Culio bu sezon kiralıktı bizde 1.3milyon bonservis belirlenmiş ancak o kadar paramız olmadığı için şimdiden fesh ettik gönderdik, hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederiz
Culio bu sezon kiralıktı bizde 1.3milyon bonservis belirlenmiş ancak o kadar paramız olmadığı için şimdiden fesh ettik gönderdik, hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederiz
Sehic 350.000 +%50 sonraki satış payı ile Ç. Rize spora gitti
Kerim Zengin Bedavaya Giresunspora
Mustafa Sarp 45.000 e A.Demirspora ki bu sene çıktılar
2 isimle daha anlaştık
Bunu sol kanat olarak düşünüyorum
Bu nasıl iş anlamadım alt ligdeki takım benim önümde
Sahadaki çalışkanlığı özverisi ve savaşçı ruhuyla taraftarın gönlüne taht kurdu onun adı
JOSEPH BOUM
Yılın oyuncusu seçti taraftarımız
Kamp için Slovakya ya gidiyoruz 8-18 temmuz arası
Transfer konusunda çok ince eleyip sık dokumak zoundayız zira maddi durumumuz pek elverişli değil o yüzden seçici davrandık bir hayli ama çok güzel transferler yaptık bence
Sezai Zehiroğlu nun sözleşmesi feshedildi
İbrahim Akın Kayserispora kiralandı 50.000 e bonservisi alabilirler
Hasan Üçüncü ile sözleşme yenilemedik gitti
Ergin Keleş i bedavaya PTT 1. ligden Körfez Spora verdik
Abdullah Halman ı bedavaya Giresunspora verdik
Efe Yıldırım ve Onur Ayık Tarsus a kiralanmıştır
Aydın Toscalı Samsuna gitti
YENİ MERSİN STADI
Bu sezon ilk defa çimlerine başacağımız stadımıza taşınma işlemi başarı ile tamamlandı
Yardımcımı değiştirdim zira Lütfi nin konuşmalarından hoşnut değildim
Bunlarda Yeni Şeytanlar
2015 sezon sonuna kadar bizde kiralık. 1.7milyon bonservis belirledik maaşının yarısını biz vereceğiz (215,000)
Sol bek için İsmailden arta kalan formayı giymesi için 2015 sezon sonuna kadar kiralık. Maaşının yarısı bizden (160,000). Bonservis bedeli olarak 35.000 belirlendi almak için.
Bu sezon para verip aldığımız tek oyuncu170,000 verdik. 2018 e kadar bizimle 235,000 yıllık maaş alacak
Bu da en son gelen ama en iyisi herhalde
Hazırlık dönemi çok kötü geçti özellikle kalede Ufuk güven vermedi hiç. İlk haftalar çok zorluk çekeceğiz muhtemelen
İLK YARI FİKSTÜRÜ
İlk haftalar çok zor geçecek gibi görünüyor
Mevcut kadro ve taktik bu şekilde
Kasamızın son hali. Transferi kapadık aslında ama taransferin son gününde bi tane oyuncumuzu elden çıkarabilirsek bir dünya yıldızı ile görüşüyoruz ona para yetirebilirsek olacak ama an itibariyle bütçemiz elvermiyor malesef
Ülke genelinde Transferlerden bir kısmı
LİG BAŞLIYOR HAYDİ EKRAN BAŞINA
Mehmet Topuz tranferi iyi
İlk maçta kazanmak önemlyidi haddimizi bilerek oynadık. Bulduğumuz şansları değerlendirmeye çalıştık. Karşı ataklarda da biraz şanslıydık açıkçası ama sonuç olarak 3 puanı aldık ve yeni sezona merhaba dedik çok iyi oldu
Biz seni seviyoruz Hocam aldırma sen onlara
Ferhat Kaplan ın kiralık sözleşmesi feshedilmiştir
Barça Belediye nin aklı Avrupa maçında
Bu yüzden mi bilmiyorum ama Belediye ye karşı ilk defa iyi oynadık ve neticesini aldık
Bu maçın bide şöyle bir özelliği var yeni stadımızdaki ilk maç. Hazırlık maçı dahi yapmadık yeni statda ilk kez çimlerine indik ve işte yeni stadımızdan manzaralar
Beşiktaş maçı öncesi Renteria dan kötü haber antrenmanda ağırlık çalışırken sakatlandı 4 hafta yok Akyüz görev senin
İlk yarıda oyunu iyi tuttuk aslında ama ikinci yarıda ileri çıkmalarını söyledim ve buda geride açık vermemize neden oldu oyuncularımı değil kendimi suçluyorum. Ayrıca BJK adına 100. ve 101. golünü atan Almeida yı tebrik ediyoruz
Transferin son saatlerinde hereketli anlar yaşadık.
Altyapımızdan yeterli oyuncu çıkmadığı için bikaç genç oyuncu getirdik onlardan bazıları
Bunu aldık ve hemen kiraya gönderdik Tarsus a
Muhammed Demirci yi Adanaspor a maaşının %60 ı onlara ait
Genç kaleci Murat Demir i K.Erciyes e
Ben Yahia Eskişehirspora maaşının %50si onlara ait kiraya gönderdik...
Mehmet Topuz'u almayı bir türlü başaramadım ben.Ligin yenisi olduğumuz için henüz oyuncular bizi tercih etmiyor. Çok iyi transfer olmuş.
![]()
TariboWest
Teşekkürler kardeşim.
Ben bu yönde kendimce bir çalışma yapıyorum o da şu. 1 yıl sonra kontratı bitecek oyunculara bakıyorum ve almak istediklerimi ara ara basında övüyorum, sezon sonu yaklaşınca da bunu çoğaltıyorum ilk başta ses etmiyor ama ilerleyen zamanda ''canımı sıkmıyor ve teşekkür ederim'' gibisine dönüyor sanki
MERSİN YENİŞEHİR stadımız 25534 kapasiteli ve hepsi koltuklu
Bu sezon 597 kombine satıldı (Geçen sezon 500 adet)
Ortalama bilet fiyatı 3 ve ortalama kombine fiyatı ise 100
Takım değerimiz 10,250,000. Medya 12, olarak görüyor bu sene
Kadro kişiliğimiz ''Oldukça Profesyonel''
Murat Ceylan 2 ay sakatlandı
Arena da yok olduk resmen. Geneç sezonun son maçında daha iyi oynamıştık
Takımda moraller düşmeye başladı bi an önce galibiyet almamız gerekiyor
GS den aldık Rizeye verdik. Çok güzel ve tam zamanında oldu bu galibiyet
Zor oldu ama güzel oldu bizim için
6,Hafta itibariyle Tablo
Geçen sezona nazaran daha iyi durumda olduğumuzu bu sezonda diğer takımlara nazaranda beklenmedik bi yerde olduğumuzu biliyoruz. Ama neden buralarda devam etmeyelim diyoruz ve buralarda kalmaya çalışacağız
Kupada rakibimiz belli oldu
GS nin şampiyonlar ligindeki gurubunda
Valencia, Newcastle, ve Sporting (POR) var
UEFA da Eskişehir spor 2. önelemede Honka yı eledi.
3. önelemede Malaga ya elendi
Bursaspor 3. önelemede AC Horsens (DAN) eledi. Playof da PAOK u eledi ve gruplara kaldı
Fenerbahçe bu turda Maritimo yu eledi ve gruplara kaldı
Şampiyonlar ligi En İyiler 3. önelemede Zenit e elenerek UEFA ya bu turda dahil oldu. Bu turda ise Eskişehir i eleyen Malaga ya elendi ve Avrupaya veda etti
Bursasporun grubunda: Dinamo (HIR), FC Kobenhavn(DAN) ve Olympiakos (YUN)
Fenerbahçenin grubunda: CSKA Moskow, AZ ve Zürih var
Bütün temsilcilerimize canı gönülden başarılar dileriz
Transferler cok iyi hocam.