Uzun zamandır kıyıya köşeye attığım paralar damlaya damlaya göl olmuştu, fiyattaki indirim sayesinde gölün tamamını kullanmak zorunda da kalmadım
)
Ön sipariş tarihi ne zaman sona eriyordu ?