Sakatlıklar benimde canımı yaktı Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında cezasını çektim. Büyük ihtimalle iyi bir antreman programı ile bu durumu kurtarabiliriz.
Sakatlıklar benimde canımı yaktı Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında cezasını çektim. Büyük ihtimalle iyi bir antreman programı ile bu durumu kurtarabiliriz.
Birkaç maç yaptım hazırlık macı olmasına karsın oyuncular cok kırmızı kart goruyorlar ve top kapma agresıf olmamasına ragmen bır hazırlık macında 3 kırmızım kart bırden gordum
Last edited by ozan42 : 13.Şubat.2013 at 17:44
Oyunda her devama bastığımda biri sakatlanıyor![]()
Valla bir Beşiktaşlı olarak oyunda yaşadığım sakatlıklar hiç de gerçek dışı gelmiyor bana. Olabildiğince kadro derinliğini artırmak işe yarayabilir.
Sakatlıklar normal beşiktaşa bakın forvette oynatcak oyuncu yok antalyada 7 kırmıza kart ve sakatlıktan dolayı oynayamamıstı sakatlık işimize gelmediği için böyle davranıyoruz![]()
krasic ve caner'i bir ileriye daha kaydır, içe kateden oyuncu yap. bir de amc koyup, ona da aynı komutu verdiğinde kendini mourinho gibi hissedebilirsin.
(/s)
Bir arkadaşın dediği gibi fizik antrenmanı yaparak ve oyuncuları çok zorlamayarak bu durumdan kurtulabileceğinizi düşünüyorum.
Sezon öncesi ilk hafta orta veya düşük seviye ile kondisyon çalışmalarına başlayın her hafta artırabilirsiniz maç öncesi ve maç sonrasında kondisyon çalıştırmayın antrenman sıklığını ortanın bir altı yapın sonra 3-4 hafta kondisyon çalıştırdıktan sonra taktik çalıştırabilirsiniz eğer hala yetersiz buluyorsunuz bir hafta daha kondisyon çalıştırabilirsiniz sonra sezon boyunca kondisyon çalıştırmayın
-Devre arasında 1 hafta kondisyon çalıştırabilirsiniz bu sezonun ikinci yarısında yardımcı olacaktır
-Maç formunu oyuncularda yüksek tutun düşük oyuncular o hafta düşünmüyorsanız yedek takımda oynasın böylece maç formu kazanır eğer bir durum olur da maç formu düşük oyuncuyla maça başlarsanız bu oyuncu bir süre sonra çabuk yorulup%50nin altına inecektir bu durumda beklemeden oyuncuyu çıkartın yoksa sakatlık riski çok fazla olur
--Sakatlıktan çıkan oyuncuları direkt zorlamayın yavaş yavaş maç formu kazanmasını sağlayın iyileştikten sonra yedek takımda 45 dakika ayarlayın sonraki hafta yavaş yavşa kadroya alıp 15-25-45 dakika gibi artırarak maç formunu tekrar kazandırsınız
--Maç sırasında ilk 11 oyuncunuz %65-%70in altına indiğinde tehlike taşıyordur eğer skoru bulduysanız çıkarın riske girmeyin
--Yorucu maçlardan sonra oyunculara birer gün izin verebilirsiniz böylece kendilerini toplarlar
--Olabildiğince kondisyon antrenörü alabilirsiniz ve doktor da almanız da fayda var eğer çok sakatlık olursa
--Oyuncu alırken sakatlık geçmişine bakın nasıl ve nerde sakatlandığı da önemlidir
Başka öğrendiğim şey oldukça buraya editlerim![]()
önceki kariyerime yarım sezon devam ettim bende 3 yada 4 tane 10ar günlük sakatlık oldu bir oyuncum milli takımda 6 haftalık sakatlık geçirdi geri döndü bir 5 haftada bende sakatlandı, bunun dışında asıl diğer takımlarda çok sakatlık oldu mesut 4 ay gs de toby 4 ay iniesta 7 hafta gibi
Last edited by Önder HOCA : 13.Şubat.2013 at 23:57
Zaman zaman takımın yarısının sakat olduğu durum oldu.Ayrıca hazırladığım taktik artık sonuç vermemeye başladı.
bence bu antrenman veya maçlarla alakalı değil öyle olsaydı yapay zekada sakatlık olmaz veya az olurdu. Fakat diıer takımlarda sıkıntı yaşıyor messinin 3 ay sakat olduğnu gördüm. Bence sorun vücut zindeliği yani fitness denen özellğin oyuna tam olarak yansıtılamamasından kaynaklı.
ama oyundaki en büyük mantık hatası şl finali oynarken forvetimin meksika milli takımında olması sağolsun 35 yaşındaki kuyt'ı koydum forvete ve kaybettik
Sezon öncesi kondisyon çalışması yaptırınca sakat oyuncusu sayısı arttı bende. Sezonun ilk haftalarındayım şimdi, bu aralar takım uyumu çalıştırıyorum, 3-4 sakat oyuncu var sadece.
Sigames forumlarında gördüğüm kadarıyla sakatlıklarla ilgili bir değişiklik yapılmamış yeni güncellemede. Modlardan biri maç motorunda çok fazla değişiklik yapıldığından bir etkisi olabilir dedi. Öyle fazla şikayet eden de yok buradaki kadar. Bana normal gelse de sakatlıklar şikayetçi olan varsa sigameste resmini paylaşın da adamlar görsün.
Ayrıca güncellemeden sonra bazı mesajlarda, haberlerde ingilizce cümleler olması dikkatinizi çekmedi mi nedir benden başka kimse bundan bahsetmiyor. Oyuncunun profiline bakarken vergi yerine tax yazıyor, bazı milli takım raporlarında ingilizce cümleler var gördüğüm kadarıyla.
Sigames forumlarına yazdım ben bir iki mesaj. Sakatlık sorunu yaşayan baska insanlarda gördüm. El atılacaktır bir sonraki güncellemede ve bende gidip oyunu alacagım..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben alıştım, o kadar da canımı sıkmıyor açıkçası artık.. Normal karşılıyorum Beşiktaşı gördükten sonra..
Oyundaki sakatlıklar benim hoşuma gidiyor, yedekte oturan oyunculara fırsat doğuyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
vücut zindeliği ve sakatlık eğilimiyle ilgili editörden oynama yapınca hala sakatlıklar oluyor mu peki
Bilmiyorum resim ekleme oldu mu ama yeni güncellemeyi bugün deneme fırsatım oldu.
2 hafta içerisinde en iyi oyuncularım aynı sakatlıktan muzdarip...
15 gün ilerleyeyim dedim. Maç yok sırf antrenmanda 2-3 oyuncum 1 ay 2 ay sakatlandı. Rakipten de Gökhan Gönül 4 ay sakatlandı. Kapattım![]()
Eğer sezonun ortasından çok yüksek veya yüksek çalıştırırsanız daha fazla sakatlık oluyor taktıkler sekmesınde taktık uyumu dolduktan sorna normal calıstırın antremanlarda takımınızı
Oyundaki sakatlımların yaşanma sebebinin daha onceden de bir arkadaşın belirtmiş olduğu gibi kayarak müdehalelerin arttırılmasından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.kırmızı kartların da sayısının artması bu yüzden. O sebeple kimse sakatlıkların önüne geçemiyorum diye üzülmesin. yamadan ötürü beyaartık 13.3.1 yamasında açıklamalar kısmında fixed tackles ve fixed injuries gibi ibareleri bekleyecegiz. Sakatlk ve kart konusu dışındaki gelismeler bence olumlu. Sacma sapan uzaktan sutlar, yardiran futbolcular (tabiki ust duzey pace dribbling ozellikleri olmazsa
yok. Degisik varyasyonlarla gelisen güzel goller var. Fenerbahce kariyerimde bir macta en fazla 10 şut çekebiliyorken yamadan sonraki ilk macimda 31 şut çektik. 6-0 kazandık
![]()
Güncellemeden sonraki ilk maçım 19 şut,13 kaleyi bulan şut,10 golİşin garibi 0 CcC
Frikikten de 2 gol attım.
![]()
Flood gibi olucak ama sakatlanan adam 1-2 günlük sakatlanmıyo ki 3-5 ay arası gidiyo. E haliyle özelliklerde düşüşte. Cisse ben harfa gibi adamları 30'a satacağım yerde ederine satmak zorunda kalıyorum. Umuyorum ki gelecek yamada düzelecek bu .