Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyeri ilk sayfadan beri okuyanlar, kariyere kaç puan veriyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • 10

14 58.33%
  • 9

4 16.67%
  • 8

2 8.33%
  • 7

1 4.17%
  • 6

1 4.17%
  • 5'ten aşağıya inmem; o kadar da kötü bir kariyer değil

2 8.33%
Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 524 sonuç

Konu: Absürt bir kariyer

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

18. Hafta

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam salvator'un sözleşmesi bitiyor , defansı 10 numara yapar, bide artık , ayın kariyeri oyluyorlar bu kariyeri her halde bu ay oylamadan 1. ilan ederler

Salvatoru takıma kazandırmayı çok isterim hocam, kariyere gelince öyle bir iddaam yok ya , uzun soluklu ve herkesiz okurken keyif alacağı bir kariyer olsun bana yeter

[quote=benzema35;2405204]
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Özellikle senden ara transferde yardım bekliyorum , orta saha ve sağ kanat yardımcı olursan sevinirim

Tabi ki hocam

Sağ Kanata gelirsek Sercan Sararer çok etkili bir oyuncu onu alabilirsin sidney sam var onuda kullandım oda etkili baya birde weiss var pascera'da sözleşmeside devre arası bitiyordu galiba ve Nicusor Stanciu var hem genç hem potansiyelli bu 4 oyuncuya bak alabilirsen faydalı oyuncular hemde ters kanatta da oynayabiliyorlar.

Ayrıca forvet için destro'ya bak geliyorsa mutlaka sözleşme imzalat devre arası 6 ay kalıyor kontrat bitimine genç ve çok kaliteli bir oyuncu.

Orta saha olarak ta verratti'yi kiralayabilirsin , xhaka gelirse alabilirsin , jem karacan da iyi bir alternatif olur .

He ayrıca Salvatore Bocchetti var sözleşme imzalat mutlaka kaya gibi defans onun gibisini bulamazsın kolay kolay .

Birde kaleci sorunun varsa Sinan Bolat ve Ospinaya sözleşme imzalatmaya çalış devre arası ..

Benden bu kadar hocam kolay gelsin transfer harekatında

Kardeşim çok uğraştırmışşım seni bes belli , kusura bakma verdiğin isimlerin hepsi çok çok iyi mutlaka deniyicem hepsini özellikle bonservisi elinde olanları malumun sezon başı çok bonservis ücreti ödedik.

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

19 .Hafta

Nesil
    2012

Salvatore dahil hiç bir oyuncu , sözleşme açmadı Destro açdı onun da maaşını karşılayamadık , artık sezon sonu.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benzema35 View Post

Kardeşim çok uğraştırmışşım seni bes belli , kusura bakma verdiğin isimlerin hepsi çok çok iyi mutlaka deniyicem hepsini özellikle bonservisi elinde olanları malumun sezon başı çok bonservis ücreti ödedik.
    Ne demek kardeşim kariyer zevkli olunca yazdıkça yazasım geliyor hani He yazarken de bak görselliği de arttırdım

Nesil
    2012

Ne demek kardeşim kariyer zevkli olunca yazdıkça yazasım geliyor hani He yazarken de bak görselliği de arttırdım
    Evet fark ettim , bende onu soracaktım yazıları boyamak için hangi programı kullandın

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

20. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Ligde açık ara fark yapmışız bile

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam gidişat çok sağlam , kariyere'de gerçekten çok fazla emek veriyorsun ,

Nesil
    2012

Ligde açık ara fark yapmışız bile
    Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam gidişat çok sağlam , kariyere'de gerçekten çok fazla emek veriyorsun ,
    Herşey çok olumlu gidiyor , ligdeki durumdan ve oynanan futboldan memnunum , akşam 8'de sürpriz gelişmeler olabilir, akşam 8'i bekleyin hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gençlere bu sene şans ver gelişsin gençlik zaten farkı açmışın yeni taktik falan dene tahta-ül lique-1

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Gençlere bu sene şans ver gelişsin gençlik zaten farkı açmışın yeni taktik falan dene tahta-ül lique-1
    Hocam iskelet kadromuz zaten , gençlerden oluşuyor , sağ bek appiah , forvetimiz Ocampos , her ne kadar takımın yıldızı olsa da Leroy Fer bunlar çok genç isimler , daha fazla gence şuan için gerek yok Lig 1 için bunlar pişsin yeter

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Herşey çok olumlu gidiyor , ligdeki durumdan ve oynanan futboldan memnunum , akşam 8'de sürpriz gelişmeler olabilir, akşam 8'i bekleyin hocam
    Çok merak ettim hocam akşam ne gibi bir süpriz olacak kariyerin ismi de kariyerin gidişatına yakışmış , gerçekten çok farklı

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bende çok merak ettim hocam şimdi süprizi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde almış başını gitmişsin hocam

Nesil
    2012

Bende çok merak ettim hocam şimdi süprizi

Biraz ip ucu vereyim o zaman '' sıkıntılı bir sürpriz '' yani sürprizler hep iyi olacak diye bir şey yok kötü olma ihtimali de var

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ligde almış başını gitmişsin hocam

Aynen hocam orantısız güç kullanıyoruz artık ,

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

vay arkadaş millet lennon bize gelmez yok xhaka nasıl der bizde bakkal hüseyin amcayı milli takıma gelmesi için kırk takla atalım adalet mi şidmi bu :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hocam iskelet kadromuz zaten , gençlerden oluşuyor , sağ bek appiah , forvetimiz Ocampos , her ne kadar takımın yıldızı olsa da Leroy Fer bunlar çok genç isimler , daha fazla gence şuan için gerek yok Lig 1 için bunlar pişsin yeter
    Ben mahellede ayagında top gördüklerimi takıma dolduruyorum leroy feri henüz rüyamızda bile göremedik

Nesil
    2012

vay arkadaş millet lennon bize gelmez yok xhaka nasıl der bizde bakkal hüseyin amcayı milli takıma gelmesi için kırk takla atalım adalet mi şidmi bu :F

Ben mahellede ayagında top gördüklerimi takıma dolduruyorum leroy feri henüz rüyamızda bile göremedik

Türkiye'nin ilk San Marino maçını izlerken spiker , San Marino'lu futbolcuların ek iş olarak futbolculuk yaptıklarını söylediğini hatırlıyorum , senin işin inanılmaz zor gerçekten

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

[QUOTE=19karabulut07;2405533]
    Biraz ip ucu vereyim o zaman '' sıkıntılı bir sürpriz '' yani sürprizler hep iyi olacak diye bir şey yok kötü olma ihtimali de var

Sıkıntılı süpriz mi şimdi daha çok meraklandım ya takıma falan birşey mi oldu leroy fer'e araba falan mı çarptı yoksa
    Last edited by benzema35 : 22.Ocak.2013 at 17:38

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Türkiye'nin ilk San Marino maçını izlerken spiker , San Marino'lu futbolcuların ek iş olarak futbolculuk yaptıklarını söylediğini hatırlıyorum , senin işin inanılmaz zor gerçekten
    aynen öyle kariyerin ilk sayfasında ne iş yaptıklarını paylaşmıştım

Nesil
    2012

[quote=benzema35;2405668]

Sıkıntılı süpriz mi şimdi daha çok meraklandım ya takıma falan birşey mi oldu leroy fer'e araba falan mı çarptı yoksa

Hocam zekice bir yaklaşım , ama söyleyemem söyleyeceğim tek şey , kariyer farklı boyutlara geçiş yapacak akşam 8 'den sonra

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Anlaşıldı hocam geri sayıma başladık büyük merakla bekliyoruz saat 8'i

Bakalım hangi boyuta atlıyacaz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam bu hali güzeldi de bundan sonra ne olacak merakla bekliyoruz

Nesil
    2012

VARAN 1

ş
    VARAN 1

ağlamak ıstıyorum

Nesil
    2012

VARAN 2

Resmi Siteden Duyurulduğu üzere Yerimize Yardımcımız Devam Edecek

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MEHMET5555 View Post
    ş

ağlamak ıstıyorum

Dualarınızı esirgemeyin şakası bile kötü ALllah kimsenin başına vermesin

Nesil
    2012

Anlaşıldı hocam geri sayıma başladık büyük merakla bekliyoruz saat 8'i

Bakalım hangi boyuta atlıyacaz
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam bu hali güzeldi de bundan sonra ne olacak merakla bekliyoruz
    Sürpriz dediğim gibi biraz kötü oldu , uzun bir süre takımı yardımcım yönetecek , belki de ölebilrim , oda bir sürpriz

Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri