Bi daha girmicem bu siteye güncellemeyi yapmadan kırıyonuz şevkimi.
http://www.turksportal.net/fmhaber/3...rme-yamasi.htm
Bu linkte mevcut arkadaşlar hangisini istiyorsanız indirin. (update 1310 klasörünü update 1330 veya hangi sürüm ise değiştirmeyi unutmayın.)
Pozisyonlar tamam ama profil bilgileri karışık oluyor. Senin dediğinin aynısını zaten en başta yaptım, özelliklerin yarısı Türkçe, yarısı İngilizce oldu. Ve taktik alanında pozisyon isimlerinde yine değişiklik olmuş çok kötü geldi gözüme ben de dayanamayıp İngilizce'ye geri döndüm.
Bence Salih'in ideal profili için FM 14'ü beklemekte yarar var. Örneğin oynadığı ilk maçlarda çok rahat top kaparken şimdi aynı pozisyonlarda fazlasıyla faul yapıyor hatta kart görüyor. Oynadığı maç sayısı az olduğundan dolayı kesin bir yargıya varmak zor oluyor, sezon sonunda daha sağlam bir profil oluşturacağını düşünüyorum.
...
Evet 14'te ideal profil olur fakat, ben en başından teknik özelliklerin değişmesini düşünmüyordum. Sadece 2-3 tane mental özelliğin değiştirilerek gelişiminin garanti altına alınmsı gerektiğini düşünüyorudum. Ama dediğim gibi oyuncu tartışma alanında profil yayınlandığında düzgün bir tartışma olur ve sene sonuna kadar daha düzgün gözlemlenir. Profilini ayrıntılı incelemedim am yine de az bile olsa değişim olmuştur.
Güzele benziyor güncelleme.
Darağacında Olsak Bile ;
Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..
Güncellemelrin boyutu ne kadar?
Şuan 41 mb lık bir güncelleştirme daha geldi.
detaylar nedir universal boy sorunu düzelmiş mi?
13.3.1 olmuş versiyon
amma güncelleniyor arkadaş bu seri... nasıl bir oyu çıkardılarsa yarım yamalak, sürekli hatalarını gideriyorlar.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Olcay Şahan neden doğal AML değil ?
Arka sayfada ABOO yazmış, 13.3.1 sadece eski kayıtlı oyunları açmadığı için gelmiş.
Arkadaşlar son güncellemeyle bendede çok değişik hatalar meydana gelmeye başladı.
Güncellemeden sonra oyunun exe'sini avira virüs olarak görmeye başladı. Her açmaya çalıştığımda uyarı veriyor ve oyunu açmıyor. Aviradan girip exe ye bişey yapma dedikten sonra girebiliyorum.
Ayrıca database hatalarıda mevcut. Yeni database ile Tottenham ile kariyer açmak istedim, oyuncuları incelediğimde çok hatalar olduğunu farkettim. Tom Huddlestone isimli deve gibi arkadaşımız bu database de 1,79 m olarak yer almış. Ayrıca Scott Parker resmen stoper özelleklerine kavuşmuş. 19 top kapma 10 teknik.
Daha birsürü böyle hatalar mevcut. Maaşlara hiç girmiyorum bile. M.Niang beşiktaşta yıllık 4.5m alıyor görünüyor.
Bu database hataları birşekilde düzeltilir ancak exe nin virüs olarak görülmesi canımı sıktı. Bu sorunla başka karşılaşan veya çözümünü bilen bi arkadaşımız var mı acaba?
Sıktı ama gerçekten. Tam bu olmuş diyeceksin yine başka bir şey çıkıyor. Abi nasıl bir hatadır bu boy hatası ? Var mı böyle bir şey yahu ?
Bende sekiz yabancıdan fazla kayıt yapamıyorum güncellemeden sonra. Maç kadrosunda sekiz oyuncu oynatıp sınırsız yabancı değilmiydi ilk sezon ?
Durduramıyoruz efenim sürekli güncelleniyor.
...
Boylar yanlış çıkıyor ama zıplama değerlerini değiştirdiğini görmedim şimdilik.
boyların oyuna bir tesiri var mı? yoksa önemli kıstas zıplama veya vücud zindeliği mi?
Peki yetkililer bunun farkına vardılar mı ? Ufak bir fix düşünüyorlar mı ? Öyleyse kariyere start vermeyelim bu düzeltmeyi bekleyelim.
Yeni bir yama daha gelecekse bugünden gelse bari. Yarından itibaren internet bağlantım olmayacak. Akşam yapacak birşey yok gittiğim yerde. Sürekli FM oynuyorum. Saçma sapan hatalarla uğraşmayalım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...