Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 202 sonuç

Konu: 13.2.1 Update Yayınlandı!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir maçta 3 kırmızı kart çıktığı için kırmızı kart olayını abarttı oyun demek, ne kadar sığ bir yorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartlar, sakatlıklar umurumda değil inanın ama aynı goller gerçekten sıktı. Oyun kendini tekrar ediyor. Yahu benim anlam veremediğim bir kaç nokta var;

1-Neden kaleciler top ile bu kadar ilerliyor? Sonra topu kaptırıyor? Sonra boş kaleye gol yiyoruz?
    2-Neden frikiklerde hep aynı goller oluyor? Orta, arkaya kaçırılan adam, kafa ve gol.
    3-Gol olacak pozisyonlarda hep orta açılıyor ve gol oluyor kenardan.

Ve en önemli sorum şu;

1-Neden her maçın son 30 saniyesini hiç pozisyon olmasa da izlemek zorundayız?
    2-Neden her maçın ilk 30 saniyesini hiç pozisyon olmasa da izlemek zorundayız?

Gerildim yahu
    FM Gazetesi

30 saniye değil yahu, 12-15 saniye arası

Beni de biraz rahatsız etti ilk zamanlar. Hele birde 2-3 maç başlama vuruşuyla birlikte golü yeyince
    'eyvah!' diyordum 'yine mi gol geliyor'

Bak sen orta-kafa-golden rahatsızsın. Ben de orta-kafa(altı pas içinden)- aut! tan rahatsızım Batuhan'da altıpastan kafayla gol atamayacaksa kim atacak? 1.75 boyla ben mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    30 saniye değil yahu, 12-15 saniye arası

Beni de biraz rahatsız etti ilk zamanlar. Hele birde 2-3 maç başlama vuruşuyla birlikte golü yeyince
    'eyvah!' diyordum 'yine mi gol geliyor'

Bak sen orta-kafa-golden rahatsızsın. Ben de orta-kafa(altı pas içinden)- aut! tan rahatsızım Batuhan'da altıpastan kafayla gol atamayacaksa kim atacak? 1.75 boyla ben mi?
    Bi ağız tadıyla oynayamadık gitti şu oyunu
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu güncellemeyle beraber 'saha' ekranından bölünmüşe tıkladığım zaman crash dumps hatası alıyorum..Ellerinden öpüyorum sigames..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spikerle oynamaya başladım ben. Çok sıkıldım çünkü hep aynı hep aynı. Hiç değilse golleri görmüyorum sinirim bozulmuyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Herkesin hemfikir olduğu şöyle bir gerçek var ki; 2012'nin maç motoru 2013'ün maç motorundan çok daha gerçekçi ve keyif vericiydi.. 2013ün maç motorundan malesef ben de zevk alamıyorum eskisi serilerdeki gibi.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Afedersiniz ama işin suyunu çıkardınız, tamam FM 13'te kimse bu kadar çok hata beklemiyordu belki ama karşılaştığınız her hata oyundan dolayı diye bir şey de yok...

Hatayı biraz da kendinizde arayın.

Kart konusunda ben hakemin ilk yarım saatteki performansına göre hareket ediyorum, daha agresif yada ayakta savun komutlarıyla oyuncularımı ayarlıyorum. Karttan yana derdi olup da kim baktı o maçın hakeminin geçmiş performansına? Maç başına çıkardığı kart sayısına?

Nasıl gol olsun istiyorsunuz ben anlamadım, Tsubasa çizgi filmindeki goller gibi falan mı olsun istiyorsunuz? Futbol bu yahu.. Hatta futbol oyunu bu

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Resmen forvetler bu update'den sonra yemin mi ettiler ne Tik yok,ama Orta saha olsun defans oyunculari olsun adamlar Yardiriyor.forvet oyuncularima oyle güzel ortalar oyle güzel paslar geliyor ki Top diyor bana vurda Gol olayim dercesine bi dikis tutturamadi sigagames Yazik cok Yazik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Afedersiniz ama işin suyunu çıkardınız, tamam FM 13'te kimse bu kadar çok hata beklemiyordu belki ama karşılaştığınız her hata oyundan dolayı diye bir şey de yok...

Hatayı biraz da kendinizde arayın.

Kart konusunda ben hakemin ilk yarım saatteki performansına göre hareket ediyorum, daha agresif yada ayakta savun komutlarıyla oyuncularımı ayarlıyorum. Karttan yana derdi olup da kim baktı o maçın hakeminin geçmiş performansına? Maç başına çıkardığı kart sayısına?

Nasıl gol olsun istiyorsunuz ben anlamadım, Tsubasa çizgi filmindeki goller gibi falan mı olsun istiyorsunuz? Futbol bu yahu.. Hatta futbol oyunu bu
    Gördüğümüz hataları burada belirtiyoruz ki gerekli kişiler bunları yapımcılara iletsin diye. Daha iyi olsun diye Kimsenin Tsubasa falan beklediği yok. Herkesin istediği, FM 12'deki maç motoruna yakın bir maç motoru. Anlatabildim mi dostum?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Bir maçta 3 kırmızı kart çıktığı için kırmızı kart olayını abarttı oyun demek, ne kadar sığ bir yorum.
    Onu örnek vermek için söylemiştim.Anlayıp dinlemeden yazmakta ilginç olsa gerek

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Gördüğümüz hataları burada belirtiyoruz ki gerekli kişiler bunları yapımcılara iletsin diye. Daha iyi olsun diye Kimsenin Tsubasa falan beklediği yok. Herkesin istediği, FM 12'deki maç motoruna yakın bir maç motoru. Anlatabildim mi dostum?
    Ben de onu diyorum zaten, hataları yazarsın tamam da herkes kendi açığından dolayı karşılaştığı sorunları "hata" diye nitelendirirse ne olacak?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Onu örnek vermek için söylemiştim.Anlayıp dinlemeden yazmakta ilginç olsa gerek
    Tek maçı anlatıp genelleme yapmışsın.

Bu güncellemeden sonra başıma gelen olay (sigames'e bildirdim);

http://www.youtube.com/watch?v=yr_4FynWDEI

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yalnız hata olamaz mı o gol ?

Böyle bir hata gerçekte görmedim kaleci bakıyor resmen. Ciddi bir bug bence diğer forumlarda da gördüm birkaç arkadaş da bu tarz gol yemiş.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    Bu güncellemeden sonra başıma gelen olay (sigames'e bildirdim);

http://www.youtube.com/watch?v=yr_4FynWDEI
    Burak defansta napıyor?
    Top zavallı Ujfalusi'ye çarptı diye ona yazmışlar golü.
    Muslera adam olacak kaleci değil oyunda

Nesil
    2007

Bu tip şeyler pozisyon içlerinde de oluyor. Top bir yere atılıyor diyelim. Bir oyuncum topa yakın, pres yapar ya da topu almaya çalışır diye bekliyorum. O bir yöne doğru koşmaya başlıyor devamlı oraya doğru koşuyor pres, topu almaya çalışma falan hak getire Ya da daha kötüsü topu alabilecekken bekliyorlar sadece. Birkaç kez karşılaştım bu olayla.

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Burak defansta napıyor?
    Top zavallı Ujfalusi'ye çarptı diye ona yazmışlar golü.
    Muslera adam olacak kaleci değil oyunda
    Burak uç forvet ama işte o pozisyonda neden geride bende bilmiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bizim Volkan Demirel her topa bakıyor hayatta. Ben ekrandan nasıl izliyorsam Volkan paşa da öyle izliyor. Defans saçma bir şekilde kale direğinin dibine harika şut çeker gibi pas verirse Muslera izler tabi. Sen dua et bizim Volkan gibi dışarı çıkan topu tutup forvetin önüne bırakmıyor.

Gerçek hayatta imkansız gibi görünse de böyle hatalar olabilir, futbolcuların belirli anlarda nutku tutulabilir ve her şeyi gol olduktan sonra idrak edebilirler

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Tek maçı anlatıp genelleme yapmışsın.
    Öyle anla bakalım bir sürü örnek vermeye kalkarsam ohooo

oyunda aynı tip goller var demek doğru değil bence.çünkü benim maçlarımda gerçekten her tür gol oluyor ve çokta güzel şık goller var.Sezon öncesi hazırlık kampı çok önemli eğer takım uyumunu oturtursanız her futbolcudan verim alırsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 metreden gol kaçırmaktan bıktım arkadaş ya.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Benim maç motorunda dikkaetimi çeken olayların başında kanatlardan yapılan ortalara forvet oyuncularının fizik kurallarını alt üst ederk kafa vurmaları. Adam ön direğe yakınken inanılmaz bir atletizm yeteneği sayesinde, bizim hayretler içerisindeki bakışlarımız arasında, arka direğe doğru süzülerek sıçrayıp kafayı vuruyor, bize de yok artık Lebron James demek düşüyor ne yapalım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gecen seride basarili olan mac motorunu niye komple degistiler onu cozemedim. Eklenti yap genislet ama niye komple degisiyorsun ?

Ha simdide habire gunceleme yapip durumu toparlamaya calisiyorlarki yeni taktik yapmaktan bikti herkes artik !

26. Default

Kabul etmek lazım ki sigames bu sene en çok oyunun kodlarıyla uğraşmış *****lenmemesi adına. İlk defa orginal oyun aldığım senede adamlar bilgisayar oyunları tarihindeki *****lenememis 2. oyunu çıkarttılar. (Bknz. "yok arkadaş bende bisey var")

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bi süredir oynuyorum ben de bişeyler yazmak istedim. oyunda uzaktan şutlarda top balon gibi gidiyo tam önü açık kaleye doğru bi füze beklerken amatör küme oyuncusunun atmayacağı bi şut geliyor, penaltılar gerçekte nadiren kurtarılırken bunda nadiren gol oluyor penaltı olunca hiç umutlanmıyorum artık ve de çok fazla sakatlık var hala düzeltilmiş değil bunlar hallolursa bence geri kalanlar güzel

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu güncellemeyle beraber 'saha' ekranından bölünmüşe tıkladığım zaman crash dumps hatası alıyorum..Ellerinden öpüyorum sigames..
    Emin değilim hocam ama Steam'den oyun kütüphanesine girip Football Manager 2013'e sağ tıklayıp özellikler de. Oradan Yerel Dosyalar sekmesine girip, oyun içerik dosyalarını doğrula seçeneğine tıkla. Belki işe yarayabilir..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

SON 2 Günde 7 Kez Crash Dumps hatası aldım. !

Bu kadar yıl oyun oynamama rağmen bu oyunu oynamayı bilmiyormuşum. Sağ olsun SI bunu bana öğretti. Neresinden tutsam elimde kalıyor, Pendik'ten 4, Elazığ'dan 3 ve Trabzon'dan 6 yiyen bir takımı yönettiğim için daha ne yapabilirm diye soruyorum kendime. Cevabımı bulamadığım için FM12'yi tekrardan yüklüyorum PC'me.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri