Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Nesil
    2006

Sakatlıklar benimde canımı yaktı Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında cezasını çektim. Büyük ihtimalle iyi bir antreman programı ile bu durumu kurtarabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Birkaç maç yaptım hazırlık macı olmasına karsın oyuncular cok kırmızı kart goruyorlar ve top kapma agresıf olmamasına ragmen bır hazırlık macında 3 kırmızım kart bırden gordum
    Last edited by ozan42 : 13.Şubat.2013 at 17:44

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Onun Bir Hilesi Var Aslında Sezon Başında Antremanı Kondisyon Olarak ve Yüksek Olarak Belirtirseniz Sakatlıklar En Aza İnecektir
    Hilesi derken ?

Oyunda her devama bastığımda biri sakatlanıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Valla bir Beşiktaşlı olarak oyunda yaşadığım sakatlıklar hiç de gerçek dışı gelmiyor bana. Olabildiğince kadro derinliğini artırmak işe yarayabilir.

Sakatlıklar normal beşiktaşa bakın forvette oynatcak oyuncu yok antalyada 7 kırmıza kart ve sakatlıktan dolayı oynayamamıstı sakatlık işimize gelmediği için böyle davranıyoruz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Forvet kalmadı vay arkadaş. Güncellemeden önce en fazla 2-3 sakatım olurdu şimdi 7.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

krasic ve caner'i bir ileriye daha kaydır, içe kateden oyuncu yap. bir de amc koyup, ona da aynı komutu verdiğinde kendini mourinho gibi hissedebilirsin.
    (/s)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    krasic ve caner'i bir ileriye daha kaydır, içe kateden oyuncu yap. bir de amc koyup, ona da aynı komutu verdiğinde kendini mourinho gibi hissedebilirsin.
    Taktik yardımı için koymamıştım ama. Denesem mi zaten iyi gitmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Taktik yardımı için koymamıştım ama. Denesem mi zaten iyi gitmiyorum.
    artık oyuncuların amacına, oyundaki bugları yenmek de eklenmeli
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir arkadaşın dediği gibi fizik antrenmanı yaparak ve oyuncuları çok zorlamayarak bu durumdan kurtulabileceğinizi düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sezon öncesi ilk hafta orta veya düşük seviye ile kondisyon çalışmalarına başlayın her hafta artırabilirsiniz maç öncesi ve maç sonrasında kondisyon çalıştırmayın antrenman sıklığını ortanın bir altı yapın sonra 3-4 hafta kondisyon çalıştırdıktan sonra taktik çalıştırabilirsiniz eğer hala yetersiz buluyorsunuz bir hafta daha kondisyon çalıştırabilirsiniz sonra sezon boyunca kondisyon çalıştırmayın

-Devre arasında 1 hafta kondisyon çalıştırabilirsiniz bu sezonun ikinci yarısında yardımcı olacaktır

-Maç formunu oyuncularda yüksek tutun düşük oyuncular o hafta düşünmüyorsanız yedek takımda oynasın böylece maç formu kazanır eğer bir durum olur da maç formu düşük oyuncuyla maça başlarsanız bu oyuncu bir süre sonra çabuk yorulup%50nin altına inecektir bu durumda beklemeden oyuncuyu çıkartın yoksa sakatlık riski çok fazla olur

--Sakatlıktan çıkan oyuncuları direkt zorlamayın yavaş yavaş maç formu kazanmasını sağlayın iyileştikten sonra yedek takımda 45 dakika ayarlayın sonraki hafta yavaş yavşa kadroya alıp 15-25-45 dakika gibi artırarak maç formunu tekrar kazandırsınız

--Maç sırasında ilk 11 oyuncunuz %65-%70in altına indiğinde tehlike taşıyordur eğer skoru bulduysanız çıkarın riske girmeyin

--Yorucu maçlardan sonra oyunculara birer gün izin verebilirsiniz böylece kendilerini toplarlar

--Olabildiğince kondisyon antrenörü alabilirsiniz ve doktor da almanız da fayda var eğer çok sakatlık olursa

--Oyuncu alırken sakatlık geçmişine bakın nasıl ve nerde sakatlandığı da önemlidir

Başka öğrendiğim şey oldukça buraya editlerim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

önceki kariyerime yarım sezon devam ettim bende 3 yada 4 tane 10ar günlük sakatlık oldu bir oyuncum milli takımda 6 haftalık sakatlık geçirdi geri döndü bir 5 haftada bende sakatlandı, bunun dışında asıl diğer takımlarda çok sakatlık oldu mesut 4 ay gs de toby 4 ay iniesta 7 hafta gibi
    Last edited by Önder HOCA : 13.Şubat.2013 at 23:57

Zaman zaman takımın yarısının sakat olduğu durum oldu.Ayrıca hazırladığım taktik artık sonuç vermemeye başladı.

bence bu antrenman veya maçlarla alakalı değil öyle olsaydı yapay zekada sakatlık olmaz veya az olurdu. Fakat diıer takımlarda sıkıntı yaşıyor messinin 3 ay sakat olduğnu gördüm. Bence sorun vücut zindeliği yani fitness denen özellğin oyuna tam olarak yansıtılamamasından kaynaklı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ama oyundaki en büyük mantık hatası şl finali oynarken forvetimin meksika milli takımında olması sağolsun 35 yaşındaki kuyt'ı koydum forvete ve kaybettik

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sezon öncesi full Kondisyon çalıştırdım zaten ama durum bu.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Onun Bir Hilesi Var Aslında Sezon Başında Antremanı Kondisyon Olarak ve Yüksek Olarak Belirtirseniz Sakatlıklar En Aza İnecektir
    O hile olmuyor, dikkat edilmesi gereken bir olay o.

Sezon öncesi kondisyon çalışması yaptırınca sakat oyuncusu sayısı arttı bende. Sezonun ilk haftalarındayım şimdi, bu aralar takım uyumu çalıştırıyorum, 3-4 sakat oyuncu var sadece.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Sigames forumlarında gördüğüm kadarıyla sakatlıklarla ilgili bir değişiklik yapılmamış yeni güncellemede. Modlardan biri maç motorunda çok fazla değişiklik yapıldığından bir etkisi olabilir dedi. Öyle fazla şikayet eden de yok buradaki kadar. Bana normal gelse de sakatlıklar şikayetçi olan varsa sigameste resmini paylaşın da adamlar görsün.

Ayrıca güncellemeden sonra bazı mesajlarda, haberlerde ingilizce cümleler olması dikkatinizi çekmedi mi nedir benden başka kimse bundan bahsetmiyor. Oyuncunun profiline bakarken vergi yerine tax yazıyor, bazı milli takım raporlarında ingilizce cümleler var gördüğüm kadarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sigames forumlarına yazdım ben bir iki mesaj. Sakatlık sorunu yaşayan baska insanlarda gördüm. El atılacaktır bir sonraki güncellemede ve bende gidip oyunu alacagım..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben alıştım, o kadar da canımı sıkmıyor açıkçası artık.. Normal karşılıyorum Beşiktaşı gördükten sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Oyundaki sakatlıklar benim hoşuma gidiyor, yedekte oturan oyunculara fırsat doğuyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

vücut zindeliği ve sakatlık eğilimiyle ilgili editörden oynama yapınca hala sakatlıklar oluyor mu peki

Bilmiyorum resim ekleme oldu mu ama yeni güncellemeyi bugün deneme fırsatım oldu.
    2 hafta içerisinde en iyi oyuncularım aynı sakatlıktan muzdarip...

Nesil
    2007

15 gün ilerleyeyim dedim. Maç yok sırf antrenmanda 2-3 oyuncum 1 ay 2 ay sakatlandı. Rakipten de Gökhan Gönül 4 ay sakatlandı. Kapattım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eğer sezonun ortasından çok yüksek veya yüksek çalıştırırsanız daha fazla sakatlık oluyor taktıkler sekmesınde taktık uyumu dolduktan sorna normal calıstırın antremanlarda takımınızı

27. Default

Oyundaki sakatlımların yaşanma sebebinin daha onceden de bir arkadaşın belirtmiş olduğu gibi kayarak müdehalelerin arttırılmasından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.kırmızı kartların da sayısının artması bu yüzden. O sebeple kimse sakatlıkların önüne geçemiyorum diye üzülmesin. yamadan ötürü beya artık 13.3.1 yamasında açıklamalar kısmında fixed tackles ve fixed injuries gibi ibareleri bekleyecegiz. Sakatlk ve kart konusu dışındaki gelismeler bence olumlu. Sacma sapan uzaktan sutlar, yardiran futbolcular (tabiki ust duzey pace dribbling ozellikleri olmazsa yok. Degisik varyasyonlarla gelisen güzel goller var. Fenerbahce kariyerimde bir macta en fazla 10 şut çekebiliyorken yamadan sonraki ilk macimda 31 şut çektik. 6-0 kazandık

Güncellemeden sonraki ilk maçım 19 şut,13 kaleyi bulan şut,10 gol İşin garibi 0 CcC Frikikten de 2 gol attım.

Flood gibi olucak ama sakatlanan adam 1-2 günlük sakatlanmıyo ki 3-5 ay arası gidiyo. E haliyle özelliklerde düşüşte. Cisse ben harfa gibi adamları 30'a satacağım yerde ederine satmak zorunda kalıyorum. Umuyorum ki gelecek yamada düzelecek bu .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post

--Olabildiğince kondisyon antrenörü alabilirsiniz ve doktor da almanız da fayda var eğer çok sakatlık olursa
    Bu hiç bir şeyi değiştirmez! Eğer kondisyon antrenörlerinin yükü ağır ise on hafifletin ancak
    çok fazla kondisyon antrenörü ya da doktor = daha az sakatlık demek değildir!

Diğerlerine katılıyorum.
    Sentugo.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri