Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Quote Originally Posted by himone View Post
    Yeni güncelleme ile orjinal pozisyon ve profil dil dosyası düzgün çalışmıyor. Bununla ilgili yeni bir çalışma olur umarım. Pozisyon, profil ve taktik ekranının İngilizce olduğu çalışma lazım bu yüzden İngilizce oynuyorum (bir de dil dosyasını yanlışlıkla sildim ondan ).
    Katılıyorum yeni bi güncelleme bekliyoruz...

Bi daha girmicem bu siteye güncellemeyi yapmadan kırıyonuz şevkimi.

Quote Originally Posted by Tedesco View Post
    Katılıyorum yeni bi güncelleme bekliyoruz...
    olacak arkadaşlar, oyunu hala güncelleyemediğim için (steame giremiyorum) deneyenedim bugün içinde hallolur

http://www.turksportal.net/fmhaber/3...rme-yamasi.htm
    Bu linkte mevcut arkadaşlar hangisini istiyorsanız indirin. (update 1310 klasörünü update 1330 veya hangi sürüm ise değiştirmeyi unutmayın.)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    http://www.turksportal.net/fmhaber/3...rme-yamasi.htm
    Bu linkte mevcut arkadaşlar hangisini istiyorsanız indirin. (update 1310 klasörünü update 1330 veya hangi sürüm ise değiştirmeyi unutmayın.)
    Pozisyonlar tamam ama profil bilgileri karışık oluyor. Senin dediğinin aynısını zaten en başta yaptım, özelliklerin yarısı Türkçe, yarısı İngilizce oldu. Ve taktik alanında pozisyon isimlerinde yine değişiklik olmuş çok kötü geldi gözüme ben de dayanamayıp İngilizce'ye geri döndüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güncellemede benim ilk baktığım Salih Uçan oldu ama çok bir değişiklik dikkatimi çekmedi. Tabi Bravery değerinin hala 5 olduğunu görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım, diğer özelliklere dikkat etmedim. Bunları oyuncu tartışma platformunda görüşürüz artık.
    Bence Salih'in ideal profili için FM 14'ü beklemekte yarar var. Örneğin oynadığı ilk maçlarda çok rahat top kaparken şimdi aynı pozisyonlarda fazlasıyla faul yapıyor hatta kart görüyor. Oynadığı maç sayısı az olduğundan dolayı kesin bir yargıya varmak zor oluyor, sezon sonunda daha sağlam bir profil oluşturacağını düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence Salih'in ideal profili için FM 14'ü beklemekte yarar var. Örneğin oynadığı ilk maçlarda çok rahat top kaparken şimdi aynı pozisyonlarda fazlasıyla faul yapıyor hatta kart görüyor. Oynadığı maç sayısı az olduğundan dolayı kesin bir yargıya varmak zor oluyor, sezon sonunda daha sağlam bir profil oluşturacağını düşünüyorum.
    Evet 14'te ideal profil olur fakat, ben en başından teknik özelliklerin değişmesini düşünmüyordum. Sadece 2-3 tane mental özelliğin değiştirilerek gelişiminin garanti altına alınmsı gerektiğini düşünüyorudum. Ama dediğim gibi oyuncu tartışma alanında profil yayınlandığında düzgün bir tartışma olur ve sene sonuna kadar daha düzgün gözlemlenir. Profilini ayrıntılı incelemedim am yine de az bile olsa değişim olmuştur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzele benziyor güncelleme.
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Güncellemelrin boyutu ne kadar?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Güncellemelrin boyutu ne kadar?
    yaklaşık 225 mb

Nesil
    2006

Şuan 41 mb lık bir güncelleştirme daha geldi.

detaylar nedir universal boy sorunu düzelmiş mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

13.3.1 olmuş versiyon

Pozisyonlar tamam ama profil bilgileri karışık oluyor. Senin dediğinin aynısını zaten en başta yaptım, özelliklerin yarısı Türkçe, yarısı İngilizce oldu. Ve taktik alanında pozisyon isimlerinde yine değişiklik olmuş çok kötü geldi gözüme ben de dayanamayıp İngilizce'ye geri döndüm.
    Ben yaptım yukarıda anlattığım gibi oldu yani versiyona göre güncellemek gerekiyor tabi. Başka bir sorun olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

amma güncelleniyor arkadaş bu seri... nasıl bir oyu çıkardılarsa yarım yamalak, sürekli hatalarını gideriyorlar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by aykutgs54 View Post
    detaylar nedir universal boy sorunu düzelmiş mi?
    Detayların ne olduğunu incelemedim direkt yeni oyun kurdum.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Olcay Şahan neden doğal AML değil ?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Arka sayfada ABOO yazmış, 13.3.1 sadece eski kayıtlı oyunları açmadığı için gelmiş.

Arkadaşlar son güncellemeyle bendede çok değişik hatalar meydana gelmeye başladı.

Güncellemeden sonra oyunun exe'sini avira virüs olarak görmeye başladı. Her açmaya çalıştığımda uyarı veriyor ve oyunu açmıyor. Aviradan girip exe ye bişey yapma dedikten sonra girebiliyorum.

Ayrıca database hatalarıda mevcut. Yeni database ile Tottenham ile kariyer açmak istedim, oyuncuları incelediğimde çok hatalar olduğunu farkettim. Tom Huddlestone isimli deve gibi arkadaşımız bu database de 1,79 m olarak yer almış. Ayrıca Scott Parker resmen stoper özelleklerine kavuşmuş. 19 top kapma 10 teknik.

Daha birsürü böyle hatalar mevcut. Maaşlara hiç girmiyorum bile. M.Niang beşiktaşta yıllık 4.5m alıyor görünüyor.

Bu database hataları birşekilde düzeltilir ancak exe nin virüs olarak görülmesi canımı sıktı. Bu sorunla başka karşılaşan veya çözümünü bilen bi arkadaşımız var mı acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Sıktı ama gerçekten. Tam bu olmuş diyeceksin yine başka bir şey çıkıyor. Abi nasıl bir hatadır bu boy hatası ? Var mı böyle bir şey yahu ?

Bende sekiz yabancıdan fazla kayıt yapamıyorum güncellemeden sonra. Maç kadrosunda sekiz oyuncu oynatıp sınırsız yabancı değilmiydi ilk sezon ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil28 View Post
    Bende sekiz yabancıdan fazla kayıt yapamıyorum güncellemeden sonra. Maç kadrosunda sekiz oyuncu oynatıp sınırsız yabancı değilmiydi ilk sezon ?
    Değildi diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Durduramıyoruz efenim sürekli güncelleniyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tek sorun bu oyuncu boylari meselesi olabilir (boya gore oyun otomatik olarak oyuncularin ziplamasini fazla yukseltebilir veya dusurebilir). O da sadece Turkiye degil, butun ligler icin bir sorun.
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Biraz gec goze carpan bir sorun. Kisa surede duzeltilecegini tahmin ediyorum.

Veritabaninda degerler dogru ama oyun bu bilgileri yanlis kullaniyor.
    Boy sorununun ardındaki neden.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Boylar yanlış çıkıyor ama zıplama değerlerini değiştirdiğini görmedim şimdilik.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Boylar yanlış çıkıyor ama zıplama değerlerini değiştirdiğini görmedim şimdilik.
    Kisa donemde degil, uzun donemde sorun olabilir zaten bu.

boyların oyuna bir tesiri var mı? yoksa önemli kıstas zıplama veya vücud zindeliği mi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    boyların oyuna bir tesiri var mı? yoksa önemli kıstas zıplama veya vücud zindeliği mi?
    Ziplama ozelliginin degisimi, bir miktar oyuncunun boyuna bagli.

Eger bir oyuncu 7-8 cm daha kisa veya daha uzun cikiyorsa, uzun donemde ziplama ozelligi bu boya uygun seviyeye dogru oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Peki yetkililer bunun farkına vardılar mı ? Ufak bir fix düşünüyorlar mı ? Öyleyse kariyere start vermeyelim bu düzeltmeyi bekleyelim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yeni bir yama daha gelecekse bugünden gelse bari. Yarından itibaren internet bağlantım olmayacak. Akşam yapacak birşey yok gittiğim yerde. Sürekli FM oynuyorum. Saçma sapan hatalarla uğraşmayalım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri