Sonunda galibiyet alabildik
Sonunda galibiyet alabildik
Milwall neye ugradigini sasirdi !
Lig itibari ile konuda pek heyecan yaratamiyoruz onun icin hizlica kariyere devam ediyorum
Son durumumuz 3de3 yapmaya yakiniz galiba
CARLTON COLE LUTON'DA
Sezon basi hic ihtimal vermiyordum ama bu gidisle Championshipte olacagiz seneye. 3de3 oldu gibi 4de4 yapabilecegizmi ?
Arsenal ile olan kardes kulup sozlesmesini fesh edip Tottenham ile anlastik. Sagolsun onlarda 2 tane eleman yolladilar. Cole'unda gelmesiyle gollerde gelmeye basladi.
3 lig atlamanın ( bu seneyi de sayıyorum) Championship'te bir kere çıkamama kredisi yarattığını düşünüyorum.
Çıkarsan güzel olur orası ayrı.
![]()
TariboWest
EPL'e kadar yanimizda olacak bir isim. Kendisi en cok guvendigim oyuncu
Ligin son 10 haftasina giriyorken son durumumuz. Sizce Sampiyonluk sansimiz nedir ?
Hersey oyle guzel devam ederken birden bire tokezlemeye basladik. Ligi ucuncu sirada bitirp, playofflara kaldik.
Ilk rakip Rotheramdi, disarda 0-0 kalip icerde 2-0 galibiyet ile Finale yani Wembleye gidecek takimlardan biri olduk.
Karsimiza rakip gecen seneden tanidigimiz Brentford cikti ve mac basladi. 2 kere one gecmesine ragmen Brentford, Luton 2 kere geriden gelip maci uzatmalara sonrada penaltilara goturdu.
VE MUTLU SON !
3de3 yaptik ve Championshipteyiz
Oyunda Trabzonspor teknik direktoru Avram Grant oldu
Finalin son goruntusu
Belirli donemlerde cok dusus yasadik buda geleneksel bir hal aldi artik bizim icin. Bi sonraki sezonda sezon basi kampimizi 1 hafta daha uzattikki 1 hafta daha fazla fitness yapalim, Oyuncular zaten yasli 30 mactan sonra hepsi yerlere seriliyor.
Fransadan teklif var
Ohh be cebimiz para gorduSimdi gorun transferi
Eyong Enoh LUTON'da
Olcan Adin ile anlasmistik ama work permit olayina takildi
Yeni sezona hazirliklar basladi
Belcikayi siraya diziyoruz
Hazirlik maclarinin devami
Championshipe kotu baslangic
Fena bir oyun oynamadik en azindan beraberligi hakketmistik ama olmadi. Sansizdik ve maglup olduk
Ada basinina gore Luton Town yoneticileri Fenerbahceli yoneticilerle Istanbulda bir araya geldi. Fenerbahceyi ikna eden Luton yoneticileri oyuncuyu ikna etmesi icin Ibrahim Gaygusuza yonlendirdi.
Kupaya erken VEDA !
Ligin ikinci haftasinda guclu rakibimizi yeniyoruz
Bukadar comertce pozisyon harcarsak rakipte acimaz !
Enoh'un bireysel hatasi bugun 2 puan kaybetirdi bize. Kendisini uyaracagiz, boyle basit puan kayiplarina taahamul edemeyiz !
Takimimizin sol tarafinda cok eksik var oralari dolduruyoruz. TROISI bonservissiz takima katildi !